Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Viskas gražu, bet jau man patiko! :)

Būtų malonu sukoduoti :)

P.S: kokis fontus naudojai ties temų pavadinimais?

Pats koduoju o font teiraukis pm pasakysiu. Ačiū.

nu seip grazus tik spalvos galetu biski skirtis

Kaip pirmam bus gerai. Ačiū. 

Man tai visai grazus, atrodo lyg butu nebepirmas. Spaudziu zalia! Sekmes tobulejant :)

Dėkui.

Tai čia nepirmas jo yra tik pirmą parodė viešai. :D Ir čia kelių dizainų kraujomaiša. 

Pirmas užbaigtas tu matei vieną neužbaigta ir sakiai kas čia per tragedija :D

Jau galvojau bus normaliai su lygiavimu ir nuėjau į apačia pist sugadinai :D Labai paprastas ,bet kaip pirms tai galima nuleisti :D

sutvarkysiu, ačiū. ;)

• Teigiamai 1

Man vien matytos skype icon'os sako kad tu dizainą iškažkur paiimei ir paeditinai o ir tuo labiau tavo avataras. Bet jei tikrai tavo tai dar normal toks bet navigacijoj lygiavimas nekoks kaip ir footeryje.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Man vien matytos skype icon'os sako kad tu dizainą iškažkur paiimei ir paeditinai o ir tuo labiau tavo avataras. Bet jei tikrai tavo tai dar normal toks bet navigacijoj lygiavimas nekoks kaip ir footeryje.

skype iconos kaip ir avataras buvo paiimti iš interneto. Su lygiavimu dar reikia padirbėti ačiū.

Ir visa dizaino vidury is interneto ? Tik vietom pora dalykeliu sukeitei nutrinei ir čia jau rašai pirmas tavo pieštas dizainas

Krč nafik tada sakau nekopijavau tau gal dabartinę fotke numesti kad tikrai moku piešti. O jai moku tj *Myliu SuperGames.lt* imti iš interneto kažkokį MAN NEŽINOMA PSD FAILĄ? http://imgur.com/lG9oeslviršų navigacija ir user valdymą darė zeD, ir atidavė man užbaigti.

Krč nafik tada sakau nekopijavau tau gal dabartinę fotke numesti kad tikrai moku piešti. O jai moku tj *Myliu SuperGames.lt* imti iš interneto kažkokį MAN NEŽINOMA PSD FAILĄ? http://imgur.com/lG9oeslviršų navigacija ir user valdymą darė zeD, ir atidavė man užbaigti.

Dizaina sugadinau jau maintitle pats padaręs. Matai exyno patvirtino tą patį ką sakiau

grafikos paslaugos 

update102.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...