Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3486 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O tu būtum toks durnas, ir mokėtum ~2700 litų už usb??? Kai galėtum už 300lt nusipirkti hdd? Tiesiog čia tie usb išpūstos kainos, o max šiuo metu naudojama talpa yra 64gb. Kitka yra su hdd.

Matau tu juos irgi žinai :D Aš nesakau kad mokėčiau tiek, tiesiog pasakiau kad yra taip :) 

Pasakyk fleshu pavadinimus.

Nusipirk ir sužinosi :P Čia tas pats kas pasakyk savo banko saskaitos duomenis, verslas čia žmogau.

TARPININKAVIMO PASLAUGOS. PM!

O tu būtum toks durnas, ir mokėtum ~2700 litų už usb??? Kai galėtum už 300lt nusipirkti hdd? Tiesiog čia tie usb išpūstos kainos, o max šiuo metu naudojama talpa yra 64gb. Kitka yra su hdd.

http://www.amazon.com/Kingston-DataTraveler-Predator-1TB-DTHXP30/dp/B00E65QM8O

Ir skiri 744 dolcai, prieš 22 eurus? :D Nekvepia klastote?

Ne nu kas tau yra iš medžio iškrites? Tai ne kingston firma, ne usb 3.0. Pradėsiu ignoruoti tokius kurie rašys nesamones.

Matau tu juos irgi žinai :D Aš nesakau kad mokėčiau tiek, tiesiog pasakiau kad yra taip :)

Nusipirk ir sužinosi :P Čia tas pats kas pasakyk savo banko saskaitos duomenis, verslas čia žmogau.

Tai koks tikslas pirkti jaigu nesakai informacijos ? Tarkim nueini į parduotuvę ir yra dežė, tačiau nežinai kas yra joje sužinosi tik nupirkęs, nusiperki iš atidarai - tuščia dėžė, taspats ir čia.

• Teigiamai 1

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Garantuoji 100% kad tavo 1tb talpa? 

Taip. Beto sakiau kad 512GB pardavinėju jei yra reikalas galiu gaut 1TB, bet kainos apie 30 € jų kažkur.

Tai koks tikslas pirkti jaigu nesakai informacijos ? Tarkim nueini į parduotuvę ir yra dežė, tačiau nežinai kas yra joje sužinosi tik nupirkęs, nusiperki iš atidarai - tuščia dėžė, taspats ir čia.

Netaspats.

perki iš skytech usb 64gb, ir gauni visai kitą produktą.  :mucha:

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

E-Travi.gif

(redaguota)

Čia biški ne toks, bet tai įrodo kad jie ne fake...

Koks tikslas tada parduoti, jai apie fleshą žinai tik kiek jame vietos ? Ir tai tiek ten nėra.

Ten tiek yra .... Tu nusipirk ir pamatysi čia nerašinėjes ko nežinai.

perki iš skytech usb 64gb, ir gauni visai kitą produktą.  :mucha:

Bus apie 100-150lt ir 64 gb  :mucha:

Koks tikslas tada parduoti, jai apie fleshą žinai tik kiek jame vietos ? Ir tai tiek ten nėra.

Beto ka tu nori sužinot apie juos ? Firmą? spalva? Jau gi parašyta kad usb 2,0 :D ...

Redaguota , nario PerSempre

Čia biški ne toks, bet tai įrodo kad jie ne fake...

Ten tiek yra .... Tu nusipirk ir pamatysi čia nerašinėjes ko nežinai.

Bus apie 100-150lt ir 64 gb  :mucha:

Beto ka tu nori sužinot apie juos ? Firmą? spalva? Jau gi parašyta kad usb 2,0 :D ...

Video tos firmos atsiūsk. Nes jei gera firma, jie egzistuoja. Jei ne tos firmos. Fake. Įrodymų laukiu :)

E-Travi.gif

Video tos firmos atsiūsk. Nes jei gera firma, jie egzistuoja. Jei ne tos firmos. Fake. Įrodymų laukiu :)

Tu tyčiojiesi? Gavai įrodyma, galiu tokiu pat kaip ir video užsakyt... Jie daugumoje noname, bet yra ir data traveller firmos, brangesni.

Aš bent netikiu šita nesamone, tokia kaina ir tiek vietos. apgaulė.

Kas apgaulė? Ir tai jei nepatiks galiu sugražint atgal susitaręs.

Tu tyčiojiesi? Gavai įrodyma, galiu tokiu pat kaip ir video užsakyt... Jie daugumoje noname, bet yra ir data traveller firmos, brangesni.

Kas apgaulė? Ir tai jei nepatiks galiu sugražint atgal susitaręs.

Kaip tau paaiškint.. :D Tam video tik writing yra, o kai rašo ir yra dar pc flashas, jame išsaugojami failai yra, tačiau kada ištrauki - jie pradingsta. Pas mane ir iki 60gb write praėjo, o paskui verifying vos iki 16 davarė...

• Teigiamai 2

E-Travi.gif

Kaip tau paaiškint.. :D Tam video tik writing yra, o kai rašo ir yra dar pc flashas, jame išsaugojami failai yra, tačiau kada ištrauki - jie pradingsta. Pas mane ir iki 60gb write praėjo, o paskui verifying vos iki 16 davarė...

Nu žodžiu... Nėra kito video ... Bet jie nėra tikrai brokuoti, kad nusipirkai šudą ne mano bėdos ir tai nereiškia, kad tie flešiukai tokie pat bus, beto jei kas nepatiks po pirkimo galima gražint prekę ir aš gražinu pinigus. Viskas nebekomentuojam ir nebesigilinam.

Ne nu jau užkniso... AŠ TAU SAKAU KAD JIE 512GB BETO JEI NEPATIKS KAŽKAS GRAŽINSIU PINIGUS O JŪS PREKĘ.

SUPRANTI padaryk video kaip įkeli bent 256GB į tą fleshą tada bus TIESA, tu neįrodai nieko ir čia jau "užkniso" jaigu pirkėjas nori kad parodytum kaip veikia ir tu PRIVALAI padaryti. Nes tau reikia - o ne mum.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

(redaguota)

SUPRANTI padaryk video kaip įkeli bent 256GB į tą fleshą tada bus TIESA, tu neįrodai nieko ir čia jau "užkniso" jaigu pirkėjas nori kad parodytum kaip veikia ir tu PRIVALAI padaryti. Nes tau reikia - o ne mum.

PIRKĖJAU TU PIRKĖJAU :D nebejuokink vaikeli ... AŠ aiškiai pasakiau kad juos užsakinėju tai neturiu kad parodyt... IR AIŠKIAI 3 KARTUS PASAKIAU JEI KAŽKAS NEPATIKS PREKĖ IR PINIGAI GRAŽINAMI. Tai yra tiesa, kad jie 512gb talpos ir užsikrušk, nebėra nėrvų su tokiais "pirkėjais"...

Redaguota , nario PerSempre

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3486 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...