Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Doherty.lt || Startas šiandien 19:00 valandą


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hi oll. Sveikas Sabalį kitaip sakant pagalį. Įsikišiu ir aš ir nepagailėsiu laiko, bei parašysiu tau ir apie tavo projektą ilgą žinutę. Kad visi žaidėjai nebūtų apkvailinti.

 

Kągi eisiu iškarto prie projekto. Neužtenka tau tų projektų kurti ? Juk visvien tik pasipelnyti nori ir vėl viską uždaryti, galvoji laikysis ilgai žaidėjai ? Nori pasakysiu kodėl laikosi ? Ogi todėl, kad pakeitiai niką ir visi bando žaidėjams įrodyti, kad jau neapgaudinėji vaikų ir kitų. Nors visvien manau vaikus mažus ant pinigų greži. Koks tu kvailas nebesuprantu esi.. Projektus visvien kuri.. Kaip tau neužtenka, pilnametis jugi, mesk tą sampą neapgaudinėk vaikų eik į gyvenimą apgaudinėti kitų, gausi gerai per ausį ir per tą savo durną inkilą an pečių, bent jau būsi pamokintas gyvenimo, kad nusukinėti pinigus yra griežtai draudžiama.. O projektas išties toks lievas.. Kad net žiauru skaityti tas temas.. Ką tu galvoji pasiekti su BridgeTown editu ir mapp darbais į kuriuos sukišta daug objektų ? Bent pataupes būtai, matosi ir mapperis kažkoks naujokas dirba.. GameMod'ą bent jau būtai nusipirkes, juk visi čia sako, kad tipo daug pinigų turi, pinigus tik į projektą kiši, tai būtai juk gerą gm nusipirkes. Bet visvien pagaliai yra blogai..Ir gali neįžeidinėti ir minus rep nedėti nes niekam neįdomu.. Ir jau atsiprašant už*isai su savo tom reklamom per visą supergames.lt tokį kaip tu tik užblokuot ir dar uždūhint. Sekmės su uždarymu. Projektas atsiprašant tipogi gai*ys tik atėjas galėjau turėt ką noriu. Atėjau paprašiau ts moderatoriaus boom davė. Atėjau į servą prieš startą paprašiau vip boom davė, o nesvarbu, kad projekte praleidau tik 10-15 minučių :DD Apgailėtinas esi sabaly tu pagaly, kaip sakoma pagaliaiherty gai*ys. Sekmės su žlugimo.

 

O tie visi kurie žaidžiate šiame projekte, patarimas nenaudokite čia pinigų eikite žaisti ten kur serveris nežlugs po savaitės ar po poros valandų / dienų. Čia savininko charakteris toks palaikyti 1 / 2 savaitęs ir išjungti serverį dingti porai dienų ir vėl kažką kurti pradėti. Patarimas čia nežaisti eikite kažkur kitur kur įdomiau ir kur nebūsite nuvilti, bei apgauti. Sekmės jums žaidėjai kažkur kitur ieškoti laimės. O čia laimės nerasit tik būsit dar kartą pasakysiu apgauti ir nuvilti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...