Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dėkui, pasiimsiu kaikuriuos gal kur pravers.

nėra už ką, aš irgi tikiuosi kad tau pravers :)

Viską naujai pasidarė jau kito GFX'erio tad sėkmės naudojant kas naudos ;)

Beje nerekomenduoju ši žmogų imti į projektą, kadangi visi galima pasakyti uždu*ino ir leavino ;)

uždūchinti manęs nieks neuždūhintu, bet nesu iš tokių žmonių kurie laukia kol čia varys ant manęs, o aš turėsiu tylėti, taip kad :)

oI3Y11s.gif

(redaguota)

Nelošiu aš tam NKG, bet sąžinės turėk. Padarei, tavim pasitikėjo. O tu platini, tai tu į jokį grafikos dizainerį neprasimuši su tokiu požiūriu.

Tu net nežinai kas čia įvyko nei ką, kam komentuoti? pasijusi geriau? nuo sąžinės man akmuo nukris ar kaip suprast? parašiau kad paplatinsiu savo darbus, parašė "ok" jeigu būtų ką nors paraše kaip "neplatink" ar dar ką nors, būčiau net neplatinęs, ne mano bėdos, kad žmogus pats nesupranta ką rašo, o poto čia verkia ir traukiasi į diskusijas, mano kurti dizainai, aš ir juos galiu platinti, kas man dabar uždraus platinti savo pačius darbus? jūsų logikos neigiamosiose komentaruose vertos 0 ir tiek, ačiū už sugaišta laika.

Redaguota , nario Arjan
oI3Y11s.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...