Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3884 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

taigi noriu kažką pradėti kurti, bei mėginti atidaryti, tikriausiai jau ne pirmas kartas, bet gavus daug motyvacijos šį kartą noriu padaryti tobulai. Tad mano klausimas būtų jums, kaip jūs reaguojate į editintus modus? Kur jums geriau žaisti, ar ten kur viskas editinta ar ten kur kurta nuo 0? 

Aplamai noriu paklausti, ko jūs iš daugelio serverių norite? :) Dėl kokių dalykų jūs pasiliktumėte žaisti tam serverį?

Redaguota , nario KSoorak`
  • Teigiamai 1
(redaguota)

Dabar visi sužinoje ,kad editas galim sakyt jiems tavo serveris lieka ŠŪDO VIETOJ [ atsiprašant :D ]. Na manau geriau yra nuo 0 ,nes žinosi geriau viską turiu omeni kodą... O kas sako ,kad editas tinka tai jie apsisuka ir pamato ,kad serveris naudoja platinta modifikacija iš karto išvadina ŠŪDSERVERIU, be to man patiktu RPG style serveriai ,o GRP jau atsibodęs [ Bent man ] . Jei kuri dėl pinigų kurk GRP....

Tikriausiai visi dabar tokie geri ,nes tu moderatorius  :crazy: + Gražus avataras

Redaguota , nario Katinukas'
  • Teigiamai 1

Nuo 0. Noriu pamatyti, kaip tu moki skriptinti. Man, labai įdomu. :) Reikėjo padaryti išviso apklausą. :)

Faktas tame, jog aš neesu iš tų žmonių kurie bando išradinėti dviratį, kuris jau yra išrastas. Tad kurdamas nuo 0 vistiek traukiu, komandas, bei kitus dalykus iš interneto, tiesiog paredaguoju viską pagal savo poreikius. 

Nuo nulio gerio kūrti negu nuo edito plius tavo gm, ir tikimybė žaiš daugiau žaidėjų nes bus nematytu sistemu.

Tai jeigu editinsiu labai stipriai, tuomet bus vistiek ne mano GM? Ir į editą neįmanoma įdėti nematytų sistemų? O žaidėjai mano manymu žaidžia dėl serverio, bei kitų žaidėjų skaičiaus. Todėl reikia geros reklamos. :)

nuo 0, nes kodą žinosi kaip save

O jeigu parsisiųsiu gamemod'ą jį persidarysiu pagal save ir visą gamemodą perskaitysiu susidėliosiu kaip aš noriu, tuomet manau viskas bus normaliai. Manau tikrai kiekvienas redaguojantis kitą gamemod'ą turi taip pasidaryti, vien dėl patogumo. ;))

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3884 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...