Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3447 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Taip

Eilinį kartą nesupratau tavo komentaro :)

Kad nėra čia rudos ;/

Bled vėl parašysiu ir vėl nieko neatsakysi , koks tu dizaineris , kad NESUPRANTI KAS YRA LYGIAVIMAS ????????? pažiūrėk koks dizainų piešimo stilius 2003-2008 ir dabar 2015 suprasi apie ką kalbu

Redaguota , nario HeiC

grafikos paslaugos 

update102.png

Seni, mačiau tavo darbus. Tad nepisk man pats proto. Prie ko čia tas lygiavimas, jei viskas lygu, kas turėtu ir būti lygu? :)

Na šiaip aš pats bent niekad nemačiau tokio stiliaus kad kai kurie tekstai žemiau centro..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Nereikia prisikabint prie žmogaus, kad specialiai taip darė, suprantu, norisi kažką naujo išbandyti, norisi sukurti ne eilinį dizainą, neįprastą, bet kaip ir minėjo, ta ruda kažkaip nesiderina (nežinau, ten oranžine, ar raudona tu vadini, bet man ruda), o visa kita neblogai. Tik talpink į normalią talpyklą, ar bent saugok .png formatu, nes dabar kokybė, tai tragedija, labai sunku vertinti dizainą, nes tenka atsižvelgti į smulkesnes detales, tačiau šiuo atveju to padaryti neįmanoma.

Nereikia prisikabint prie žmogaus, kad specialiai taip darė, suprantu, norisi kažką naujo išbandyti, norisi sukurti ne eilinį dizainą, neįprastą, bet kaip ir minėjo, ta ruda kažkaip nesiderina (nežinau, ten oranžine, ar raudona tu vadini, bet man ruda), o visa kita neblogai. Tik talpink į normalią talpyklą, ar bent saugok .png formatu, nes dabar kokybė, tai tragedija, labai sunku vertinti dizainą, nes tenka atsižvelgti į smulkesnes detales, tačiau šiuo atveju to padaryti neįmanoma.

Jei norisi kažko naujo - reikėtų atsižvelgt ar tas naujumas neatrodys šlykščiai :)

-Your code works, now what?
-I don't know, I didn't think I'd get this far.

(redaguota)

Kreivas lygiavimas, nėra naujovių atradimas :D Kai skaitau tavo tekstus, žū.stą mano smegenu lasteles žmogau, susiimk.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

(redaguota)

Kreivas lygiavimas, nėra naujovių atradimas :D Kai skaitau tavo tekstus, žū.stą mano smegenu lasteles žmogau, susiimk.

Pirmiausia pasakyk, kas tau yra? Parašau kas mano akimis yra negerai, kas mano suvokimu yra negerai, o tu prie visko prisikabini. Pirmiausia pats kažką parašyk, savo nuomonę, mielas kritikuotojų kritikuotojau (jei bent supranti apie ką aš kalbu, bet jei nesupranti, tai geriau išvis patylėk, taip bus tik geriau ir tavo naudai ir mano naudai). O dabar apie lygiavimą. Lygiavimas nėra kreivas, jei jis yra vienodas tam tikrose detalėse, tarkim naujienos panelės antraštės tekstas yra vienoks, o šoninės panelės antraštė yra kitoks. Tačiau jei būtų viskas belekaip išmėtyta, ir akivaizdžiai  netvarkinga, tuomet dar būtų galima pasakyti, jog yra netvarkingas lygiavimas. Ir vargu, ar tai yra naujovė, neabejoju, jog yra ir jau seniau darytų dizainų su tokių panelių antraštės tekstų lygiavimu ir jis be abejo nėra kreivas, dėl ko jau parašiau anksčiau. Truputėlį prigesink liepsnas, nes kenki tik gero norėtojams (jei tu po velnių apskritai supranti apie ką aš kalbu). ;)

Jei apskritai tau nepatinka ką rašau - niekas neverčia to skaityti, ko gero atsiras žmonių, kurie norės skaityti mano patarimus ar kritiką ar dar kokią rašliavą. ;/

Redaguota , nario Nachis
(redaguota)

Pirmiausia pasakyk, kas tau yra? Parašau kas mano akimis yra negerai, kas mano suvokimu yra negerai, o tu prie visko prisikabini. Pirmiausia pats kažką parašyk, savo nuomonę, mielas kritikuotojų kritikuotojau (jei bent supranti apie ką aš kalbu, bet jei nesupranti, tai geriau išvis patylėk, taip bus tik geriau ir tavo naudai ir mano naudai). O dabar apie lygiavimą. Lygiavimas nėra kreivas, jei jis yra vienodas tam tikrose detalėse, tarkim naujienos panelės antraštės tekstas yra vienoks, o šoninės panelės antraštė yra kitoks. Tačiau jei būtų viskas belekaip išmėtyta, ir akivaizdžiai  netvarkinga, tuomet dar būtų galima pasakyti, jog yra netvarkingas lygiavimas. Ir vargu, ar tai yra naujovė, neabejoju, jog yra ir jau seniau darytų dizainų su tokių panelių antraštės tekstų lygiavimu ir jis be abejo nėra kreivas, dėl ko jau parašiau anksčiau. Truputėlį prigesink liepsnas, nes kenki tik gero norėtojams (jei tu po velnių apskritai supranti apie ką aš kalbu). ;)

Jei apskritai tau nepatinka ką rašau - niekas neverčia to skaityti, ko gero atsiras žmonių, kurie norės skaityti mano patarimus ar kritiką ar dar kokią rašliavą. ;/

Vėl tu bangas keli su savo sapalionėm :D

Tiek to išgyvensiu nesuprates.

Atsakysių tik tai ką supratau, kad rašai nesamones nors net nesupranti elementariausio dalyko, kur lygiavimas kur kokybe. Ir aiškini, apie kažkokias naujoves dizaine, kur kreivas lygiavimas :D

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

(redaguota)

Vėl tu bangas keli su savo sapalionėm :D

Tiek to išgyvensiu nesuprates.

Atsakysių tik tai ką supratau, kad rašai nesamones nors net nesupranti elementariausio dalyko, kur lygiavimas kur kokybe. Ir aiškini, apie kažkokias naujoves dizaine, kur kreivas lygiavimas :D

Man įdomu kodėl tu taip įsikibai į tą žodį: 'kreivas'. Jau rašiau, kodėl jis tikrai gali būti vadinamas nekreivu. Ir dar netgi kalbėjau dėl kreivo teksto naujovių.. Matau tau teks dar kartą perskaityti mano rašytą tekstą, bet jei tingi ar kyla tavo ego - jau tavo problemos, vyruti. Ai beje, apie kurią kokybę kalbi? Gali būti ir lygiavimo kokybė ir nuotraukos pateikimo kokybė. :)

Redaguota , nario Nachis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3447 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...