Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3888 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Logitech Z906

500WSubas: 165-W

Garso: 5 x 67-W

Elektromarkt'e 399,99e

Pats esu turėjas, labai geros, žemų belekaip duoda.

Jo . aš gyvenu Voketijoj. Nueinu i saturna toki ten visada per tas koloneles muziką leidžiu jos čia kainuoja 240e. Bet dar galvoju gal.ka geriau rasiu. Ej o.ka jus galvojat apie tuos centrus kur sviečia. Ten kur po 700-1000w. Nežinot kaip jie?

Nezinau kaip kitiems, bet neverta pirkti uz 400e, to ko nori, tu. As aplamai, imsiu automobilio busavyka, ir nuspirksiu dvi aukstas koloneles po~300w. Busavykas 1200w, tik reikes stiprintuvo pasiziuret. Ir labai puikiai yra, skamba ideliai, o namu technika brangesne, ir negausi uz ta kaina nieko gero. Na bet kaip kam, jeigu mano pasiulymas patiko, parasyk, padesiu issirinkti :)

Logitech Z906
500W
Subas: 165-W
Garso: 5 x 67-W

Elektromarkt'e 399,99e

Pats esu turėjas, labai geros, žemų belekaip duoda.

Vau,  mano 2x maziau kainuoja, bet geriau plaka uz sita s, (masininis)

Nezinau kaip kitiems, bet neverta pirkti uz 400e, to ko nori, tu. As aplamai, imsiu automobilio busavyka, ir nuspirksiu dvi aukstas koloneles po~300w. Busavykas 1200w, tik reikes stiprintuvo pasiziuret. Ir labai puikiai yra, skamba ideliai, o namu technika brangesne, ir negausi uz ta kaina nieko gero. Na bet kaip kam, jeigu mano pasiulymas patiko, parasyk, padesiu issirinkti :)

Čia ne tik "plakimas" bet ir garsas švarus būna, ne taip kaip kitų :)) Mašiniai "basavykai" nepasakyčiau kad labai jau švariai ten skamba.

Sveiki visi Supergames.lt lankytojai

Taigi gal kas galit patart pasiūlyt kokias nots garso koloneles. Žinoma būtų gerai jog tikrai būtų geras zemų dažnių garsas. Gali būti ten visokie centrai ir panašiai. Kolonėlių reikia muzikai. Kaina žinoma irgi proto.ribose iki kokiu 400e.

Visų pirma, tau tik kolonėlių reikia ar ir stiprintuvo?

Kodel tu lygini biuro koloneles su automobilio kolonelemis? Isvis suvoki, kad apart maksimalaus garsumo dar yra ir kitu svarbesniu parametru? Speju dar ir leidi 128kbps MP3 dainas ant savo "monstriniu" koloneliu. Tokiu atveju isvis nera prasmes test pokalbi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3888 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...