Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3383 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Gal žinote kaip pataisyti mano problemą?

Kompiuteris buvo prieš metus instaliuotas su legaliais Windows 7, paskui upgradintas į Windows 10.

Prieš kokius 3 mėnesius kompiuteris veikė puikiai, netgi užsikraudavo per 10 sek.

Dabar, prieš 2 savaites pasigavau virusą ir kuo greičiau panaikinau su AdwCleaner ir Malware-bytes.

Nežinau kodėl, bet po to įvykio mano kompiuteris taip palėtėjo, jog užsikrauna jis dabar per 45 sek.

Kas čia atsitiko ir kaip pagreitinti jį?

Speccy programos ypatumai, jei jų jums reikės.

post-46670-0-66206100-1455535873_thumb.png

(redaguota)

Siūlau pamegint dar prascanint su HitmanPro ir žiurėt kas toliau vyks

Argi HitmanPro veikia ant Windows 10? Rašo kad aukščiausiai su Windows 8.

O kas galvoja kad ant 10 veiks, nes ant 8 veikia, tai pagalvokit ir pasakykit: argi ne tas pats dalykas buvo su AdwCleaner?

EDIT:

A-atsiprašau ką aš pasakiau apie HitmanPro. Nekreipkit dėmesio į aukštesnį postą. Veikia ir ant 10.

post-46670-0-53508900-1455538842_thumb.png

EDIT 2:

Nu va, praskanavau su HitmanPro, tik kažkokių "tracking cookie" 127 rado.

Gal kas žino ką toliau man daryti? Aš windows'ų perinstaliavimą laikau iki pabaigos, nelabai dabar yra man noro, pilna duomenų kopijuoti, dar reikėtų per naują 7 dėti, 10 upgradinti.....

Redaguota , nario Hexagon12

Argi HitmanPro veikia ant Windows 10? Rašo kad aukščiausiai su Windows 8.

O kas galvoja kad ant 10 veiks, nes ant 8 veikia, tai pagalvokit ir pasakykit: argi ne tas pats dalykas buvo su AdwCleaner?

EDIT:

A-atsiprašau ką aš pasakiau apie HitmanPro. Nekreipkit dėmesio į aukštesnį postą. Veikia ir ant 10.

attachicon.gifsorry.PNG

EDIT 2:

Nu va, praskanavau su HitmanPro, tik kažkokių "tracking cookie" 127 rado.

Gal kas žino ką toliau man daryti? Aš windows'ų perinstaliavimą laikau iki pabaigos, nelabai dabar yra man noro, pilna duomenų kopijuoti, dar reikėtų per naują 7 dėti, 10 upgradinti.....

Gali tiesiog dabartinius Windows 10 resetinti jeigu tu to nedariai po upgrade.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Kažkaip aš žinau, kad Windows 10 naujausio build'o (10586) .iso failas dabar leidžia įvesti Windows 7- Windows 8.1 produktų raktus. Tai reiškia kad man nereikės vėl Windows 7 dėt, tik daryt clean install (Windows 10) ir įvest tą raktą.

Po upgrade'o iš vis nereikia vesti kodo, pra'skip'inu ir aktyvuojasi, nes aptinka jau registruotą hardware'ą.

Sveiki,

Gal žinote kaip pataisyti mano problemą?

Kompiuteris buvo prieš metus instaliuotas su legaliais Windows 7, paskui upgradintas į Windows 10.

Prieš kokius 3 mėnesius kompiuteris veikė puikiai, netgi užsikraudavo per 10 sek.

Dabar, prieš 2 savaites pasigavau virusą ir kuo greičiau panaikinau su AdwCleaner ir Malware-bytes.

Nežinau kodėl, bet po to įvykio mano kompiuteris taip palėtėjo, jog užsikrauna jis dabar per 45 sek.

Be SSD tau uzsikraudavo po 10sek??? Tu gal su sleep/awake maisai?

Beje, 45sek yra visai padorus kompui su HDD uzsikrovimo laikas.  

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Be SSD tau uzsikraudavo po 10sek??? Tu gal su sleep/awake maisai?

Beje, 45sek yra visai padorus kompui su HDD uzsikrovimo laikas.  

Manau, kad tai su Fast Boot'u yra susiję.

When you select the Shut down command from Windows 8's Power menu, the first thing that happens is that the user session shuts down just like in a regular shut down operation. However, instead of closing the kernel session, Windows hibernates the kernel session. Then, the hardware session shuts down normally.

Redaguota , nario Tautedorus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3383 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...