Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5176 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

By the way, kazkuris moderatorius mane uzblokavo uz "supergames.lt nariu apgaudinejimas"..Bet cia ne as ji apgavau, jo kitoks skype...

Nesigink Digiben

Tigi žinom, kad tu ir gerai, kad tave užblokavo.

Gerai, bet gi apgavau ne supergames.lt nary, tai ko po velniais mane cia reikejo blokuot? Bentjau ta moda butu nueme, bet svarbu neuzblokave -.-

Tai apgavai supergames.lt nary Project ar ka..Nu nežinau čia tiksliai

• Atsakymų 42
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Aktyviausios dienos

Top rašytojai šioje temoje

Tai aš jau senai mačiau,kad admin ima i tuos moderatorius eilinius medžius ir dar mažvaikius 11 ar 13 metu maciau yra mederatoriu,ka tokie mažvaikia gali išmanyti apie moderatoriaus teises ... ir dar prijima kurie net puse metu nera tam supergames.lt forume... aš patyliu...

o dėl to kad api*** tai cia nieko nera iprasta manau Project. galvojo kad bus patikimas zmogus nes yra moderatorius bet kai tokius vaikus prijima į moderatorius tai ....

Ir jeigu jis dar bus atblokuotas tai žiūrėkit kad jis dar to forumo nepridirbtu ko nereikia.

Nenoriu stumti ant mažesniu bet yra tokiu kurie net neismano ir nesupranta pareigos jausmo...

Bet Admin pasiulyčiau moderatorius rinkti atidžiau,nes dabar jau jauciu atsitiktini zmogu parenka į moderatorius.

Tai butu mano nuomone.

Jei ka ižeidžiau atsiprašau.

Pyksti nes tu nepakliuvai į moderatorius? Moderatoriai tikrai atrenkami ne bet kaip, ne veltui tos anketos yra ir ne veltui maža dalis tų anketų tik praeina iki žalios niko spalvos, nors jų sulaukiu beveik kas dieną.

O amžius ne rodiklis, 13m. narys moderatoriaus pareigas gali atlikti geriau, negu 16m., nes moderuoti forumą nėra sunku ir taisykles suprasti taip pat. Tad priimant naujus moderatorius žiūrima į tai, kaip jis yra subrendęs protiškai, o ne koks jo metų ar pranešimų skaičius. Žinoma atkreipiamas dėmesys ir į kitus aspektus: tą patį amžių, užsiregistravimo datą, veiklą forume, įspėjimų istoriją ir daug panašių dalykų.

Šis veikėjas, dėl kurio buvo sukurta tema, žinoma pašalintas iš SuperGames.lt komandos, nes mes tokio elgesio tiek forume, tiek už jo ribų netoleruojame ir nesvarbu ar tai administratorius, moderatorius, ar tai paprastas narys. Taip pat šis veikėjas buvo ir užblokuotas.

Kaip moderatoriaus šiaip man jo buvo gaila, nes prieš jį nieko blogo neturėjau ir jis gerai vykdė savo pareigas forume, ačiū jam už tai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5176 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...