Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

GTA V | Lowriders DLC | kažkas pasakoma apie GROVE.STREET


Quel

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3106 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Lowriders DLC - 2015.10.20 bus išleistas naujas GTA V žaidimo papildymas, pavadinimu "Lowriders". Šis papildymas bus išleistas konsolėms ir tuo pačiu kompiuteriui. Deja XboX360 ir PlayStation 3 šis atnaujinimas jau nebepasieks, kadangi kūrėjai kalba, kad šios konsolės jau neturi tiek galios, jog toliau priimti didesnius ir tolimesnius atnaujinimus. Tuo pačiu nedidelis papildymo pristatomasis traileris.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2O_dHh2HmxE&feature=youtu.be

 


KAS NAUJO ? - Žaidimas praturtės naujais automobiliais, atsiras didesnė galimybė dar labiau patobulinti savo transporto priemonę įvairiais "paintjob'ais", didesnis ratų skyriuje "lowriders" pasirinkimas. Tuo pačiu prisidės ir ilgai visų geidžiama ir nostalgija kelianti hydraulika, kuri labai primena GTA:SA laikus. Tuo pačiu žaidime atsiras naujas auto tobulinimo garažas, kuris vadinsis "Benio garažas". Šis turės savo svetainę, kurioje galima pažiūrėti, kokį ir kaip automobilį galima patobulinti, surašytos kainos ir taip toliau, svarbiausia turėti tam pinigų. Tuo pačiu žaidime atsiras labai geras patobulinimas, kurio pagalba galėsit atidaryti duris, bagažinę, priekinį kopotą, užgesinti/užvesti variklį, įjungti/išjungti neoninę šviesą. Tuo pačiu į savo automobilį galėsit įsidėti labai galinga AUDIO-SISTEMĄ. Lamar'as turės mums naują misijų paketą, kuriuose mes turėsim reikalų tiek su Benio garažu, tiek su naujų auto nuvarymu ir tuo pačiu su varžybos, kuriuose reikės kaip įmanoma geriau pasirodyti šokant su mašina ir tam pagalbą suteiks hydraulika. Beje bus pridėtas ketvirtas garažas online režime. NUOTRAUKOS IŠ DLC

 

actual_1444922451.jpg

actual_1444922466.jpg

actual_1444922495.jpg

 


 

GROVE.STREET/ - Pagrindinėje pristatomoje nuotraukoje, prie garažo, viršuje galima užmatyti užraša lygiai tokį patį, koks buvo GTA:SA žaidime "GroveStreet4LIFE". Be to, pagrindinis Benio garažas bus visai netoli GroveST. žiedo, kas leidžia manyti, jog po biški atstatoma šį grupuotė ir gal būt ateityje sulauksime kažko daugiau, ko laukėm ir tikėjom prieš išleidžiant į rinką GTA V. Na čia kol kas tik mano spėjimai, kadangi šį informacija nėra patvirtinta. Beje, prieš tai šis grafitis neegzistavo šiame žaidime iki būtent šio atnaujinimo. 

 

bf9bd1e7d416066c9836d9848f626d82312.png

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tikiuosi atsiras lietuviškų roleplay servų ant GTA V, vien dėl to pirkčiau GTA5

 

Jai kas nors sukurtu atskirą serverio variklį, kurio pagalba pačiam galima sukurti įvairius dalykus, atskira programa prisijungimui, tuomet ir atsirastu gal būt. Nes šiuo metu yra tik vienas palaikomasis MP, tai tik pačių ROCKSTAR "GTA ONLINE". Nors laikas parodys, kadangi jau dabar kuriami keli lietuviški GRP stiliaus žaidimai, kurie vyks GTA IV žemėlapyje ir pačiame žaidime. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3106 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...