Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forumo nariai, Parduodu sarg serverio paskyra, ji tikrai verta dėmesio. Taigi visiems kyla klausimas kodėl ja parduodu? seniau ja pajungdavau kaip antra acc kad kiltu papildomos šaibos bet jau nebesinori jungti antro acc.

Šiek tiek informacijos apie paskyra:

XP: 700k su viršum
Verslas: 15k į minute su vipu.

Skin: 10~
Darbu xp: Yra prekeivio ir kitu darbu. Lengvas patekimas i prekeivius nes žinomas tarp prekeiviu nesenai NP dirbau bet palikau.

Nick nevardinis

Atsiskaitymas: Paysera, banku [swed] [galima ir kitais jai i paysera darot pavedima, Arba maxima ir panš payseros papildymas.

P.s Scameriai galit net nerašyti. P.s.s Galima eiti su tarpininku.

Redaguota , nario *Eimantas P.

Eikit teleloto ir speliuokit :D nei vienas atsakymas neteisingas

tu *Myliu SuperGames.lt* asile nebepisk proto, matt_imaginative buvo np patekes tikrai zinau, dabar nebe np, matt imaginative turi 700k xp ir 15k/min versla irgi sutapimas ane? matt_imaginative nick nevardinis, kame varke? lavonas *Myliu SuperGames.lt* pisa prota cia 

tu *Myliu SuperGames.lt* asile nebepisk proto, matt_imaginative buvo np patekes tikrai zinau, dabar nebe np, matt imaginative turi 700k xp ir 15k/min versla irgi sutapimas ane? matt_imaginative nick nevardinis, kame varke? lavonas *Myliu SuperGames.lt* pisa prota cia

Ko tu čia prie to laido prakaitą lieji? Koks tau vapšė reikalas kas jis toks, neina čia lankosi koks Bumeris ar kiti, nei jiem kažkieno spėliojami komentarai kažką įrodo. O Eimantas patikimas.
  • Teigiamai 1

Ko tu čia prie to laido prakaitą lieji? Koks tau vapšė reikalas kas jis toks, neina čia lankosi koks Bumeris ar kiti, nei jiem kažkieno spėliojami komentarai kažką įrodo. O Eimantas patikimas.

dq

šitas nepatikimas scamina batona iš pardės...

atsiprasau viliau mama :/

kiek esu girdėjęs iš visų pasakojimų ir t.t. tai neatrodo patikimas, o sarg vartotoją galima susigražinti :) todėl pirkti rizikinga nebent iš tikrai patikimo asmens, o šits kiek man žinoma nelabai

freeposteriu su ,,maciau girdejau" man gyliai pxj kas sarge zaidzia zino sarg lost tik del vaizdo slysk ;)
(redaguota)

ne maksyymka o bige, o paskyra matt_imaginative, kaip tu pakaziolinai frukta, taip as tave.

Tu durneli kaip tu gali teigti ,kad čia aš nor ne aš jei net neturint įrodymu. Ką tu čia nusišneki išviso galvoji negali būti kitokiu žmonių su tiek xp ir tokiu verslu? tu mažiau čia kalbėkis ereli nieko nežinodamas gaila man tokiu žmonių kalbą vien,dėl to ,kad kalbėti nu vndž. Dėl patikimumo taip tikrai patikimas esu turėjas reikalu su account'o pardavimu viskas ėjo sklandžiai gali paliudyti net pats Lukonic. GL

Redaguota , nario #Bige
  • Teigiamai 1

Tu durneli kaip tu gali teigti ,kad čia aš nor ne aš jei net neturint įrodymu. Ką tu čia nusišneki išviso galvoji negali būti kitokiu žmonių su tiek xp ir tokiu verslu? tu mažiau čia kalbėkis ereli nieko nežinodamas gaila man tokiu žmonių kalbą vien,dėl to ,kad kalbėti nu vndž. Dėl patikimumo taip tikrai patikimas esu turėjas reikalu su account'o pardavimu viskas ėjo sklandžiai gali paliudyti net pats Lukonic. GL

kaikam atrodo jog serve 10 tezaidzia ;)

Paskyra parduota uz nemenka suma. Pirkejas ejo pirmas neliko apgautas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...