Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ar sukurti pamoką kurioje pamokyčiau kaip pasidalinti internetų iš kompiuterio be routerio?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar sukurti pamoką kurioje pamokyčiau kaip pasidalinti internetų iš kompiuterio be routerio?   

29 balsai

1. 1. Ar sukurti pamoką kurioje pamokyčiau kaip pasidalinti internetų iš kompiuterio be routerio?

• Taip.
      23
    • Ne.
      6
  2. 2. Įgarsinti? ar paprastai su muzikos fonu nufilmuoti?

• Muzikos fonas.
      4
    • Įgarsink.
      25

Recommended Posts

Labas vakaras, ar norėtumet jog sukurčiau pamoka kaip pasidalinti liaudiškai sakant ,, PAŠERINT " wifi iš savo kompiuterio virtualiems įrenginiams esančiams namuose, telefonui, televizoriui, plančetei, kitam kompiuteriui? Prabalsuokit apklause AČIŪ ! :)

• ,

Niekados nuo pamokos nebus blogiau, jei tokių pamokų nėra tai kodėl gi ne?? Bet jei pilna tokių pamokų ir nori kurti tada jau nelabai apsimokėtų..

Nu nemačiau tokiu pamoku, ir šiaip ne pagal pamoką dariau o pats turiu nemaža archyva savo programu, ir panašių dalyku kuriose yra paaiškinimu, būdų, patarimu. 

Taip, už.  Tik klaisymas iš visokių kompiūteriu tai būtų įmanoma, nes pvz pas mane stocianorus, ir nėra tos WIFI kortos, ir kiek būdų radau, nė vienas nepadėjo..

Taip, už.  Tik klaisymas iš visokių kompiūteriu tai būtų įmanoma, nes pvz pas mane stocianorus, ir nėra tos WIFI kortos, ir kiek būdų radau, nė vienas nepadėjo..

Paeis turbūt.

Mano manymu tau neveiks..

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Kam kurtį tai kas jau yra?

Terėikią, kad kompe būtų wifi plokšte ir galli susikurti hotspota kuris sharins iš PC internetą.

Čia default win 8 privalumas, nieko naujo neįkelei. O aš įkelsiu būdą kur yra galimybė betkokiams win iki WIN XP.

Terėikią, kad kompe būtų wifi plokšte ir galli susikurti hotspota kuris sharins iš PC internetą.

Taigi, iš nešiojimu arba stacionarų kur yra WIFI kortą, labai lengva.. Bet  FreeMan rodys savo būda.. gal net paeis tiems, kurie net neturi WIFI kortos..

Išparduodamas internetinis turtas > SPAUSTI ČIA!

(redaguota)

pilnas internetas tokių pamokų

https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+share+wifi+from+pc

Nu gali bandyti tas pamokas, parsisiusi RATĄ/KEYLOGĄ/MALWARE ir bus out. :D Arba įsidiegs toks virusas kuris kaups tavo informacija ir užkrės naršykle, per kuria sius failus ir įdiegs automatiškai be tavo leidimo. 

Redaguota , nario Freeman.

Nu ikelk ir aš tada parodysių toki patį iš kitur, nieko naujo neparodysį.

Tvarkelė, šiandėn - ryt - poryt bus žiūrėsiu su laikų, numesiu linką į pm. 

Sukurtum iki 19h?

Nelabai, išlieksiu greit. 

(redaguota)

Nu gali bandyti tas pamokas, parsisiusi RATĄ/KEYLOGĄ/MALWARE ir bus out. :D Arba įsidiegs toks virusas kuris kaups tavo informacija ir užkrės naršykle, per kuria sius failus ir įdiegs automatiškai be tavo leidimo. 

Nieko siustis nerėikia čia... va freeman tai galį jums koki malware ar rata įmesti :D

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Nieko nėra neįmanomo. 

Deja jis teisus.. Iš kompiuterio be Wi-Fi plokštės interneto nepasherinsi tai kad patogesnis būdas sherinti internetą tiesiog iš telefono..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...