Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3793 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Cinematiškai tai GTA 5 pripažinkim geriau. Ties grafika irgi.
Bet pats žaidimas turi stokos tikrai kaikuriuose dalykuose. Bet čia mano atžvilgiu visi žaidimai turi savo pliusus ir minusus ir lygint kažkaip nelabai verta katras geresnis.
Aišku ką aš paimčiau ir GTA 4 ir įdėčiau į GTA 5 tai mašinų valdymo sistemą nes ji buvo daug geresnė GTA 4.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Problema tame, kad iš GTA V buvo bandyta padaryti naujos kartos žaidimą, parodiją. Esmė, kad GTA IV, žaidimas, kuriame buvo susitelkta į balansą tarp smagumo ir realistiškumo(kas pavyko puikiai), su nuostabia, labai jaudinančia ir liūdna istorija, tamsia ir niūria atmosfera, buvo žymiai juokingesnis, pilnas subtilaus humoro. 

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

Problema tame, kad iš GTA V buvo bandyta padaryti naujos kartos žaidimą, parodiją. Esmė, kad GTA IV, žaidimas, kuriame buvo susitelkta į balansą tarp smagumo ir realistiškumo(kas pavyko puikiai), su nuostabia, labai jaudinančia ir liūdna istorija, tamsia ir niūria atmosfera, buvo žymiai juokingesnis, pilnas subtilaus humoro. 

Skonio reikalas manau čia.

Pažaiskit MAFIA 2 ten tai Istorija oskaro verta. Mano atžvilgiu.

Turiu pastebėjimų - GTA IV yra vienas blogas dalykas, kad mašinos neturi normalių numerių su skaičiais ir raidėmis (ant visų numerių tiesiog parašyta LIBERTY CITY). Išskridimas pro langą irgi ginčytinas dalykas, jeigu kaip sakant per GTA V žaidėjas neišskrenda, tai gal galimai tipo norėjo pavaizduoti, kad jis yra užsisegęs saugos diržą.

• Teigiamai 1

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Aš stipriau išanalizavau vaizdo įrašą ir turiu vieną pastebėjimą. Jeigu tikrovėje trenktumeisi į vandenį iš tokio aukščio kaip pavaizduota vaizdo įraše 13:11 mirtum.

Pirmiausia tai labai šaunu, kad moki skaityt, ir pažiūrėjai ką rašo per video.

Antriausia tai gerai, kad ant gta 5 susitelkta į realizmą! Pavyzdžiui, gali valdyti mašina ore, manipuliuoti laiku, atversti mašiną sukiojant vairą ir t.t.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3793 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...