Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3849 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki draugai ir nedraugai, kadangi nieko neveikiu bandau generuoti atitinkamas idėja, kurios užimtų mano laisvą laiką ir galiausiai padėtų įsimesti kelis centus į kišenę. Visų pirma ką sugalvojau tai yra, sukurti FB puslapį atitinkama tematiką (kolkas turiu vieną idėją galvoje, nenoriu visko atvirom kortom statyt) anglakalbei auditorijai, ten surinkus kokia ~10k laikų, sukurti jau svetainę (80proc. - blog'ą, su įvairia informacija ir t.t.) ir ją promotinti ir sharinti savo FB puslapyje (svetainė būtų tos pačios tematikos) tuo pat metu nepaliekant FB puslapio ir toliau rinktis laikus, Berenkant tam tikrą skaičių (aišku norėtųsi kuo daugiau) "žiūrovų" gauti centus iš reklamos bei vėliau visa ko pardavimo. Ką manot? Ką patys siūlot?

Baobabas.o - sužinok apie gamtą daugiau negu mokykloje! 
https://www.facebook.com/Baobabaso-1817412798477651/

Siūlau negaišt laiko su tokais shit, nes po daug pastangų, gausi centus. Geriau susirask darba jeigu pinigų reik.

Siūlai susirasti darbą kai turiu mokytis? Gal turi pasiūlymų kur priėma <18m turinčius žmones į part-time job? Nemanau.

Jis pasiūlė tikrai gerą idėją, tu atmeti, tikėdamasis iš to puslapio uždirbti daug? Juokdarys :D O darbą paieškojus tikrai galima rasti, net oficialų, jei tau yra 16 m.

Juokdarys tai čia tik tu lygindamas fizinį darbą, kurį reikia dirbti po pamokų/paskaitų ir darbą kuriam skiri 30min per dieną sėdėdamas prie kompiuterio ir už tai gaudamas kažką.

(redaguota)

Juokdarys tai čia tik tu lygindamas fizinį darbą, kurį reikia dirbti po pamokų/paskaitų ir darbą kuriam skiri 30min per dieną sėdėdamas prie kompiuterio ir už tai gaudamas kažką.

Galima įsidarbinti reklamos agentu (vykdyti promo akcijas parduotuvėse), nešioti skrajutes - tai tau sunkus fizinis darbas? Jei taip, tu mergaitė gal? Kaip tu dirbsi ateityje kažką?

Nieko neuždirbsi, aš tau duodu 99% - tik centus. O kiek laiko praleisi prie kompiuterio? Jau geriau mokintis programuoti arba GFX, jeigu taip nori prie kompiuterio dirbti. Jei iš tiesų uždirbsi per mėnesį virš 30€ (nesedėdamas kiaurą parą), pripažinsiu klydęs.

Redaguota , nario wDanis

Galima įsidarbinti reklamos agentu (vykdyti promo akcijas parduotuvėse), nešioti skrajutes - tai tau sunkus fizinis darbas? Jei taip, tu mergaitė gal? Kaip tu dirbsi ateityje kažką?

Nieko neuždirbsi, aš tau duodu 99% - tik centus. O kiek laiko praleisi prie kompiuterio? Jau geriau mokintis programuoti arba GFX, jeigu taip nori prie kompiuterio dirbti. Jei iš tiesų uždirbsi per mėnesį virš 30€ (nesedėdamas kiaurą parą), pripažinsiu klydęs.

Eilinis komentatorius, sėdi penkiolikmetis ir aiškina man ką daryt :D :D :D Jeigu galvoji, kad aš nieko nedirbęs tai sėkmės gyvenime. Sakau prasylsk, jei taip nesupranti - sakau pisk iš temos.

Na šiaip darbą surasti <18m yra pakankamai sunku. Brolis irgi kuriam 17m dabar anglijoj ir taip sunkokai darbą buvo susiradęs bet ir tai prarado.

Tai nėra lengva, bet tikrai įmanoma.

Eilinis komentatorius, sėdi penkiolikmetis ir aiškina man ką daryt :D :D :D Jeigu galvoji, kad aš nieko nedirbęs tai sėkmės gyvenime. Sakau prasylsk, jei taip nesupranti - sakau pisk iš temos.

Pats rašei "Ką patys siūlot?" Geras pasiūlymas nuskambėjo. Kam klausi, jei net neišklausai visų? Jei toks kietas, tai imk ir daryk, o ne klausinėk.

Dėl amžiaus tu nei žinai, nei ką, tiesiog spėjai :D Beje, tau pačiam, minėjai, jog <18, tai nematau didelio skirtumo :)

Žodžiu, sekmės uždirbinėjant tau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3849 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...