Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3814 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ar pamenate twitch.tv/xpegasas kaip darė tiesioginę transliaciją 96 valandas? Tai taip viskas ramiai ir nesibaigė. Po jo atsirado dar vienas palikuonis, tačiau jis transliuos ne 96 valandas, o 100 valandų. Kaip pats teigė jokios kavos ar energetinio nevartojo. Transliuoja : League of legends, Counter Strike : Global Offensive, Dota 2 ir Lineage 2. O naktį ar vakare kaip bus tamsu pamėgins transliuoti siaubo žaidimą, Outlast. Join!

http://www.twitch.tv/pinksel

Aš nekenčiu tokiu žmoniu kurie bando pega aplenkt,jis pasake viska apie maista,ka daro,kaip pegas,čst copy...

Tai nėra kopija.. Prieš pegasą užsienio šalyse buvo daug tokių.

I.T : Garantuoju kad jis išsilaikys tik miegodamas tai atvejais kai eina į dušą o iš tikrų nueina ir pasnaudžia..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Liko 8h, nebepajėgia kalbėti, labai prastai jaučiasi, iškilęs pavojus gyvybei

Garantuoju kad ištikru jis neatlaikė. Spėju miegojo kol į "dušą" eidavo arba timerį prasukdavo.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Garantuoju kad ištikru jis neatlaikė. Spėju miegojo kol į "dušą" eidavo arba timerį prasukdavo.

apie šita tai kalbos vyksta, pegaso streame kažkas sakė kad turi 5nufilmaves indentiskas vietas. Poto man kilo itarimas kad kaip grįždavo iš dušo tai plaukai nebudavo suslape nu arba aš nedažiūrėdavau, anyway bus idomiu pažiūrėt jei susuks klipa apie jo streeama

76561198021428691.png

apie šita tai kalbos vyksta, pegaso streame kažkas sakė kad turi 5nufilmaves indentiskas vietas. Poto man kilo itarimas kad kaip grįždavo iš dušo tai plaukai nebudavo suslape nu arba aš nedažiūrėdavau, anyway bus idomiu pažiūrėt jei susuks klipa apie jo streeama

Taip iš dušo ateidavo vsausas tiktai šukuosena pasitvarkes :D 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3814 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...