Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3828 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Net nerizikuočiau tavo vietoje iš tokių saitų siųstis :D Geriau kažką iš vietinių, Lietuvos parduotuvių rinktis.

Kad ten pagrinde panaudotus parduoda, kalbant apie "Aliexpress", o naujo iš ten pirkti nelabai ir apsimoka dėl garantijos, ir dėl neaiškaus stovio. Bet pats buvau pirkęs panaudota, tai kaip ir viskas gerai buvo, Lietuvoje skelbimuose už tokį pat +~100-150 daugiau kainavo, ne naujas. :):D

• Teigiamai 1

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Kad ten pagrinde panaudotus parduoda, kalbant apie "Aliexpress", o naujo iš ten pirkti nelabai ir apsimoka dėl garantijos, ir dėl neaiškaus stovio. Bet pats buvau pirkęs panaudota, tai kaip ir viskas gerai buvo, Lietuvoje skelbimuose už tokį pat +~100-150 daugiau kainavo, ne naujas. :):D

Jo, bet esu girdėjęs ir tokių dalykų, kad atsiunčia net ne tai, ką turėtų :D

Better known as f0cus

pirk iš aliexpress.com ir ramu esu kelis pirkęs telefonus visi orginalūs. Imei viskas atitinka, nes jie ten tipo gauti būna atgal į sandelius sutvarkyti ir perparduodami. Ir kaina apie 250eur. Tik, kad priedai nėra orginalūs, nors ir atrodo kaip orginalūs. Tik svarbu kaip perki telefoną palik žinutę , kad registruotų kainą iki 20eur, nes kitaip mokesčius gali susimokėt.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

(redaguota)

Pats galvoju apie šį variantą. Kaina +- normali, pirkęs iš ten ne vieną telefoną, tai manau problemų neturėtu būti.

http://www.mob123.lt/ 369€ > iPhone 5S, tik neaišku kurios spalvos dabar turi. :)

Čia 399€ - https://www.varle.lt/mobilieji-telefonai/apple-telefonas-iphone-5s-16gb-sidabrinis--1194252.html

Redaguota , nario STEAM žaidimai
  • Teigiamai 1

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3828 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...