Peršokti į turinį

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

[FS] XP,RANG,PINIGU TextDraw || By Konovalas #2


Recommended Posts

Sveiki sugalvojau savo projektui šioki toki FS TextDrawą

Jame rodo jūsų

XP Kiekis

PINIGŲ Kiekis

RANGAS(XP) [30RANG]

 

Max rang 30 (300000xp)

Rangai:

else if(GetPlayerScore(playerid) >= 290000) rank[ playerid ] =29;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 280000) rank[ playerid ] =28;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 270000) rank[ playerid ] =27;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 260000) rank[ playerid ] =26;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 250000) rank[ playerid ] =25;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 240000) rank[ playerid ] =24;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 230000) rank[ playerid ] =23;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 220000) rank[ playerid ] =22;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 210000) rank[ playerid ] =21;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 200000) rank[ playerid ] =20;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 190000) rank[ playerid ] =19;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 180000) rank[ playerid ] =18;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 170000) rank[ playerid ] =17;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 160000) rank[ playerid ] =16;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 150000) rank[ playerid ] =15;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 140000) rank[ playerid ] =14;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 130000) rank[ playerid ] =13;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 120000) rank[ playerid ] =12;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 110000) rank[ playerid ] =11;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 100000) rank[ playerid ] =10;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 90000) rank[ playerid ] =9;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 80000) rank[ playerid ] =8;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 70000) rank[ playerid ] =7;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 60000) rank[ playerid ] =6;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 50000) rank[ playerid ] =5;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 40000) rank[ playerid ] =4;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 30000) rank[ playerid ] =3;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 20000) rank[ playerid ] =2;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 10000) rank[ playerid ] =1;
else if(GetPlayerScore(playerid) >= 0) rank[ playerid ] =0;

Nuotraukos:

Hau1loG.png

 

toxDrfv.png

Darbas tikrai vertas +r3p

Vertinkit: 1-10

                                                                                      Download

Redaguota , nario Konovalas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nors ir darbas nevertas teigiamos reputacijos, tačiau nėra vertas ir neigiamos, vien dėl to paspaudžiau +rep. O šiaip norėjau pamatyti visą kodą, bet pastebėjau, kad yra tik amx failas, tai nėra ką vertinti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Šitas darbas tikrai nevertas +r3p, jis yra negražus (2/10 duočiau) ir ta rank'o sistema nieko gero.

Pažiūrint į tavo temos, darbų išvis nėra, tik vienos problemos

Ačiū bent už tokią nuomonę....

Nors ir darbas nevertas teigiamos reputacijos, tačiau nėra vertas ir neigiamos, vien dėl to paspaudžiau +rep. O šiaip norėjau pamatyti visą kodą, bet pastebėjau, kad yra tik amx failas, tai nėra ką vertinti.

su pwn failiuku...
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Esminiai dalykai:

Per daug kintamųjų naudoji, kai galima naudoti vieną keliems dalykams arba išvis kintamojo naujo nereikia;

Nors čia kodas nebuvo didelis, sukuriama tik trys texdraw'ai, bet galima toje vietoje panaudoti for ciklą;

Masyvai. Kam naudoti 128 dydžio masyvą, kai panaudojama tik ~30. 

Na ir pats rango vaizdavimas, padariau, kad gali būti bet kiek rangų ir kodas žymiai trumpesnis.

 

Pataisyta versija: http://pastebin.com/EvSyc8QX

 

P.S. Netikrinau, jei kas netingės galės patikrint ir jei bus klaidų parašykit.)

Redaguota , nario Jimmy.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Esminiai dalykai:

Per daug kintamųjų naudoji, kai galima naudoti vieną keliems dalykams arba išvis kintamojo naujo nereikia;

Nors čia kodas nebuvo didelis, sukuriama tik trys texdraw'ai, bet galima toje vietoje panaudoti for ciklą;

Masyvai. Kam naudoti 128 dydžio masyvą, kai panaudojama tik ~30. 

Na ir pats rango vaizdavimas, padariau, kad gali būti bet kiek rangų ir kodas žymiai trumpesnis.

 

Pataisyta versija: http://pastebin.com/EvSyc8QX

 

P.S. Netikrinau, jei kas netingės galės patikrint ir jei bus klaidų parašykit.)

Ačiū kad pastebėjai ir pataisiai, o dėl klaidų...

Bet sucompilina

C:\Users\PASA\Desktop\Pinigai.pwn(50) : warning 217: loose indentation
C:\Users\PASA\Desktop\Pinigai.pwn(52) : warning 217: loose indentation
Pawn compiler 3.2.3664     Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
 
 
2 Warnings.
Redaguota , nario Konovalas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

Ačiū kad pastebėjai ir pataisiai, o dėl klaidų...

C:\Users\PASA\Desktop\Pinigai.pwn(50) : warning 217: loose indentation
C:\Users\PASA\Desktop\Pinigai.pwn(52) : warning 217: loose indentation
Pawn compiler 3.2.3664     Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
 
 
2 Warnings.

50-tą eilutė sulygiuok, iškraipė įkėlus į pastebin.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

Pažiūrint į tavo temos, darbų išvis nėra, tik vienos problemos

Ačiū bent už tokią nuomonę....

su pwn failiuku...

 

na, nes aš neužsiminėju vaikiškais žaidimais, anksčiau užsiiminėjau (:

 

p.s vistiek ir nemokėdamas gražiau padaryčiau :)

Redaguota , nario Dr.Arnas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.

  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.




×
×
  • Sukurti naują...