Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

LS-CITY.LT


PlayGuyDK

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3104 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, forumiečiai taigi pradėsiu iškart.

Taigi anksčiau buvau paplatines LS-CITY.LT Modifikacija, bet jums nepatiko taigi išemiau

Modifikacija tikrai unikali platinta, bet buvo išimta taigi, surenku 100 REP ir dalinsiu Modifikacija

Taigi sistemos:

 

Mašinų sistema - mašinų sistema mūsų serveryje atrodys tikrai niekuo neypatinga, bet kekvienas tai gali suprasti savaip, mūsų administracija pavargo nuo nuvalkiotų texdraw'ų todėl mūsų serveryje jų bus tikrai nedaug, viską stengsimės pateikti kuo paprasčiau ir lengviau suprantamai. Užėję į mašinų saloną jame galėsite išsirinkti sau patinkantį transportą, jis atsidurs netoli mašinų salono, o jei paprasčiau norite savo automobilį tiesiog turėsite parašyti mums visiems žinomą komandą /carmapas, tikriausiai manote, kad tai labai eilinė sistema, bet aš drįsčiau teigti, kad ji yra savaip unikali. Savo turimus transportus galėsite valdyti su komanda /t, šioje komandoje yra visiems žinomos atliekamos funkcijos kaip mašinos vieta, informacija ir panašiai. Norint rasti savo mašinos vietą su /carmapas komanda turėsite įvesti savo mašinos id. Norint važinėti ramiai nekimbant policininkams į nasrus norėčiau patarti užsiregistruoti savo transporto priemonę, taip užtikrinsite save, kad dėl automobilio dokumentų problemų kaip ir neturėsite, tai pat norėčiau pasakyti, kad mūsų serveryje būtina technikinė apžiūra, jei jūsų automobilis yra netvarkingas tuomet technikinės apžiūros praeiti negalėsite ir policininkai jus sustabdę galės duoti jums baudą už technikinės apžiūros neturėjimą. Norite, kad jūsų automobilį pavogti būtų labai sunku? Tuomet patariame įsigyti signalizacija ir taip visapusiškai apsaugosite savo automobilį nuo ilgapirščių vagių.
 

10da4e9f2bd67ec073e3c9794fecae51233.png

 

Verslų sistema - mūsų serveryje verslų sistema tikrai nebus kokią tai ypatinga kaip jūs galite pagalvoti, bet beabejo bus tikrai naujų ir naudingų dalykėlių, taigi pradėkime apie pačią sistemą. Mūsų serveryje verslą įsigyti bus tikrai sunku, nes verslų kainos yra tikrai tragediškai didelės ir norint tokią sumą surinkti jums teks rimtai paplušėti. Užėjus ant verslo ikonėlės jums išmes du pasirinkimus - „Informacija” ir „Pirkti verslą”. Truputį papasakosiu apie abudu pasirinkimus taigi pirmasis yra „Informacija” - spustelėjus du kartus ant šio pasirinkimo jums išmes plačią informaciją kurioje jūs galėsite matyti koks pradinis verslo pelnas, bet beabejo mūsų verslo pelną bus galimą kelti, o apie tai bus parašyta vėliau, tai pat informacijoje bus nurodytas maksimalus darbuotojų skaičius, žmonės kurie turėjo šį verslą ir jo kainą. Kitas mūsų pasirinkimas „Pirkti verslą” - turbūt šis pasirinkimas daugeliui yra aiškus tiesiog paspaudi ant šio teksto kelis kartus ir patvirtini savo pirkimą ir tiesiog gauni verslą! Tai kaip, nieko sunkaus? Gerai, o dabar pakalbėkime apie patį verslo valdymą, užėjus ant jūsų verslo ikonėlės jums išmes dauggg tikrai daug pasirinkimų kuriuos jūs pasirinkdami pirmiausią gausite informaciją. Tai užėjus ant ikonėlės jums išmes tokius pasirinkimus - „Verslo informacija” „Darbuotojų pirkimas”„Darbuotojų paskirstymas”„Verslo pardavimas serveriui”„Verslo pardavimas žaidėjui” „Verslo atidavimas žaidėjui”. Pradėsime nuo pasirinkimo „Verslo informacija” - pasirinkimus šį pasirinkimą jums išmes visą informaciją apie verslą t.y verslo dabartinė kainą parduodant serveriui, versle dirbančius darbuotojus, darbuotojų paskirstymą, maksimalų darbuotojų skaičių ir jūsų turimą, pradinį pelną, maksimalų pelną ir dabar gaunamą pelną. Toliau norėčiau pakalbėti apie kitą mūsų pasirinkimą kuris tikrai labai svarbus t.y „Darbuotojų pirkimas” - turbūt galvojate kuo svarbus šis pasirinkimas, ogi jis svarbus tuo, kad norint gauti daugiau pelno jūs turėsite pirkti daugiau darbuotojų tai pat darbuotojų paskirstymas turės labai didelę įtaką, bet apie tai pakalbėsime vėliau. Trečiasis mums svarbus pasirinkimas yra „Darbuotojų paskirstymas” - Šiame pasirinkime galėsite paskirstyti savo darbuotojus kurie dirbą, kurie išėję atostogų, kurie dirbą pilnu pajėgumu ir pnš.. bet jei užstatysite visus darbuotojus pilnu pajėgumu nenustebkite, kad po kelių dienų jūs nebegausite pelno, nes privalėsite išleisti darbuotojus atostogų!

Banko sistema - Manau mūsų banko sistema bus tikrai unikali, nes norint susikurti banko sąskaita jūs prie savęs turėsite turėti pakankamai lėšų tai padaryti, tai pat nenustebkite jei turėsite daug pinigų rankose ir jie jums dings, nes mūsų serveryje dideles sumas reikės laikyti banke, kad jie jums nedingtų. Laikant pinigus banke jūs turėsite sumokėti mažą dalį bankui už tai, kad jis saugo jūsų pinigus, beabejo norint nemokėti pinigų bankui jūs galėsite pinigus tiesiog laikyti namie, bet norint pervesti žmogui didelę sumą pinigų jūs vistiek turėsite naudotis savo banko sąskaita. Mūsų banke galėsite pasiimti paskolą kurią jums suteiks „CREDIT24”, nesumokėjus pasiskolintos sumos jums pradės kils procentai, o jei pradėsite neigti procentus iš jūsų pradės atiminėti tokį turtą kaip automobilį , namą, verslą ir panašiai taip jūsų verslas ir jūsų darbuotojai gali bankrutuoti ir jūs darbuotojus turėsite pirktis iš naujo todėl prasiskolinti sumų aš jums nepatariu, nes galite patirti tikrai labai daug problemų, beabejo jei atėmus turtą atsiskaitysite su banku sutartu laiku tuomet turtą atgausite, bet šiek tiek verslo darbuotojų vis tiek neteksite.

 

9d50cf0cc4bea766aad360ed6a75b182685.png


Sporto salės sistema - Mūsų serveryje bus galima treniruoti savo visą kūną, nuėję į sporto salę jūs galėsite pasirinkti savo norimą treniruoklį ir taip treniruoti savo kūno raumenis, nuo šio sportavimo jūs greičiau bėgiosite, darysite didesnį žalos kiekį trenkiant žmogui bei aukščiau šokinėsite, bet beabejo norint būti stipriam jums reikės paplušėti sporto salėje. Turbūt pagalvojote, kad jei jau labai užsikačelinsiu tai galėsiu žmogų numušti vienu smūgiu, bet iškart pasakau apie tai net minties neturėkite, nes taip tikrai nebus, nes tai tikrai nerealu, o mūsų serveris yra realaus gyvenimo serveris, todėl galiu iškart pasakyti, kad žalą padidės matomai, bet ne labai daug kaip jums gali atrodyti.

 

Mirties sistemą -  Taigi nuo šiol kai liks 0hp jus nukrisite,praneš kad jus numirėt,tada jums išmes GUI lentele, bei turėsite pasirinkimą. Pirma, tai keliauti į ligonine. Antra, tai kviesti medikus, medikai priėme turės 2-3 minutes prilėkti iki jūsų , bei panaudoti komanda /prikelti, tada jus atsikelsite ant kojų, bei galėsite judėti. Aišku abu variantai tenkina, galėsite ir į ligonine, tačiau jums teks prabusti ligoninėje tam tikra laiką.

 

d49d742a2fc3eec2eaaffd7627a06f4b977.png


Vienas iš svarbiausių dalykų serveryje- darbai -  Dirbant jūsų norimą darbą jus užsidirbsite pinigų, kuriuos vėliau galėsite išleisti savo poreikiams- maistus, namui, transportui arba galėsite investuoti į kokį nors verslą, o vėliau dar daugiau užsidirbti. Kiekvienas darbas bus kitokiu ir turės sau pritaikytas komandos. Visas savo darbo komandas galėsite pažiūrėti- /kdarbo. Dirbant paprastus darbus, jums reikės tik vairavimo teisių ir galėsite jau pradėti darbą. Norint pakliūti į darbą su direktoriaus pakvietimų, visų pirmą turėsite ateiti tam tikrų laikų į darbo atranką. Jai darbo atrankoje direktorius jus priims, turėsite su juo sudaryti sutartį bei nuspręsti, kiek dienų dirbsite darbe. Galimybė yra nuo 0 iki 7 dienų, arba direktorius galės jus priimti visam laikui. Jums galiojančius pakvietimus galėsite pažiūrėti- /pakvietimai. Ten bus nurodyta kokio darbo direktorius jus pakvietė bei kokiam laikotarpiui.

Medikų darbas - tai turbūt svarbiausias darbas serveryje, nes nuo medikų priklausys žaidėjų gyvybės, būnant 10 proc.. Šį darbą galės dirbti ir vyrai ir moterys, darbe tai pat galėsite pardavinėti šarvus, galėsite pardavinėti vakcinas nuo priklausomybės, nes reikalingą gera sveikata, beja pažymėjimas ne amžinas, jis bus tam tikra laiko tarpą, tai turėsite apsilankyti pas medikus dažnai, beja, bus ligos, kurias gydys medikai, taigi veiklos tikrai bus.


Taksistų darbas - Jei žaidėjas neturi pinigų išsilaikyti automobilio ar motociklo teisių, ar neturi pinigų nusipirkti automobilį ar motociklą, tai tuomet žaidėjas gali išsikviesti taksi, kuris nuveš į jūsų nurodytą vietą, kaina bus nustatoma direktoriaus ir yra komanda /imti V_P kaina uz kilometra, taigi taksometre matysite kiek uz kilometra mokėsite, manau tai paskatins akcijas, per kurias kvies taxi Taksistų darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.


Policijos darbas - Dar vienas iš svarbesnių darbų serveryje, nes nuo policijos pareigūnų priklauso serverio žaidėjų likimas. Policija gavusi iškvietimą vyksta į nurodytą vietą išsiaiškinti kas ten atsitiko, gaudo nusikaltėlius, patruliuoja mieste. Turint 1 nusikalstamumo lygį bauda siekia 200 LT. O jei neturi tiek pinigų, tuomet gali sėstis į kalėjimą, kuriame sėdėsi 60 sekundžių/1 minutę laiko. Policiją galima iškviesti parašius komandą /kviesti policija. Policijos pareigūnai turi būti atsargūs gaudant nusikaltėlius. Policijos darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys, beja policija turi Slaptosios Policijos Skyriu, kokia uniforma, ir kokia paskirtis sužinos tik direktoriai. Policija turės daug galimybiu, gaudyti ieškomus , komanda /ieškomi rodys gaudomus iki 20star, o /gaudomi daugiau nei 20, taigi gaudomi spec tarnybų reikalas, tačiau galėsite ne vien tikrinti teises, bet ir ispėti už tam tikra pažeidimą, jaigu tarkim vairuotoją ispėsite 3kartus, jis netenką teisių, o patikėkite manimi, teises išsilaikyti bus labai sunkų, ir nemanau, kad bus tokių kurie norės jas prarasti., galėsite patrulioti su radaru kurioje nors vietoje ir matuoti greitį.


Teisėsaugos departamentas(FTB + S.W.A.T(ARAS BŪRYS)(0xp) - Tai darbas, kuris atstovauja teisėsaugą, bei vykdo teisingumą prieš stambaus mąsto nusikaltimo grupuotes.Teisėsaugos departamentas gali bet kada viešose vietose tikrinti narkotikus, daryti patikrinimus,šturmuoti pastatus. Teisėsaugos departamentas valo /gaudomi sąrašą ir daro kratas pas žaidėjus ieškant nelegalių narkotinių bei psichotropinių medžiagų. Taip pat jie privalo malšinti streikus, gelbėti pagrobtus žmones, padėti kitų teisėsaugos institucijų pareigūnams jei jie prašo pagalbos. Tai pat galėsite ispėti pažeidėja tarkim jis neturi gun licendzijos ir gun nešiojasi ,galėsite jį už tai nubausti smarkiai, o jai turėdamas licendzija grubiai naudos ginkla po 3isp neteks ginklo licendzijos.


Radijos darbas - Įdomus darbas, kai reikia praskraidinti žaidėjų nuotaiką vedant įvairias rubrikas, skambinant žmonėms ir imant interviu, apgaunant draugus. Radijos klausytojų nuo jūsų vestų įdomių rubrikų prasiskraidina nuotaika ir būna linksmesni. Už įdomius anekdotus ar kokius laimėjimus gali būti sumokamas ir prizas. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys. Galėsite vesti įvairias laidas, kviestis žmones į eterį vesti prubrikas, daugmose serveriu reikia priminti rubrika, bet jum nereikes, užteks suvesti /rubrika klausimanina ir jum kalbant per eteri bus taip, .: pvz {Klausimanija}Vardenis_Pavardenis: Pirmasis klausimas skamba taip: ...
bus dar kaupiamas prizas, kuri galėsite apdovanoti laimėtojus, taigi nekrtapštysite kišenėje pinigų, beja, mes ta komanda darome atsargiai, kad nebutų piknaudžiavimų.


Mechanikų darbas(0xp) - Tai irgi svarbus darbas, nes nuo mechanikų priklauso žaidėjų automobilių likimas. Mechanikai gali pataisyti automobilį, nutempti automobilį. Mechanikai tempia automobilius paliktus ne vietoje. Taiso automobilius, pardavinėja technikine. Todėl kiekvienas žaidėjas gali išsikviesti mechaniką pagal jo tūrimą problemą, beją jaigu reikės technikinės, privalėsite atvykti, pas mechaniką, ir jis apžiurės automobilį jūsų ir švertines būkle nuspres ar gausite technikinę, paskui po kažkiek laiko turėsite vėl ją isigyti, beją negalėsite daužytį automobilių, nes netyčia atsitrenkus į sieną gali automobilis neužsivesti dėl variklio gedimų, ir be mechanikų neišsiversite. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.


Ginklų Prekeiviai - Tai turbūt svarbiausias ir geriausias būdas užsidirbti pinigus,  jie labia tyliai nuo teisėsaugos stumdo makles, riša pinigus, pardavineją ginklus vaikams, slaptai vežasi ginklus, šis darbas rimtas, jaigu nori dirbti gali prisijungti, nes šį darbą gali dirbti tiek vyria tiek moterys, tik manyčiau turi tureti gera drauga, kad ten patekti.


Armijos darbas(0xp)- Tai dar vienas darbas priklausantis teisėsaugai, tačiau turintis atskyrą direktorių. Norint dirbti šiame darbe visų pirmą jums reikės turėti vairuotojo pažymėjimą ir ginklų licenziją, kitaip į šį darbą nepakliūsite. Pagrindinė šio darbo užduotis- malšinti mafijų bei kitų nelegalių grupuočių antpuolius bei užtikrinti civilių saugumą. Armijos darbuotojai taip kaip ir teisėsaugos nariai galės pažiūrėti su komanda /gaudomi šiuo metu ieškomus narius. Jai koks nors nusikaltėlis bus labai pavojingų, armijos darbuotojas galės jį pažymėti ir viešai apie jį pranešti su komanda /bega. Pagalbinės darbuotojų priemonės- ginklai, kliūtis (komanda /kliutis) bei tazeris (komanda /tazeris).

 

2c584ec46ac9d9450b7c0aad12b61e68794.png


Mafijos -  Serveryje bus dvi mafijos, kuriuos tarpusavyje visą laiką kariaus, o teisėsaugą turės prižiūrėti jų veiklą bei saugoti nuo šių grupuočių civilius. Pagrindinis mafijų tikslas- prekiauti nelegaliais ginklais, užimti pastatus bei grobti žaidėjus. Jai mafija daro užpuolimą, jį galima panaudoti komandą -/uzimti ir viešai pranešti apie užgrobtą pastatą/vietą bei norimą išpirką. Tai galės padaryti tik darbo direktorius arba pavaduotojas.  Civiliu grobime jiems padės virvė- /virve su kuria mafijos nariai galės surišti žaidėją. Jai jie bus ne transporto galės civilį vilkti paskui save su komanda- /vilkti. Norėdami, kad žmogus nieko nematytu, nelegalios grupuotės nariai galės pavartoti maišą- /maisas ir tada civilis nieko nematys, tik tamsą. Be viso šito, mafijos galės pasiimti narkotikų ir savo sandelių. Jiems apie naują nakotikų krovinį bus pranešta, bet tuo pačiu ir teisėsaugai, tad reikės kuo greičiau pasiimti narkotikus, kol teisėsaugą jų nesunaikins iš sandelio.


 Amžių sistema - Kaip ir realiajame gyvenime jūsų žaidimo veikėjas turės amžių. Amžius priklausys nuo patirties taškų kiekio. Savo amžių galėsite pamatyti parašę komandą- /info. Tai bus svarbus dalykas, nes neturint 18 metų jus negalėsite dirbi kai kurių darbų, laikytis teisių. Sulaukį pilnametystės turėsite daugiau galimybių serveryje. Sulaukę 72 metų galėsite išeiti į penciją. Tada gausite kažkiek pinigų pencijos. Aišku, galėsite ir dirbi, bet jums nebus leidžiama dirbti sunkių darbu, tik darbus be direktoriaus pakvietimo, arba mini darbus.


Namų sistema - Visame Los Santos mieste bus išdėstyti namai. Namą galės įsigyti kiekvienas žaidėjas turintis 18 metų. Norint nusipirkti namą, visų pirmą jums reikės užsidirbti pinigų, arba pasiimti paskolą. Namų kainos bus įvarios, viskas priklausys nuo to, kokiame rajone yra namas. Kuo geresnis namo rajonas- atitinkamai tuo didesnė jo kaina. Prie kiekvieno namo bus nurodytas jo numeris, kaina bei gatvė kokioje šis namas yra. Visos namo komandos- /namas. Name galėsite saugoti žaidimą, padėti į seifą pinigus arba ginklus, galėsite laikyti narkotikus. Jai jūsų namo vidus jums nepatinks, jums tereikės užsidirbti dar pinigų ir galėsite lengvai pakeisti namo lygį/interjerą.

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. 1.15.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Rep auka dieve apsaugok.. .. Tau tie repai naudos still neduos, nes jie nieko verti nėra..


Negausiu nebus modifikacijos :)

Nes jinai tikrai unikali

Negausi - nebus modifikacijos? Tuomet skaitysis tavo tema kaip freepost = įspėjimas ez pizi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Rep auka dieve apsaugok.. .. Tau tie repai naudos still neduos, nes jie nieko verti nėra..

Negausi - nebus modifikacijos? Tuomet skaitysis tavo tema kaip freepost = įspėjimas ez pizi.

Raminkis, jei nenori tiesiog ignoruok, nes kaip idesiu linka vistiek siusies :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Raminkis, jei nenori tiesiog ignoruok, nes kaip idesiu linka vistiek siusies :)

Jeigu ir siūsiuosi, tai tik pasižėti kur savo gamemode'j kokiame dalyke klaidas darau, arba kokio dalyko nemokėčiau padaryti. o taip tai...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3104 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...