Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

coldlife.lt - eplay.us.lt projekto savininkai apgavikai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3316 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien nuėjau į www.coldlife.lt[ne reklama] projekta ir tenais aprašymo nebuvo susikūrę. Pasisiūliau galbūt reikia sukurti sakė gerai dar kažkuom padėsi ir duos tipo pagalbininka kaip sukursiu, o sukūriau jiems aprašyma pasirodo jie tik nusikopijavo ir sąvininkai mano tema ištrynė o sau pasiliko kad tipo nieko čia nebuvo patys kūrė tipo ;/ Tai  štai projektai coldlife.lt ir eplay.us.lt susijungė ir pasisiukšlino būsiu dėkingas jeigų nežaisite pas juos. Savininkai apgaudinėja pagr savininkai yra - Kent_Winston[apgaudinėja jog yra James_Courzy ir Admin_Bugatis] Mantas_Jasikenas[šis žmogus tiek ir sakė kad tipo sukurk ir gausi] o gang_robis[ šis žmogus neprisikišo pasititikėkit juom]. Tai va šiek tiek naujienų jums, o jeigų ne čia pataikiau labai atsiprašau būčiau įkėles ir įrodymus bet jau nespėjau pasidaryti.

• ,

Tavęs nebeimė, nes labai nedraugiškai elgiesi, esi nemandagus ( Čia taip man atrodo ) Ir žaidi tik dėl pareigų.

vaikas sakiau max mod už toki, o tu apsiverkiai viniok

nu čia tipo belekoks grasinimas

c1235e1ac61ef0e6902ca2cc4e0be85f823.png

Džiaukis ir jau išviešinau, gerai jeigu aš apsiverkiau tai aš ir apsiverksiu. O tu apsiverkei dėl to jog nepaėmiau į unban prižiūrėtojo pagalbininka west-city.lt serveryje ir dabar apsimeti kad ne tu esi Kentai.

[09:07:59] coldLife.lt administracija: Pasitariau su kitu sav ir nusprendem kad gal busi priimtas i pagalbininkas tinktu?

[09:08:08] Nepažystamas: Taip.

[09:08:20] Nepažystamas: Mano draugas yra Admin_Bugatis.

[09:08:25] Nepažystamas: Tai su juo sueinu gerai.

[09:08:45] Nepažystamas: O forume koks rangas man bus uždėtas?

[09:08:55] Nepažystamas: Ir aš tūrėsiu rinkti įvairiausius prižiūrėtojus?

[09:08:56] coldLife.lt administracija: Bet yra toks dalykas kad jis video sistemu aprodyt nufilmuos o tu turesi sukurt aprasyma apie srv

[09:09:04] Nepažystamas: Gerai.

[09:09:16] Nepažystamas: Jeigų reikės ką nors pamapinti sakykit gerai?

[09:09:17] coldLife.lt administracija: Tu turi jo skype

[09:09:18] coldLife.lt administracija: ?

[09:09:20] Nepažystamas: Turiu.

[09:09:38] coldLife.lt administracija: Tai parasyk kad mantas sake kad sitas butu pagalbininkas

[09:09:49] Nepažystamas: Gerai.

[09:10:12] Nepažystamas: Jis į skype nereguoja.

[09:10:35] Nepažystamas: į forume koki ranga uždėsit?

[09:11:04] coldLife.lt administracija: Sukurs gal pagalbininkas arba as sukursiu zaidime grc admin ir vip ar kita nzn

[09:11:14] Nepažystamas: uždėk man forume.

[09:11:55] coldLife.lt administracija: Negaliu dbr rengiuosi vaziuosii i kirpykla

Štai čhata kaip sakė uždės pagalbininka.

Manau šios temos turi buti užrakintos, nes čia bereikšmiškai tik vienas kitam grasinat ir daugiau nieko.

Nebereikšmės tiesiog pasakau kad šie žmonės 100 proc apgavikai, o bėja vaikiškai elgesi dėl to jog spaudinėja ta suknista savo -rep.

vien del šito galiu neimt nes apsimetinėji.

Aha kas per savg prašė jog like užmesčiau ar ne Kent_Winston, iš pradžiu weste buvau modas paprastai o aš tau paskyriau unban priž ir suėjom gerai iki šiandieos 09:08 o paskui jau pradėjai malt šūda.

Nebereikšmės tiesiog pasakau kad šie žmonės 100 proc apgavikai, o bėja vaikiškai elgesi dėl to jog spaudinėja ta suknista savo -rep.

Aha kas per savg prašė jog like užmesčiau ar ne Kent_Winston, iš pradžiu weste buvau modas paprastai o aš tau paskyriau unban priž ir suėjom gerai iki šiandieos 09:08 o paskui jau pradėjai malt šūda.

ner ką kalbet su tavim, vaikas kuris megina kašką įrodyti tačiau nk neirodys:D, viniok vpš

Juokinga ne vienos pusės nepalaikau. SG jum jau tampa vaikų žaidimo aikštele. Vienas girias kad sukuręs nuo 0 padaręs gm o ten editas ( Nieko naujo) Projektas bullshito.(mano nuomone) . O kitas prašinėja naglai prižiūrėtojo. :/ (ir verkia kad neduoda) turbūt mama išlepino.

Jeigu manai kad parašęs esi į skype arba per sampą tau visi tampa draugai. PASIGYDIK. (it's only a game)..

O jeigu tikrai davei aprašymą.... Tai durns buvai kad nukopijavo. Reikėjo ss padaryt. neįskaitomą. Balvonas

HARD-UCP comming soon.

Juokinga ne vienos pusės nepalaikau. SG jum jau tampa vaikų žaidimo aikštele. Vienas girias kad sukuręs nuo 0 padaręs gm o ten editas ( Nieko naujo) Projektas bullshito.(mano nuomone) . O kitas prašinėja naglai prižiūrėtojo. :/ (ir verkia kad neduoda) turbūt mama išlepino.

Jeigu manai kad parašęs esi į skype arba per sampą tau visi tampa draugai. PASIGYDIK. (it's only a game)..

O jeigu tikrai davei aprašymą.... Tai durns buvai kad nukopijavo. Reikėjo ss padaryt. neįskaitomą. Balvonas

Tai, kad ir taip projektas juokingas čia... Daugiau nieko nepasakysi xD

Bandžiau dar pasitikėti buvusiu draugu nuo šiol jis ne draugas o melagis iš praeities.

Labiausiai palaikau Nepažystamo pusę. O išviso projektas sarg.lt kopijos tai ką ten žaisti? :D Vapšie loškit LMG.LT, SARG.LT ir panašiai. Arba sg paieškokit nevarkit tokiuose serveriuose. Nes net nęsamonė. Nėra naudos. Sekmės jum. :D

Vsio baigiam tema !

Oj tie kurėjai.. Susiranda veikėjų ir į sg prikviečia ir sako "užminusuokit jį" taip ir buvo, dbr žmogui deda -rep.. Kažkaip apgailėtina.

Ačiū kad palaikot, o štai jie čia įrodo ta savo vaikiškuma dedami ta -rep, pamatysit startuos jie su 2 žaidėjais o gal išviso nestartuos.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3316 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...