Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip man graudu, kai sabaliukas supyksta iškart pradeda įžeidinėt, aš tau galiu kartot ir kartot. Tavo projektas - ŠŪDAS. Tu - AFERISTAS. Nesukursi gyvenime projekto geresnio su tokia reputacija, nors ir kažkiek geresnį sukurtum suradęs progą apipist žmogų - APGAUTUM. Nieko gero iš tavęs nėra, pasipūtelis ir nieko daugiau

Nieks dėl žaidimo nepyksta :D Šūdas tavo gyvenimas, o ne projektas. Pas mane viskas gerai, tavo gyvenime čia nieko gero nėra, apart dizainų spalvų pakeitimo (redagavimo) ir viskas :D

88d925a4bf9bdc3e3114362c2eb35d68166.png

Nieks dėl žaidimo nepyksta :D Šūdas tavo gyvenimas, o ne projektas. Pas mane viskas gerai, tavo gyvenime čia nieko gero nėra, apart dizainų spalvų pakeitimo (redagavimo) ir viskas :D

agirdi čiurkistano subin*aižy.  Verčiau tavo tėvas ( jeiug tokį turi, nes tu gimęs pro burną ) būtų keptuvę išdulkinęs, bent jau būtum suvalgytas ir mažiau žmonių būtum apgavęs.

P.S šitie žudantys http://i.imgur.com/gJB88Z7.png http://prntscr.com/99ioq9

agirdi čiurkistano subin*aižy.  Verčiau tavo tėvas ( jeiug tokį turi, nes tu gimęs pro burną ) būtų keptuvę išdulkinęs, bent jau būtum suvalgytas ir mažiau žmonių būtum apgavęs.

P.S šitie žudantys http://i.imgur.com/gJB88Z7.png http://prntscr.com/99ioq9

Kažkokią nesąmone surašei čia, tik degradavęs žmogus suprastų ką tu norėjai pasakyti, tai siūlyčiau galvą pasigydyti, nes jau greičiausiai perkaitus nuo kompiuterio. Eik savais keliais, laisvas.

Kažkokią nesąmone surašei čia, tik degradavęs žmogus suprastų ką tu norėjai pasakyti, tai siūlyčiau galvą pasigydyti, nes jau greičiausiai perkaitus nuo kompiuterio. Eik savais keliais, laisvas.

Ei kodėl gavęs kritikos kažką įrodynėji čia ? Tiksliau nusikalbi.. ir šiaip priimk kritika ir susimąstyk pakeisk tuos dalykus kuriuos pamatė žaidėjai/atsitiktiniai žmonės/serverių kurėjai :)) Ir kam tiek daug pykčio ?? :)

Ei kodėl gavęs kritikos kažką įrodynėji čia ? Tiksliau nusikalbi.. ir šiaip priimk kritika ir susimąstyk pakeisk tuos dalykus kuriuos pamatė žaidėjai/atsitiktiniai žmonės/serverių kurėjai :)) Ir kam tiek daug pykčio ?? :)

Pykčio čia nėra, čia tiesiog nepasitenkinimas.

vien del savininko,nežadu eiti.. 

Parašė tas, kuris neigiamų atsiliepimų turi už apgavystes. :D

Pykčio čia nėra, čia tiesiog nepasitenkinimas.

Parašė tas, kuris neigiamų atsiliepimų turi už apgavystes. :D

Dėl to neigiamo atsiliepimo įsivėė klaida, prieš Figą neturiu nieko blogo, tuo pačiu ir man jis - siūlė eiit mappinti už pinigus.

P.S Jeigu nesupratai ką parašiau, paklausk kokio žmogausk urį esi apgavęs ir tada jis tau paaiškins.

P.S.S Paknark į subinę, gal praeis tie nervai.

Dėl to neigiamo atsiliepimo įsivėė klaida, prieš Figą neturiu nieko blogo, tuo pačiu ir man jis - siūlė eiit mappinti už pinigus.

P.S Jeigu nesupratai ką parašiau, paklausk kokio žmogausk urį esi apgavęs ir tada jis tau paaiškins.

P.S.S Paknark į subinę, gal praeis tie nervai.

Tavo tie "mediniai" bajeriai kažkokie keisti. Gal kokį gemarojų turi, kad taip subinės tau prie minčių kimba? Jei turi tai gero gydymo..

Nieko gero iš to Doherty.lt prieš metus - du jis buvo manę apgavęs ir dabar eina kalbos kad jis apgavikas... ngp-life.lt, samg.lt ir doherty.lt kiek dar bus kur sugadinsi ir "Parduosi" ir paskui susigrąžinsi? Nerekomenduoju.

Pats kiek projektų kurei ir nė vieno neatidarei? Duodu 100% jog su vsag irgi visiškas šlamštas gausis, nes tu moki tik kalbėti, o ne daryti kažką editindamas vlrg gamemode. gud lak.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...