Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2938 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras, rašau todėl kad ieškau sau papildomo veiksmo, ir šiaip laikas dar labiau tobulėti.

Ieškau žmonių kuriems reikia sakykim serverių pristatymai, mano darbai yra unikalesni, nemėgstu daryti tokių darbų kad tiesiog aprodyti servą, dažniausiai darau su scenarijum ,t.y. visokie miesto veiksmai, grobimai, paprastas gyvenimas, kalnai, dangoraižiai, and shit.

Video pavyždžiai: 

Darbas RolePlay stiliaus serveriui; 

Darbas GRP stiliaus serveriui; 

https://www.youtube.com/watch?v=hUeMa9wsPhY

į skype:

» dariusofficial

Atsiskaitymas:

Tiktais banku pavedimu, arba galu gale paypal. Jokių pareigų, VFX rangų nesiūlykite, nėra laiko.

Atsiliepimų, ir kita info yra viskas čia, nelaukiu jūsų komentų koks aš blogas ar kokie darbai blogi, kam  reikės tas parašys, nėra man pisalo iki jūsų. «««

10.16: Dirbu vėl, jeigu reikia kažkokio tai darbo, pristatymo, sistemos aprašymo, vaizdo įrašo su jūsų įgarsinimu, 'trailerio' kreipiames.

04.24.17 - Grįžau, į AŽ.

Redaguota , nario stonnys
  • Parašė po 9 mėnesių...

Darbai reta kurie graži. Nieko įspudingo nėra - San Andreas vaizdai ( paimtas video koks nors ), uždėta muzika, pradžioje logo ir šiek tiek efektų. 

Durnesnio pasakymo neesu mates, tas pats kas kalbant apie gera serverį " nieko yspudingo nėra, išskyrus gražus mapai, geros sistemos ir gražus forumas, bet šiaip lievas " 

(redaguota)

Eik tu profkini iš čia. Bandai visada pasirodyti protingu, tačiau nesigauna. Pasiskaityk ką pats rašai. 

Aš dėkoju už tavo nuomonę, yra kaip yra, ir man yra labai giliai poooookui ant žaidimo, kompiuterio, ir galu gale internetinės erdvės, aš bandau iš čia pasipelnyti, jeigu žmonėms tinka mano darbai - jie užsako paslaugų aš padarau gaunu pinigų ir tiek. Aš jau nebetobulėju, man nebėra esmės ir  noro patikėk man, aš dar gal prieš metus, du, tris norėjau tobulėti, kažką pasiekti tačiau kaip nieko nepavyko ir man nebėra noro, šiaip aš netgi negaliu susimotyvuoti įjungti tą san andresą sudelioti botus ir kažką nufilmuoti, kažkaip jau po truputį išeinu iš to sa-mpo.

Kalbant apie tavo ' eik tu profkini iš čia ' Kažkaip graudu kai va taip visi gyvendami vadiname chujovais kitus sakykim kad jis profkėj ar dar kažkas, realiai koks pisalas ar jis profkinis ar jis universitetinis, dažniausiai žinok būna kad tie profkiniai pasiekia daug kartu daugiau negu tie visi buvę moksliukai ir mokytojų girti balvonai.

P.S Kažką mačiau kad rašai San Andreas vaizdas paimtas iš kur nors, realiai ne, viską viską pats filmoju, iš niekur nieko neimu.

Peace, out, nesipykstam nes nėra nei noro, nei jėgų čia aiškintis dėl kažkokio SA:MP vaizdo įrašo.

Redaguota , nario stonnys
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2938 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...