Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3837 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Būtum laimėjęs, būtum čia apsisikes iki laimės, bet tu jo nelaimejai ;D Ss numesk nes aš noriu pasidžiaugti

44e19d3dd3bd24d58445de7242e0ecb3991.png

Be šansų, jokio SS jis neatsius, kiek jis čia visiems pri***ses proto, ir nieko, čia jis kietuolis totalus :D

Slysk iš čia padla, pats prisimelaves, prisiTrollines šiame forume. Aš niekam nepripises proto, be to turiu 2 atsiliepimus asile. 

TARPININKAVIMO PASLAUGOS. PM!

(redaguota)

44e19d3dd3bd24d58445de7242e0ecb3991.png

Slysk iš čia padla, pats prisimelaves, prisiTrollines šiame forume. Aš niekam nepripises proto, be to turiu 2 atsiliepimus asile. 

Wow, kozerį šovė su atsiliepimais ahuena. :DDD O ir šiaip per Gokano rašosi iPhone 6 o ne Iphone 6 :D Tai kad apsišikai žiauriai.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Waiting šriftas riškiasnis už kitų likusių :) Iš taves net prastas photoshoperis :D

Aš ne fotošoperis jei ką.

Wow, kozerį šovė su atsiliepimais ahuena. :DDD O ir šiaip per Gokano rašosi iPhone 6 o ne Iphone 6 :D Tai kad apsišikai žiauriai.

Šiaip rašosi kaip rašosi tad tu slysk padla apsišikes pats 2 draugeliai piderastai su baldu.

Redaguota , nario ♕MrT♕

(redaguota)

Pačiulpk *Myliu SuperGames.lt* :)

Nu tai nwlysk jei nemoki, nes eilini fail sau pasidariai :D

Nepasidariau, gal *Myliu SuperGames.lt* pafilmuot ? Duok skype parodysiu per ekrano rodymo funkc. asile apsišikes mažvaiki.

Nu tai nwlysk jei nemoki, nes eilini fail sau pasidariai :D

Tavo mama kekšė.

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. 1.1.
  • Neigiamai 1

Pačiulpk *Myliu SuperGames.lt* :)

Nepasidariau, gal *Myliu SuperGames.lt* pafilmuot ? Duok skype parodysiu per ekrano rodymo funkc. asile apsišikes mažvaiki.

Tavo mama kekšė.

Vo vo prasideda, kai tesiog eilinš kartą suvartytas esi :D Stumk nestumes man 0 emocijų ką rašo silpnaprotis vaikas.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3837 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...