Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki pacukai. Atsirado vėl motyvacija kurti projektą, kadangi šiuo metų nėra jau taip daug "Įdomių" projektų, tik keletas kurios galėčiau suskaičiuoti ant 10 pirštukų, galbūt truputi daugiau. (Čia tik mano nuomonė, todėl galit sutikti ir galit nesutikti, čia jūsų pasirenkimas). Norėčiau nusipirkti SA:MP tematikos domeną, tik nesiūlykite domenų kurių vardai yra suteršti, nes tokie nedomina. Atsiskaitau: SMS/PAPILDYMŲ. Pirmas einu tik su tais kurie turi teigiamus atsiliepimus.

70b88f4d08a1c7404e944abc57d7d493597.png

(redaguota)

DamN! Vistiek mano šūdserviai geresni už tavo šūdservius :). Nematęs projekto nečiūlbėk ir tiek. Neparduodi slisk iš temos ir tiek.

vajej :D tau iki tu mano šūdserviu toli ir gražu, + samp neužsiimu tad sakau ir sakysiu jog bus eilinis šūdserveris kuris bus nieko vertas. pamiršai viena dalyka tai jog čia yra diskusiju forumas, norėsiu kritikuosiu/komentuosiu o tu gali toliau verkšlent ;) o su -rep nepagazdinsi nei kiek = D

Redaguota , nario DamN!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...