sheolen 124 Gruodžio 7, 2015 Pasidalinti Gruodžio 7, 2015 Parduodu CS:GO STEAM acc. Rankas: MGE Steam ID: http://steamcommunity.com/id/360betaikinio/ Kaina: 6.5EU Pirmas neinu. AŽ arba skype: estado357 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
eVit` 406 Gruodžio 7, 2015 Pasidalinti Gruodžio 7, 2015 Vienas teigiamas atsiliepimas, pirmas neina, parašiau kad atsiskaitau swedbank, parašė ar aš negalėčiau paypalu, parašiau brolis gal galėtų paskolinti, tai jau iš karto mat bandau aš jį apgauti, graudūs tokie. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
sheolen 124 Gruodžio 7, 2015 Autorius Pasidalinti Gruodžio 7, 2015 Vienas teigiamas atsiliepimas, pirmas neina, parašiau kad atsiskaitau swedbank, parašė ar aš negalėčiau paypalu, parašiau brolis gal galėtų paskolinti, tai jau iš karto mat bandau aš jį apgauti, graudūs tokie. Ačiū už nuomonę, o antras dalykas tas, kad taip nesakiau,o tiesiog noriu apsidrausti, neįdomu kiek atsiliepimų turi. 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
eVit` 406 Gruodžio 7, 2015 Pasidalinti Gruodžio 7, 2015 Ačiū už nuomonę, o antras dalykas tas, kad taip nesakiau,o tiesiog noriu apsidrausti, neįdomu kiek atsiliepimų turi. Arba nori apgauti neidamas pirmas. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
sheolen 124 Gruodžio 7, 2015 Autorius Pasidalinti Gruodžio 7, 2015 Arba nori apgauti neidamas pirmas. Variantas, bet ne. 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
eVit` 406 Gruodžio 7, 2015 Pasidalinti Gruodžio 7, 2015 Variantas, bet ne. Pagrįsk nuomonę, kodėl prieš tokį kaip tu, neturintį čia teigiamų atsiliepimų norėtų kažkas eiti pirmas? Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
sheolen 124 Gruodžio 7, 2015 Autorius Pasidalinti Gruodžio 7, 2015 (redaguota) CS:GO Lietuviai grupėje norėjau pirkti acc ir paklausiau ar asmuo patikimas, susilaukiau 4 žmonių atsakymų su žodžiu "Patikimas", o pasiėmė pinigus ir jokio pass negavau, tai ir nebenoriu rizikuoti, tiek to, geriau ilgiau paieškosiu. Redaguota Gruodžio 7, 2015, nario @OG 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
eVit` 406 Gruodžio 7, 2015 Pasidalinti Gruodžio 7, 2015 CS:GO Lietuviai grupėje norėjau pirkti acc ir paklausiau ar asmuo patikimas, susilaukiau 4 žmonių atsakymų su žodžiu "Patikimas", o pasiėmė pinigus ir jokio pass negavau, tai ir nebenoriu rizikuoti, tiek to, geriau ilgiau paieškosiu. Nebūsi durnelis, neapsigausi ant kabliuko. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Recommended Posts
Prisijungti prie diskusijos
Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.