Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3802 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Čia kaip suprast, kad nuo šiol negalima rašyti į moderatorių kuriamas temas nieko? Parašiau temoje ar nenorėtų keletos žaidimų pigiau, ištrynė žinutę, ir parašė PM: 

FxZIeez.png

Kaip suprantu, į moderatorių temas nieko negalima parašyti, kas jiems nepatinka. O kad kitose temose yra reklamos ir pnš, užgauliojimai ar panašiai čia viskas faina ir gražu? Keista, kad negavau įspėjimo dar kartą iš to pačio moderatoriaus už taisyklės pažeidimą, kurios net "nėra". :D

Pasidalinkit savo mintimis, kaip diskutuojate atsiradus naujiems moderatoriams?

GWUSyPI.png

Pasirodo, kad mano užduotas klausimas nėra klausimas, o  tiesiog freepost.  :taika:

Redaguota , nario STEAM žaidimai
  • Teigiamai 8
  • Neigiamai 1

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Tuoj tikriausiai gausiu baną, ir temą ištrins nes naują taisyklę sugalvos, kad paviešiniau "slaptą valdžios pokalbį"? :D

Man kiti moderatoriai kaip ir nekimba, vieno išvis nematau, o kitas stengiasi su nariais bendrauti. Bet čia jis bando įvesti nerašytas taisykles ar ką? 

• Teigiamai 2

8gHUMz7.png

(redaguota)

Tuoj tikriausiai gausiu baną, ir temą ištrins nes naują taisyklę sugalvos, kad paviešiniau "slaptą valdžios pokalbį"? :D

Man kiti moderatoriai kaip ir nekimba, vieno išvis nematau, o kitas stengiasi su nariais bendrauti. Bet čia jis bando įvesti nerašytas taisykles ar ką? 

Jis pats nesilaiko taisyklių pats atsinaujina būseną ir įmeta savo psl, o kiti negali.

http://www.part.lt/img/244a1b07456077741711e6538e294b95207.png

Jeigu taip galima, tada neturiu ką pasakyt

BaubasPoLova rašo:

Pagal taisykles, netgi sg temų nuorodų ten negalima mesti. Kadangi taisyklė yra, jeigu naudos atneša nuorodą ir jos turinys, tuomet draudžiama dėti.

Redaguota , nario BaubasPoLova
Pridedu šiek tiek informacijos
  • Teigiamai 1

✉ Email; [email protected]

(redaguota)

Jis pats nesilaiko taisyklių pats atsinaujina būseną ir įmeta savo psl, o kiti negali.

http://www.part.lt/img/244a1b07456077741711e6538e294b95207.png

Jeigu taip galima, tada neturiu ką pasakyt

Kiti įspėjimus už tokius dalykus gauna. O sako nėra diskriminacijos :D

• Teigiamai 1

8gHUMz7.png

O kas svarbiausia kad ištriną žinute, po to neaina įrodymų duotį, o kai parašai lukoniciui tai tas parašo, pakalbėsių su pranų, palaukių kol jis pakalba (3 dienas kažkur) parašau jam ir sako man, parašyk pranuj, kokio b*bio tada tu lukonic ten darai administratoriuose? jei iš taves jokios pagalbos, o parašius pranuj atsakymą gauni po minimum 3 dienų, kartais ir negauni.

• Teigiamai 1
(redaguota)

O kas svarbiausia kad ištriną žinute, po to neaina įrodymų duotį

Moderatorių skyde eina įjungus pašalintą turinį matyti ištrintus pranešimus

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Mano prognozės pildosi, tai vis gi galim statymus surengtį skris jis pirmas ar ne :D

Eik Namo

(redaguota)

Mano prognozės pildosi, tai vis gi galim statymus surengtį skris jis pirmas ar ne :D

Žinant kad Aurimas vėl neprisijungs bent pusę metų, tai dar per anksti daryti statymus. :D

• Teigiamai 3

8gHUMz7.png

• 3.3. Administracija suteikia galimybę skelbti nuorodas su mintimi, jog jos nebus atnaujinamos nuolatos, siekiant suteikti sau naudos.

Šitą taisyklę kaip kažkas čia paminėjo, kad jis postina. Tai jis gali postinti. Aš baudžiu tuos kurie kas ~30min mėto tapatį. Jei tarp tų dviejų pranešimų vienodų yra kelių valandų tarpas, aš palieku ramybėje. O jei matot, kad moderatorius nusižengia taisyklėms galit pranešti visados, jūsų pranešamos žinutės apie pažeidėjus mato visą administracija ir jei juos ištrintų pats moderatorius, administracija aukštesnė tai matytų. O dėl to poelgio ar tai buvo teisinga ar ne, tai manau nuspręs tik aukštesni nei mes. O dėl išmetimo jo kaip sakot, administratoriai viską puikiai mato ką jis daro blogai ir ką gerai ir skaičiuoją kiekvieną mūsų veiksmą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3802 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...