Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3792 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

GTA IV buvo kuriamas, kad atspindetu kuo realistiskesne aplinka. GTA V dalyje is dalies "sugrizta" i labiau arkadini rezima (panasiai kaip Vice City). Man tai asmeniskai iki siol geriausia masinu valdymo fizika yra ketvirtos GTA dalies. Ir riebus pliusas tai, kad GTA IV labai pasiduoda ivairiems scriptams ir modifikacijoms, ko apie GTA V negalime kolkas teigti. Bet apskritai kalbant tai man labiau gal patinka penkta dalis, simta kartu geresne optimizacija PC zaidejams, grafika lyg su integruota ENB modifikacija. Teksturos labai kokybiskos. Spalvu palete tikrai papildyta. Dangus atrodo stebuklingai ir nakti, ir diena. Auto modeliu blizgesys padidintas. Vanduo ir medziai/zole atrodo itin gyvybingai. Nors ketvirtos dalies siuzetas buvo gana monotoniskas, vistiek jis man paliko didesni ispudi nei penkta dalis. Ir humoras, ir pats Niko Bellic veikejas man patiko labiau. Bet ir GTA V istorija nenusileidzia (plot-twistai, misiju ivairove), tikrai nera kaip koks vemalas is nauju CoD serijos daliu.

Redaguota , nario xOzer

Ir riebus pliusas tai, kad GTA IV labai pasiduoda ivairiems scriptams ir modifikacijoms, ko apie GTA V negalime kolkas teigti.

GTA V mašinų, išvaizdos modifikacijas lengva instaliuoti kaip ir per GTA IV. Per GTA IV kildavo labai daug problemų su crashais naudojant modifikacijas tokias kaip LCPDFR, ELS. Per GTA V naudojant LSPDFR crashų yra žymiai mažiau.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3792 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...