Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi jau pats laikas pirktis telefoną, tad noriu argumentuoto atsakymo, kodėl androidas arba ios. Šiaip asmeniškai pats norėčiau iPhone pasiimti, bet nežinau nei kas, nei kaip, ar verta, ar ne..

Šiaip laikinai, žiūrėjau į 4s, taprasme prasibandymui, o jeigu jis tiks, tada ir pasilikti prie jo. Vis geriau manau 4s pradžiai, negu koks 4..

O šiaip, kokie pliusai, bei minusai to ios? dėkoju.

p.s tikiuosi supratot ką turėjau omenyje. :D

• ,
(redaguota)

Taip verta. Pats pirmas mano liečiamas telefonas buvo iphone 3, po to iphone 4, po to iphone 4s. Net nežinau kodėl nusprendžiau pakeisti į androidą ir dabar labai gailiuosi. Aišku yra keletas minusų ir applo gaminiuose, tačiau tikrai ne iš dizaino pusės. Pvz iphone man nepatiko, kad nėra local radijos, nebent tik internetu klausytis. Iphone reikia atrišinėt jeigu nori bent kažką pasikraut nemokamai kas yra kažkiek vertinga - palyginus androide labai paprasta prisikraut per kompą laužtų žaidimų ir t.t. Bet vis dėlto - iphone mano mėgstamiausias aparatas, dėl to ir tu jį turėtum pamėgt turbūt.

Iphone 5S nusipirktum ir tikrai nesigailėtum, nėra Lag'ų, viskas veikia be priekaištų. Android'ą jau siunčiu į šoną :D

Beabejo, 5s geresnis negu 4s ten viskas greičiau. Bet pats dizainas 5s yra labai lievas ir kai Jobsas mirė apple nebegali padaryt gražaus dizaino telefono. Ir šiaip 5s spalvų daug atsirado o čia jau kažkoks šūdas.

Dar vienas pliusas - iPhone kainos krenta žymiai lėčiau nei visų androidų. Pvz samsungo kainos per metus nukris pvz ant 35€ o iphone ant 15. Bent jau taip būdavo ankščiau dabar nežinau. 

Redaguota , nario Mr. Nexar`

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

Iphone 5S nusipirktum ir tikrai nesigailėtum, nėra Lag'ų, viskas veikia be priekaištų. Android'ą jau siunčiu į šoną :D

tai aš tik pradžiai šneku apsiprasti ir panašiai.. :D

Taip verta. Pats pirmas mano liečiamas telefonas buvo iphone 3, po to iphone 4, po to iphone 4s. Net nežinau kodėl nusprendžiau pakeisti į androidą ir dabar labai gailiuosi. Aišku yra keletas minusų ir applo gaminiuose, tačiau tikrai ne iš dizaino pusės. Pvz iphone man nepatiko, kad nėra local radijos, nebent tik internetu klausytis. Iphone reikia atrišinėt jeigu nori bent kažką pasikraut nemokamai kas yra kažkiek vertinga - palyginus androide labai paprasta prisikraut per kompą laužtų žaidimų ir t.t. Bet vis dėlto - iphone mano mėgstamiausias aparatas, dėl to ir tu jį turėtum pamėgt turbūt.

Beabejo, 5s geresnis negu 4s ten viskas greičiau. Bet pats dizainas 5s yra labai lievas ir kai Jobsas mirė apple nebegali padaryt gražaus dizaino telefono. Ir šiaip 5s spalvų daug atsirado o čia jau kažkoks šūdas.

Dar vienas pliusas - iPhone kainos krenta žymiai lėčiau nei visų androidų. Pvz samsungo kainos per metus nukris pvz ant 35€ o iphone ant 15. Bent jau taip būdavo ankščiau dabar nežinau. 

Na taip, dėkui už nuomonę!

Iphone 4/4S pirkti jau nebeverta, iOS 9 lagina, pirk geriau 5/5S. Pats asmeniškai perėjau iš Android į iOS, nes žinau, kad yra patikimumas, o telefonų dažnai nekeičiu, nusiperku tam, kad turėti jį ilgam, o ne keisti po 2-3 metų.

Ačiū už nuomonę, na, jeigu labai jau ten lūš tas 4s, tikrai žinau kam galėčiau parduoti ( giminė. ) :D

iOS gyvavo puikiai ir gyvuos.. :)

Dėkui už komentarą!

Tavo sprendimas, ar nori išbandyti kažką naujo ar likti prie to pačio. Pats naudojuosi Sony Xperia Z3, teko rankoj truputi laikyt iPhone 5 bet juo nesinaudojau nifiga. Bet Android'ais aš niekada nesiskundžiau ir dabar jokių problemų su dabartinių Android įrenginių neturiu. Šiaip vienintelis minusas tai kad Root reikia daryt norint pasinaudot kažkokiom reikalingesnem programom.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Tavo sprendimas, ar nori išbandyti kažką naujo ar likti prie to pačio. Pats naudojuosi Sony Xperia Z3, teko rankoj truputi laikyt iPhone 5 bet juo nesinaudojau nifiga. Bet Android'ais aš niekada nesiskundžiau ir dabar jokių problemų su dabartinių Android įrenginių neturiu. Šiaip vienintelis minusas tai kad Root reikia daryt norint pasinaudot kažkokiom reikalingesnem programom.

jeigu neklystu, tai ant ios yra jailbreak, nu, nžn. Dėkui už komentarą!

jeigu neklystu, tai ant ios yra jailbreak, nu, nžn. Dėkui už komentarą!

Šiaip aš visame savo komentare pagrinde kalbėjau apie Android ne apie iOS. :D

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

Iphone 4/4S pirkti jau nebeverta, iOS 9 lagina, pirk geriau 5/5S. Pats asmeniškai perėjau iš Android į iOS, nes žinau, kad yra patikimumas, o telefonų dažnai nekeičiu, nusiperku tam, kad turėti jį ilgam, o ne keisti po 2-3 metų.

Geriausias komentaras.

4S nuvils, nes jau senas. Reik imt bent 5/5C/5S. Ir bent 16GB, nes 8 yra ziauriai per mazai.

Perejus is Android i iOS, iskart pajusi pakylima..

(Tik kaikurie verkia del iTunes, nemoka ten keltis failu ir pan. Tikiuosi tu nesi neismanelis? Nes ju daug, ir verkia jie garsiai.)

Redaguota , nario Vadila

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Šiaip asmeniškai pats norėčiau iPhone pasiimti...

Galima rakint tema.

Imk tai ko nori. Cia tau niekas nepades nes visu nuomones subjektyvios pagal tai ko jie nori is savo telefono.

IOS vs Android cia kaip mac vs pc ar ps4 vs xbox

Teisingo pasirinkimo nera. Visi turi pliusu ir minusu.

Geriausias komentaras.

4S nuvils, nes jau senas. Reik imt bent 5/5C/5S. Ir bent 16GB, nes 8 yra ziauriai per mazai.

Perejus is Android i iOS, iskart pajusi pakylima..

(Tik kaikurie verkia del iTunes, nemoka ten keltis failu ir pan. Tikiuosi tu nesi neismanelis? Nes ju daug, ir verkia jie garsiai.)

na, man tai nera didele problema su tuo itunes manau. O siaip, geriau 5 ar 5c? Aisku, 5s optimaliausiai butu, bet ziuriu ties tais.

Galima rakint tema.

Imk tai ko nori. Cia tau niekas nepades nes visu nuomones subjektyvios pagal tai ko jie nori is savo telefono.

IOS vs Android cia kaip mac vs pc ar ps4 vs xbox

Teisingo pasirinkimo nera. Visi turi pliusu ir minusu.

dekoju uz komentara. :)
(redaguota)

Jeigu renkantis tarp penktu, tai 5 arba 5S, kiek zinau 5C visas is plastmases (pataisykit jei klystu) ??

Taip, 5C galinis dangtelis plastmasinis. Bet kaikuriem tai netgi patinka..(Galima pasirinkt is daugiau spalvu)

Butent man, tai labiau patinka kaip 5/5S guli rankoj..(5C istikruju niekad gyvenime nelaikiau)

5 ir 5C vienodo galingumo. Toks pat gelezis, skiriasi tik isore. 

Redaguota , nario Vadila

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

iOS - "išmaniesiams" telefonams

Android - mobiliems kompiuteriams

Pats nuspręsk ko nori iš aparato, kurį nešiojiesi kišenėje, pagal tai ir jo operacinę pasirinksi... 

supratau, dėkoju.

Taip, 5C galinis dangtelis plastmasinis. Bet kaikuriem tai netgi patinka..(Galima pasirinkt is daugiau spalvu)

Butent man, tai labiau patinka kaip 5/5S guli rankoj..(5C istikruju niekad gyvenime nelaikiau)

5 ir 5C vienodo galingumo. Toks pat gelezis, skiriasi tik isore. 

Aišku. Dėkui.

Galit rakinti temą..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...