Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3396 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ateistas ar tikintis  

34 balsai

1. 1. Ar esi Ateistas ar tikintis?

• Ateistas(Žmogus kuris tiki evoliucija, ne dievu)
      20
    • Tikintis dievu
      14

Recommended Posts

(redaguota)

Ne, dievu netikiu. Tai milžiniška visuomenės psichozė, tikrai ne kažkoks dedulė per 7 dienas sukūrė mūsų planetą :) Tikiu tik faktais, kas yra įrodyta, kas yra realu.

Na kaip čia pasakius, manau, kad tu tiki į Dievą, tik ne į J.K. aš irgi netikiu bažnytiniais paistalais, manau, kad tiesiog tai buvo žmonių valdymo priemonė ar kažkas panašaus. Vien deginimas ant laužo kiek skaičiau buvo sugalvotas kažkokių girtų vienuolių, kurie netūrėjo ko veikt ir prirašė visokių palevų. Be to juk surado "Dieviškąją dalelę" ir visa gamta tokia tobula ir ilgai "veikianti" o ką žmogus sukuria sugenda. O jei J.K. egzistuoja, tai kodėl žydai juo netiki ir kodėl visi nori, kad jam melstumemes jam ar tai ne iš antikos atėjo? Šiandien labai atvirai pasakiau, patarčiau realioj erdvėj nepateikt mano argumentų, bus pačiam geriau.

Redaguota , nario AntanasZ.

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

Na kaip čia pasakius, manau, kad tu tiki į Dievą, tik ne į J.K. aš irgi netikiu bažnytiniais paistalais, manau, kad tiesiog tai buvo žmonių valdymo priemonė ar kažkas panašaus. Vien deginimas ant laužo kiek skaičiau buvo sugalvotas kažkokių girtų vienuolių, kurie netūrėjo ko veikt ir prirašė visokių palevų. Be to juk surado "Dieviškąją dalelę" ir visa gamta tokia tobula ir ilgai "veikianti" o ką žmogus sukuria sugenda. O jei J.K. egzistuoja, tai kodėl žydai juo netiki ir kodėl visi nori, kad jam melstumemes jam ar tai ne iš antikos atėjo? Šiandien labai atvirai pasakiau, patarčiau realioj erdvėj nepateikt mano argumentų, bus pačiam geriau.

Ne, deja, bet dievu (net iš didžiosios raidės nerašau), kaip jau minėjau netikiu. Nors ir esu praėjęs tą visą „liturginį patepimą“ (jeigu taip galima išsireikšti). Priėmęs komuniją, sutvirtinimą. Tai tik, kaip tikram lietuviui - dėl naudos sau. Dėl to, kad ateityje, būtų galimybė padoriai susituokti krikščioniškoje bažnyčioje.

Kalbant dėl valdymo priemonės, aš esu anksčiau apie tai svarstęs ir manau, jog tai visiškai realu. Siaubingiausia, kad kol kas mano žiniomis nėra jokios religijos nurodančios, kad mūsų mažoj visatoj yra daugybė kitų dievų, o tiksliau pasakius, kad yra tas pats Jėzus Kristus, tas pats Alachas ar Javhė ir kiti, kituose religijose. :)

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

(redaguota)

Ne, deja, bet dievu (net iš didžiosios raidės nerašau), kaip jau minėjau netikiu. Nors ir esu praėjęs tą visą „liturginį patepimą“ (jeigu taip galima išsireikšti). Priėmęs komuniją, sutvirtinimą. Tai tik, kaip tikram lietuviui - dėl naudos sau. Dėl to, kad ateityje, būtų galimybė padoriai susituokti bažnyčioje.

Kalbant dėl valdymo priemonės, aš esu anksčiau apie tai svarstęs ir manau, jog tai visiškai realu. Siaubingiausia, kad kol kas mano žiniomis nėra jokios religijos nurodančios, kad mūsų mažoj visatoj yra daugybė kitų dievų, o tiksliau pasakius, kad yra tas pats Jėzus Kristus, tas pats Alachas ar Javhė ir kiti, kituose religijose. :)

Vikingų tikėjime, Žemės planeta yra vieną iš 9 pagrindinių karalyščių, kitos planetos yra kaip atskiros karalystė, kurias valdo atskiri valdovai, dievai. Close enough

Redaguota , nario Arnas922

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3396 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...