Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Antrasis .Schwartzas` IPB stiliaus GFX dizainas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3833 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Baby you incredibol :o Gražus :P

Dėkui :)

Tobulėji, šitas labiau patinka negu anas, sėkmes ateityje :o

Na stengiuosi, dėkui.

Viršaus meniu kažkoks  kabantis ore kaip ir login sekcija. Footeris per didelis, įsivaizduok kaip atrodytu ant mažos rezoliucijos ekrano. Sunku įskaityti kai kurias vietas.

Dėl viršaus tai norėjau kažką naujo padaryti. LOGIN dariau toje vietoje, nes nelabai turėjau įdėjų su ja. Dariuk akinukus nusipirk :D

.

Šiaip gražiai atrodo, bet nelabai patiko navigacija ir spalvos 

Dėkui, na reikės keisti.

Labai gražus ir paprastas. Spalvos pritiko bent jau man. 10/10

Tobulai :o Sėkmės tau sekančiuose darbeliuose, parodyk gi ką moki. :D

Dėkui, stengsiuosi...

baisesnis uz preita. kuo toliau tuo baisiau

Kur jis tobulės kai per dieną po kelis dizainus nupiešia :D

Neturiu net ką pasakyti... Du hateriai. O HeiC konkurentas aš busiu ane, tai nori kažką parodyt? Lysk į urvą ir tupėk.

.

(redaguota)

Dėkui, na reikės keisti.

Dėkui, stengsiuosi...

Neturiu net ką pasakyti... Du hateriai. O HeiC konkurentas aš busiu ane, tai nori kažką parodyt? Lysk į urvą ir tupėk.

Egoiste tu egoiste Heic turi žymiai daugiau patirties už tave tau norint su juo konkuruoti reiktų dar puse metų minimaliai be pertraukų rimtai padirbėti, o čia dabar per pora dienų pavarė dizainų ir galvoja, kad jau jo darbai yra aukšto lygio. Nusileisk ant žemės, nes tavo darbai tikrai nėra tobuli ir už juos rimti žmonės nemokėtų net kelių eurų. Bet žinai nesupyk, nes aš išreiškiu savo nuomone tiktais ir jei norėsi kažką užstūmti ant manęs, kad nieko nemoku tiesiog to nerašyk, nes tuo labiau parodysi savo žemą lygį.

Redaguota , nario Rin
(redaguota)

Tu moki išmokti piešti dizainus ar ne? Nes reikia priimti kritiką ir klaidas taisyti!

http://prntscr.com/9hp6q2- Vienus apvalus kitur kvadratinis, epic

Daug kur spalvos nesuderintos, http://prntscr.com/9hp7r8tą šviesiai pilką derinasi 0%,  http://prntscr.com/9hp85f  - Per didelis tekstas foteryje, http://prntscr.com/9hp8dp per tusčia vietą jei nežinojai yra toks mygtukas photoshop'e http://prntscr.com/9hp92p jo pagalbą gali sumažinti, tarpai nelygus: http://prntscr.com/9hpan3

Redaguota , nario ekstazistas

Egoiste tu egoiste Heic turi žymiai daugiau patirties už tave tau norint su juo konkuruoti reiktų dar puse metų minimaliai be pertraukų rimtai padirbėti, o čia dabar per pora dienų pavarė dizainų ir galvoja, kad jau jo darbai yra aukšto lygio. Nusileisk ant žemės, nes tavo darbai tikrai nėra tobuli ir už juos rimti žmonės nemokėtų net kelių eurų. Bet žinai nesupyk, nes aš išreiškiu savo nuomone tiktais ir jei norėsi kažką užstūmti ant manęs, kad nieko nemoku tiesiog to nerašyk, nes tuo labiau parodysi savo žemą lygį.

Aš nesakau, kad aš geriau už jį piešiu, man dar iki to labai toli. Aš tiesiog sakau, ar jam butina taip sakyti? Kad blogai visada jam viskas blogai, tai gal biški tegul pats ir nusileidžia. Dar tik pradėjau piešti, tai tegul ir vertina pagal naujoko lygi.

.

Aš nesakau, kad aš geriau už jį piešiu, man dar iki to labai toli. Aš tiesiog sakau, ar jam butina taip sakyti? Kad blogai visada jam viskas blogai, tai gal biški tegul pats ir nusileidžia. Dar tik pradėjau piešti, tai tegul ir vertina pagal naujoko lygi.

Nėra tokio dalyko kaip vertinimas pagal naujoko lygį. Jei nori išmokti kažko turi priimti kritiką kokia ji yra. Kartais ji bus žiauri, bet nuo to tik gerės tavo darbai. Čia jūs prisigalvojate tokius vertinimus kaip pagal pirmą darbą, naujoko lygį, antrą darbą ir etc. ir paskui verkiate kai gaunate rimtos kritikos. Supraskite tuos žmones, kurie duoda tą kritiką ir galiausiai tegul jums ateina į galvą, kad jie daugiau patirties turi ir žino ką rašo, o ne ant durniaus kažką parašė. Suprantu, kad gan žiauru atrodo pasakymas "tiesiog ištrink ir daryk iš naujo", bet jei dizainas yra tragiškas tai yra padorus atsakymas. Tavo tie atmazai, kad irgi tik pradėjai ir pnš. nieko neverti, kadangi visi yra vertinami vienodai, o jei nori, kad būtum kažkaip išskirtinai vertinamas eik į užsienio gfx forumus ir pildyk anketą į N lygio patekimą tada ten galėsi su naujokais diskutuoti, kad va mano pirmas darbas ir norėčiau gero vertinimo, bet jei nori kritikos iš kurios gali pasimokyti nebemėtyk tokių atmazų, nes graudu matyti yra, kai rašo norėčiau sulaukti kritikos ir paskui bando kažką užvaryti ant žmogaus, kad davė tos kritikos nors ir per žiaurios.

Nėra tokio dalyko kaip vertinimas pagal naujoko lygį. Jei nori išmokti kažko turi priimti kritiką kokia ji yra. Kartais ji bus žiauri, bet nuo to tik gerės tavo darbai. Čia jūs prisigalvojate tokius vertinimus kaip pagal pirmą darbą, naujoko lygį, antrą darbą ir etc. ir paskui verkiate kai gaunate rimtos kritikos. Supraskite tuos žmones, kurie duoda tą kritiką ir galiausiai tegul jums ateina į galvą, kad jie daugiau patirties turi ir žino ką rašo, o ne ant durniaus kažką parašė. Suprantu, kad gan žiauru atrodo pasakymas "tiesiog ištrink ir daryk iš naujo", bet jei dizainas yra tragiškas tai yra padorus atsakymas. Tavo tie atmazai, kad irgi tik pradėjai ir pnš. nieko neverti, kadangi visi yra vertinami vienodai, o jei nori, kad būtum kažkaip išskirtinai vertinamas eik į užsienio gfx forumus ir pildyk anketą į N lygio patekimą tada ten galėsi su naujokais diskutuoti, kad va mano pirmas darbas ir norėčiau gero vertinimo, bet jei nori kritikos iš kurios gali pasimokyti nebemėtyk tokių atmazų, nes graudu matyti yra, kai rašo norėčiau sulaukti kritikos ir paskui bando kažką užvaryti ant žmogaus, kad davė tos kritikos nors ir per žiaur

Ką jūs čia ant jo važiuojat ? A ? Taigi jis tik pradėjo piešti dizainus,ir jis nėra kažkos "Profas" kolkas... Duokit žmogui patarimų,o ne kažką čia įžeidinėkit ar panašiai... Viskas čia normaliai žmogus nenori į nieką lygintis... Jis rodo,kad pradėjo ir kažką pibdyti... Apmaudūs jūs... Konkrečiai...

(redaguota)

Nėra tokio dalyko kaip vertinimas pagal naujoko lygį. Jei nori išmokti kažko turi priimti kritiką kokia ji yra. Kartais ji bus žiauri, bet nuo to tik gerės tavo darbai. Čia jūs prisigalvojate tokius vertinimus kaip pagal pirmą darbą, naujoko lygį, antrą darbą ir etc. ir paskui verkiate kai gaunate rimtos kritikos. Supraskite tuos žmones, kurie duoda tą kritiką ir galiausiai tegul jums ateina į galvą, kad jie daugiau patirties turi ir žino ką rašo, o ne ant durniaus kažką parašė. Suprantu, kad gan žiauru atrodo pasakymas "tiesiog ištrink ir daryk iš naujo", bet jei dizainas yra tragiškas tai yra padorus atsakymas. Tavo tie atmazai, kad irgi tik pradėjai ir pnš. nieko neverti, kadangi visi yra vertinami vienodai, o jei nori, kad būtum kažkaip išskirtinai vertinamas eik į užsienio gfx forumus ir pildyk anketą į N lygio patekimą tada ten galėsi su naujokais diskutuoti, kad va mano pirmas darbas ir norėčiau gero vertinimo, bet jei nori kritikos iš kurios gali pasimokyti nebemėtyk tokių atmazų, nes graudu matyti yra, kai rašo norėčiau sulaukti kritikos ir paskui bando kažką užvaryti ant žmogaus, kad davė tos kritikos nors ir per žiaurios.

Geri žodžiai tik HeiC nedavė kritikos tiesiog piso " Baisu " ir viskas o kas baisu asmeniškai tai nepasakė tad čia nekokia kritika bet šiaip tavo žodžiai geri

Redaguota , nario Lightning`

Geri žodžiai tik HeiC nedavė kritikos tiesiog piso " Baisu " ir viskas o kas baisu asmeniškai tai nepasakė tad čia nekokia kritika bet šiaip tavo žodžiai geri

Dėl to sutikčiau, bet vistiek buvo galima suprasti iš jo žodžių, kad darbas yra tikrai prastas ir reiktų rimtai prie jo paplušėti norint paversti jį padoriu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3833 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...