Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3443 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, tai parduodu nrp.lt projekta iškart pasakau nedėlto, kad aš jo neišlaikau ar truksta pinigu, tikrai ne parduodu dėl vieno žmogaus DexinoZ nemanau kad apsimoka laikyti ta projekta dar, tik pasakysiu vieno šio žmogaus nejimkit, į projekta

Žinau kad dabar jus čia rašysite " Na matuosi kokie savininkai neseniai nusipirko ir vėl parduoda"

Man pasiūlė nusipirkti kita projekta, ta aš ir padarysiu, arba kursiu net savo tik reikia pavadinima susigalvoti.

Norėčiau kad nrp.lt projektas patektu į geras, rankas, kuris tikrai susitvarkytu ir nenuviltu lauktu žaidėjų, taip žadėjau daryti šiandiėna forumo atidaryma, bet matai kaip sukniso viska, tad noriu parduoti, nebeturiu norio jo laikyti, tik pasakau iškarto nejimkit į projekta DexynoZ, nes patys nukentėsite.

NRP.LT:

Pridėdamas teamspeak serveris iš vpsnet 0.44 euro cent dar jame yra.

NRP.LT hostingas iš us.lt jau yra sujungtas.

Domenas pirktas iš hostingas.in balansas yra 0.80 euro cent.

Domenui liko 6 menėsiai.

NRP.LT pagalbos skype.

Viskas kas čia surašyta bus atiduodama.

Taip galite dabar smerkti kad parduodu t.t, nes žinau kad taip bus.

Dėl kainos galima derėtis net nežinau pats:

Beto dar pardavinėju cs:go cd-key tema: https://www.supergames.lt/topic/248150-csgo-cd-key-pardavimai/#entry1784304

Atsiprašau kad taip išėjo su projektu.

Atsiskaitymai:

Banku:

Paypal:

Paysera:

sms žinute (2x brangiau)

+ Pridedu kelis mapp darbus darytus fort-carson.

+ Pridedu justhost.lt testavimui 2 savaitėm hostas.

Redaguota , nario HQ`

http://nRP.LT- Slėpkis nuo pūgos pas mus!

1366394_45942.jpg

Vaike tu vaike geriau net nešmeisk manes , pričiom čia , aš jei pats nesugebi kažko padaryt ar čia nori demėsio tai tuoj aš tau padarysiu to demėsio , mane kaltina kad jis nekuria projekto dar tokiu pridurku nematęs :D :D ką negali dizaino naujo pasidaryt ? nei aš triniau nei ką , geriau net nekišk manęs visur nes tu pamirši tuos projektus pats greitai , nepatikimas asmuo , nera rimtas , labai vaikiškai elgiasi :)

patikimas, sėkmytės :*

Dėkui dėkui :*

Vaike tu vaike geriau net nešmeisk manes , pričiom čia , aš jei pats nesugebi kažko padaryt ar čia nori demėsio tai tuoj aš tau padarysiu to demėsio , mane kaltina kad jis nekuria projekto dar tokiu pridurku nematęs :D :D ką negali dizaino naujo pasidaryt ? nei aš triniau nei ką , geriau net nekišk manęs visur nes tu pamirši tuos projektus pats greitai , nepatikimas asmuo , nera rimtas , labai vaikiškai elgiasi :)

Grasini? pamiršiu tuos projektus na, davai laukiu prašau nebekuomentuok. Bye.

Patikimas žmogus niekad neapgauna :)

Dėkui + pridedu justhost paskyra su 2 savaitėm host testavimui.

1366394_45942.jpg

tu čia nerėkauk, kaip ir buvai lasfuentes.lt projekte, surašei iš vlrg gamemode'o atnaujinimus, kurių nebuvo nei vlrg nei lasfuentes serveryje (gamemode.) pajemė nukopino ir įklijavo tipo atnaujinimus į temą, tai tu čia vaikas. Užaug tu pirma. Nei scriptint nemoki nei nieko tu nemoki, moki tik apsimest kad scriptini, ale ne turi laiko, ir visos kitos atmažkės..

tu čia nerėkauk, kaip ir buvai lasfuentes.lt projekte, surašei iš vlrg gamemode'o atnaujinimus, kurių nebuvo nei vlrg nei lasfuentes serveryje (gamemode.) pajemė nukopino ir įklijavo tipo atnaujinimus į temą, tai tu čia vaikas. Užaug tu pirma. Nei scriptint nemoki nei nieko tu nemoki, moki tik apsimest kad scriptini, ale ne turi laiko, ir visos kitos atmažkės..

Pritariu tau, maksvello, noriu pasigirti jis tuom ko nėra, jo svajone čia jaučiu tokia. :)

Jaigu kaškas susidomėjo skype: exe12333

1366394_45942.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3443 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...