Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3814 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveika tauta,

Parduodu nemenka steam accountą kuri turiu daugiau negu 6 metus, be jokių alertų ir panašiai. Siūlykit kainą galiu priimti ir cs:go skinus.

STEAM MARKETAS ATRAKINTAS

Inventorius tuščias ( apie 1 eur )

Steam ID - http://steamcommunity.com/id/goddarq

1d729a66f5b299bc4bd96824acf42b92395.jpg

Kainas sudariau pagal save:

Counter-Strike: Global Offensive 

ca989a5def522aa66d0e4fc5a0ab57c162.jpg

Grand Theft Auto V - ( Su 5 milais ir apartmentu, 112hrs )

Counter-Strike Source + Counter-Strike 1.6 

Dota 2 - Free to play ( 3k solo mmr ~1700hrs )

Terraria 

Arma 2: Operation Arrowhead 

DayZ Standalone

Rust 

H1Z1 

PAY DAY 2 

00aed5c3a14b7071fc347348a4773e79518.jpg

---

Neesu nieko prieš tai pardavinėjęs, tai neturiu jokių žmonių kurie galėtu patvirtinti, kad aš patikimas, bet pirmas eiti tikrai nenoriu, nes esu jau apgautas per savo neapdairumą..

Pirmas eičiau tik su LABAI patikimais žmonėmis

Redaguota , nario Darius // shAme

apocalypse_girl_by_sikk408-d6o918u.png

(redaguota)

Daugiau įvertinai savo steamą, nei steam calculator įvertina. :DDD Na sekmės, parduodant ..

Nes dabar vyksta steam winter sale, ir prieš tai mano acc buvo įvertintas apie 340+ eur, čia surašiau tik tuos žaidimus kuriuos esu pats pirkęs iš savo kišenės annddd dėkui. :)

Ne tuo metu parduodi :D nes kadangi sale ir visus šiuos žaidimus galima pasiimt žymiai pigiau :D Bet sėkmės pardavimuose.

Aš niekur neskubu, palauksiu ir kai baigsis steam sale, tiesiog gal atsirastu žmonių ir dabar, dėkui :)

Galiu pasakyti tiek, Lietuvoje 10-30 eurų max jeigu gausi - būsi laimingas :) Niekas čia tokių pinigų nemokės, kada už tą 170 eurų galiu gauti 3x tavo turimų žaidimų, gali mano acc pirkti jeigu nori, įvertintas 6k eurų už 3k atiduočiau :))))

Mano acc irgi steam calculator prieš tai rodė ~350 eurų, bet dabar per tą sale kaina rodo per pus :) Mano pažystamas yra pardavęs lietuviams jau daug ir dar vertingesniu acc, gal žmogus žino kur pardavinėti, aš kolkas parašiau tik čia.

Redaguota , nario Darius // shAme

Mano pasiūlymas tau, iš viso niekada pirmam neit, nes pas daugumą tie atsiliepimai sg yra mėtomi "free" ir asmeniškai mane keletą kartų buvo apgavę žmonės turintys tik gerus atsiliepimus ant supergames. O dėl kainos, tai siūlau nuleist šiek tiek nes po to holiday sale visi bus prisipirke iki kepenų žaidimų ir niekam nereikės to accounto, žodžiu kaip sakė, ne laiku parduodi.

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

Mano pasiūlymas tau, iš viso niekada pirmam neit, nes pas daugumą tie atsiliepimai sg yra mėtomi "free" ir asmeniškai mane keletą kartų buvo apgavę žmonės turintys tik gerus atsiliepimus ant supergames. O dėl kainos, tai siūlau nuleist šiek tiek nes po to holiday sale visi bus prisipirke iki kepenų žaidimų ir niekam nereikės to accounto, žodžiu kaip sakė, ne laiku parduodi.

Dėl šito tai žinau, omenyje turėjau kas apskritai turi geriu atsiliepimu, gal kurie užsiiminėja steam žaidimų pardavimais ir panašiai. Dar norėjau paklausti gal žinote kokių website kur galima būtų žmonėms parduoti mano acc už csgo skinus arba pinigus?

Dėl šito tai žinau, omenyje turėjau kas apskritai turi geriu atsiliepimu, gal kurie užsiiminėja steam žaidimų pardavimais ir panašiai. Dar norėjau paklausti gal žinote kokių website kur galima būtų žmonėms parduoti mano acc už csgo skinus arba pinigus?

Pagrinde šitas populiariausias. Gali ieškot ten kur per dieną peržiūri tik 50 žmonių tą svetainę tokių pilna bet ar apsimoka ten kažką skelbt.

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3814 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...