Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi supergames.lt nariai, taigi Offender.lt kitaip verčiant Nusikaltelis.lt projektas ieško antrojo veido, tai butu savininkas, jus negalvokite kad dabar jis turės remti projekta ir taip, ne taip nebus..

Taigi ka turėtu moki antrasis savininikas.

* Koregoti pluginus.

* Mokėti kažką su IPB.

* Turėti žinių cs 1.6 serveriu kurime.

O ką darau aš? Na visu pirma atsakingas už projekto veikima, tai pratesiu hostingus, dirbu su ipb, testinu serverius, bet neesu dar toks profas ant koregavimo nepykit labai, tad ieškau antrojo savininko, gerai kad jis butu subrendes, toksai visai normalus..

Nežinau jums patinka tamsus dizainas ar ne bet man patinka www.offender.lt

Veikiantis serveriai..

| Public

| Jailbreak

Nesusije su projektu prisijungimu nekomentokite.

Redaguota , nario SomeSayYoga

dizainas ryskiai per tamsus.

Matai kaip, man užtat gerai. :)

Amm aš kažkodėl nematau dizaino :/ apskritai offender.lt puslapis neveikia galit ss įmesti?

O šiaip prasitęsti vps gali betkas, kaip ir testinti serverius, tik vat įdomu ką su IPB moki, bet turbūt nekažką, jei ieškai kad dar kitas "kažką mokėtų" su IPB...

http://prntscr.com/a4zu70

Str33T sakei betkas, tai gerai sėkmės, beto ar galit nekomentoti iš oro? tiesiog nekomentuokit, arba komentokit pvž pakviesk į skype ir ta, nes freeposteriu nereik.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...