Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3834 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Graudu man to vaiko klausyt :D Kažką bando įrodinėt apie tuos atsiliepimus, bet priežasties nepasako.

Tik tiek kad daug kas tais atsiliepimais keičiasi nieko neparduodami/nepirkdami arba išviso tiesiog iš kito acc metosi ir viskas..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Graudu man to vaiko klausyt :D Kažką bando įrodinėt apie tuos atsiliepimus, bet priežasties nepasako.

Vaiko? Na iš tikrūjų taip, man dar tik 17 po metų jau būsiu ne vaikas. ^^ O daba, 14 kini nebepis* tu čia man proto ką noriu tą darau, laisva Lietuva, žmogeli. Eik švęst naujus metus o ne šikną trint prie kompo kedės, dvėsena. ;)

(redaguota)

Vaiko? Na iš tikrūjų taip, man dar tik 17 po metų jau būsiu ne vaikas. ^^ O daba, 14 kini nebepis* tu čia man proto ką noriu tą darau, laisva Lietuva, žmogeli. Eik švęst naujus metus o ne šikną trint prie kompo kedės, dvėsena. ;)

Tai, kad tu pats šiuo metu sėdi prie kompiuterio. Gaila man tiesiog tavęs, kalbant apie mano reputacija čia ne tavo reikalas dar pasakyk, kad jeigu turiu 2neigiamus negaliu niekur komentuoti ir sakyti savo nuomones?

Redaguota , nario Velniukas.

priklausomas_69.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3834 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...