Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

MySQL: pirmą kartą suranda, antrą - ne


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, sukūriau tokią lentelę, kur parodo visus esamus pavaduotojus ir paspaudus ant jo jį galima nušalinti. Tačiau pvz: aš turiu 3 pavaduotojus, prisijungęs aš pirmą (betkokį) galiu išmesti, o kai noriu iškart antrą išmesti man rašo, kad neturiu pavaduotoju, nors ištikrųjų turiu. Ir cache_get_row_count() printina, kad turiu, o serve rašo kad ne.

new tString[200], tString2[200], msg[1200], PavCount, name[MAX_PLAYER_NAME];

format(tString, 200, "SELECT `vardas` FROM `users` WHERE `Pavaduotojas` = '%i'", playerDB[playerid][plead]);
new Cache: xData = mysql_query(SQL, tString);

if(cache_get_row_count() >= 1)
{
	printf("Surado: %d\n", cache_get_row_count());

	while(mysql_fetch_row(tString2))
	{
		sscanf(tString2, "p<|>s[24]", name);
		format(msg, 1200, "%s%s\n", msg, name);

		PavCount ++;

                ShowPlayerDialog(playerid, DPULTAS + 7, DIALOG_STYLE_LIST, "Pavaduotojo nušalinimas", msg, "Nušalinti", "Atgal");
	}
}
else
{
    SendClientMessage(playerid, -1, "{ff0000}- Jūsų darbe nėra pavaduotojo!");
}

cache_delete(xData);
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tas pats, my bad.

Tai klaida gal iš viso ne čia? Čia gi tik pavaduotojų sąrašą rodai.

tai man to ir reikia. Aš turiu 3 pavaduotojus, pirma karta kai noriu ismesti isprintina teisingai (3), ismetu ir lieka tik du, taciau ju man nerodo, bet printina 2.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį


new tString[200], tString2[200], msg[1200], PavCount, name[MAX_PLAYER_NAME];

format(tString, 200, "SELECT `vardas` FROM `users` WHERE `Pavaduotojas` = '%i'", playerDB[playerid][plead]);

new Cache: xData = mysql_query(SQL, tString);

if(cache_get_row_count() >= 1)

{

printf("Surado: %d\n", cache_get_row_count());

while(mysql_fetch_row(tString2))

{

sscanf(tString2, "p<|>s[24]", name);

format(msg, 1200, "%s%s\n", msg, name);

PavCount ++;

}

ShowPlayerDialog(playerid, DPULTAS + 7, DIALOG_STYLE_LIST, "Pavaduotojo nušalinimas", msg, "Nušalinti", "Atgal");

}

else

{

SendClientMessage(playerid, -1, "{ff0000}- Jūsų darbe nėra pavaduotojo!");

}

cache_delete(xData);

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

new tString[200], tString2[200], msg[1200], PavCount, name[MAX_PLAYER_NAME];

format(tString, 200, "SELECT `vardas` FROM `users` WHERE `Pavaduotojas` = '%i'", playerDB[playerid][plead]);
new Cache: xData = mysql_query(SQL, tString);

if(cache_get_row_count() >= 1)
{
	printf("Surado: %d\n", cache_get_row_count());

	while(mysql_fetch_row(tString2))
	{
		sscanf(tString2, "p<|>s[24]", name);
		format(msg, 1200, "%s%s\n", msg, name);
		PavCount ++;
	}
	ShowPlayerDialog(playerid, DPULTAS + 7, DIALOG_STYLE_LIST, "Pavaduotojo nušalinimas", msg, "Nušalinti", "Atgal");
}
else
{
    SendClientMessage(playerid, -1, "{ff0000}- Jūsų darbe nėra pavaduotojo!");
}

cache_delete(xData);

tas pats.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...