Peršokti į turinį

Pagalbos su ShowPlayerDialog


Recommended Posts

Sveiki taigi panaudojus kick komandą žaidėjui neišmeta už ką jį iškikino, bandžiau su format daryt, bet neišėjo paskui su showplayerdialog irgi nerodo teksto. Tai norėčiau šį dalyką išmokti, jei galit padėkit ačiū jums atsilyginsiu kodas:


http://pastebin.com/JjyTC7kk


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Turi susikurti timerį, kad žaidėjas būtų išmestas bent už 10ms, kad išsisiųstų paskutinės žinutės ar atsirastų dialog'ai.

stock KickPlayer( player )
{
  SetTimerEx( "KickPlayerFromServer", 10, false, "i", player );
  return true;
}

forward KickPlayerFromServer( player );
public KickPlayerFromServer( player )
{
  new cmd[10];
  format( cmd, 10, "kick %i", player );
  SendRconCommand( cmd );
}

Kickindamas žaidėją naudoji 

KickPlayer(playerid);
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

 

Turi susikurti timerį, kad žaidėjas būtų išmestas bent už 10ms, kad išsisiųstų paskutinės žinutės ar atsirastų dialog'ai.

stock KickPlayer( player )
{
  SetTimerEx( "KickPlayerFromServer", 10, false, "i", player );
  return true;
}

forward KickPlayerFromServer( player );
public KickPlayerFromServer( player )
{
  new cmd[10];
  format( cmd, 10, "kick %i", player );
  SendRconCommand( cmd );
}

Kickindamas žaidėją naudoji 

KickPlayer(playerid);

 

O tai kur dialogas kur išmeta žaidėją. Na ta prasme, kad kai iškikina turi rodyti žaidėjui už ką ir kas iškickino

Redaguota , nario Huber
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Kick f-ciją pakeisk į KickPlayer, o SendClientMessageToAll perdaryk į ShowPlayerDialog.

O tai pakeitus SendClientMessageToAll į ShowPlayerDialog, manau tada nerodys visiems kas ką iškikino, o tik tam žmogui. O man reikia, kad visiems ir jam rodytų už ką ir kas kickino.

Redaguota , nario Huber
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Krč kam to dialog kurt? Užmeti, kad visiems rodytų, padarai kick komandą su taimeriu, nes be taimerio nerodo iškicintam žaidėjui siunčiamos žinutės ir dialog nereik, nes tai mano galva yra tesiog nereikalinga.
O kick galima lengviau pasidaryti:
 

SetTimerEx("KickPlayer",500,false,"i",id);

dedi po SendClientMessageToAll, tada kažkur gale GM įmeti:

 

forward KickPlayer(playerid);
public KickPlayer(playerid)
{
    Kick(playerid);
    return 1;
}
Redaguota , nario MisterisR
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

O tai kur dialogas kur išmeta žaidėją. Na ta prasme, kad kai iškikina turi rodyti žaidėjui už ką ir kas iškickino

*Myliu SuperGames.lt* nedarysiu aš tau visko. Pasakiau ką daryt, parodžiau kodą - suk galvą ką daryt. Jei loginio mąstymo neturi - programavimas ne tau, nieko nepadarysi.

Išsiunti žinutę, parodai dialog'ą ir naudoji 

KickPlayer( playerid );
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

*Myliu SuperGames.lt* nedarysiu aš tau visko. Pasakiau ką daryt, parodžiau kodą - suk galvą ką daryt. Jei loginio mąstymo neturi - programavimas ne tau, nieko nepadarysi.

Išsiunti žinutę, parodai dialog'ą ir naudoji

KickPlayer( playerid );
Vėl tu su savo programavimu tu skiri programavimą nuo skriptinimo ar nelabai. Visu antra esu naujokas, todėl ir klausiu jūsų, trečia forumas ir yra skirtas išsiaškinti kaip ką daryti, ketvirtą jei neturi noro padėti, tai ir nerašyk, atsiras geresnių už tave, kurie paaškins. Visu penkta programavimas susijęs su programų kūrimų, skriptinimas su komandų kūrimu, taip, kad viską išsakiau ir pasakau dar kartą gali čia nerašyt, nes bus geresnių žmonių, kurie padės. Loginį mastymą aš turiu, tik pilnai pawno pagrindų nežinau, todėl ir mokausi klausiuosi jūsų o tu čia kažką parašai, kažkokį tekstą ir aš turiu čia ką nors suprast ? Pvz tavo komentare kick tas ir kurkis pats, tai kaip kursiu, kai dar naujokas esu fuck logic Redaguota , nario Huber
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Vėl tu su savo programavimu tu skiri programavimą nuo skriptinimo ar nelabai. Visu antra esu naujokas, todėl ir klausiu jūsų, trečia forumas ir yra skirtas išsiaškinti kaip ką daryti, ketvirtą jei neturi noro padėti, tai ir nerašyk, atsiras geresnių už tave, kurie paaškins. Visu penkta programavimas susijęs su programų kūrimų, skriptinimas su komandų kūrimu, taip, kad viską išsakiau ir pasakau dar kartą gali čia nerašyt, nes bus geresnių žmonių, kurie padės.

Žudai :D:funny::crazy: Tu pats matau neskiri ką reiškia programavimas bei skriptinimas. Nežinai tylėk. O su MartynuK sutinku, nesupranti kas rašoma, skriptinimas ne tau :)

Redaguota , nario Džiaukeris
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žudai :D:funny::crazy: Tu pats matau neskiri ką reiškia programavimas bei skriptinimas. Nežinai tylėk. O su MartynuK sutinku, nesupranti kas rašoma, skriptinimas ne tau :)

O dar vienas, noriu paklaust tavęs kam tada šis forumas skirtas ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

<...>tik pilnai pawno pagrindų nežinau, todėl ir mokausi klausiuosi jūsų<...>

Eik į wiki ir ten mokykis, viskas aiškiai aprašyta, pilna pavyzdžių. Abejoju, kad po tokių tavo pranešimų kažkas norės tau padėti.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Eik į wiki ir ten mokykis, viskas aiškiai aprašyta, pilna pavyzdžių. Abejoju, kad po tokių tavo pranešimų kažkas norės tau padėti.

Aš jam padėt nebenoriu. Tikslo nematau. Jei už pagalbą tik priekaištų susilauki.

Atsakyčiau į tuos tavo "visų pirma..., visų antra...", bet tingiu, nėra noro pyktis.

Redaguota , nario MartynasK
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aš jam padėt nebenoriu. Tikslo nematau. Jei už pagalbą tik priekaištų susilauki.

Atsakyčiau į tuos tavo "visų pirma..., visų antra...", bet tingiu, nėra noro pyktis.

Tai žinai tu jam turi viska kuo smulkiau išaiškinti kur kas. Žmogus nori jog jam būtų viskas ant lėkštutės pateikta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

O dar vienas, noriu paklaust tavęs kam tada šis forumas skirtas ?

Forumas skirtas tam, kad kiti padėtų ištaisyti klaidas jei kokias padarėt, ar padėt optimizuot kodą, patart kaip paprasčiau parašyt kodą, o ne padaryt viską už tave, tuo labiau, prašai tokių dalykų, kuriuos jau senai būtum pasidaręs, jei būtum atsidaręs, mano nurodytus šaltinius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.

  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...