Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3926 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

galima cs go per torrent atsisiusti kam moketi didelus pinigius kai ju truksta? geriau ant gerimų mergų nusipirkt

aišku kam negaila gali man cs go fgift atsiusti i pm

Kai atsiųsi iš torrent ir veiks Competetive, tada parašyk. Be to, toks tavo ir lygis, kai merginas už pinigus imi ir tik alkoholis galvoj...

Autoriau, jei pirksi iš Steam, veiks bet kuriame kompiuteryje su tavo Steam ACC.

• Teigiamai 1

galima cs go per torrent atsisiusti kam moketi didelus pinigius kai ju truksta? geriau ant gerimų mergų nusipirkt

aišku kam negaila gali man cs go fgift atsiusti i pm

tu kaip debiliškasis apaštalas, toks kaušas kuris tik vieną kartą per gyvenimą gali papostinti kažką debiliško, tik gaila, tau yra taikoma išimtis - kiekvienas postas yra debiliškas. nebepostink, čia tau ne tavo facebooko siena:)

(redaguota)

o kaip jei perki cd? ar isissaugo

CS go juk nepardavineja diskais tik only steam, tau tik reikia susikurti steam profilį jei jau susikures esi tai beliko tik nusipirkti iš kažkur ar iš pačio steam ar iš lietuviškų interneto parduotuvų žaidimų arba iš kažkokio patikimo žmogaus ir jis tau turėtų kaip gift cs go atsiusti i gmail tu viską paspausi suintaliuosi ir fsio ir jis visada liks tavo steam profili ne tu atiduosi kažkam nei tu ištrynsi, tik iš desktop galima ištrnti bet pats cs go liks steam profilyje amzinai aišku bent kažkiek ar ne?

Redaguota , nario edvinas148
  • Teigiamai 1

Kažkokie nebrendylos įsižeidė... kad pasakiau kad už pinigus galima viską nusipirkti o kaip kitaip o cs go pilnas torrent tik pinigus išmeti ir tiek greit atsibos tas cs go jei nori tai pirk koks man skirtumas bet aš tai nepirkčiau

keturių klasių nebaigęs suaugėlis apsireiškia, važiuok pas savo kekšės, pavartok alkoholio, apipi* ant kapeikų tave ir laimingas būsi, kad tuščios kišenės, nebėra už ką nusipirkti pigiausio vynelio. 

(redaguota)

keturių klasių nebaigęs suaugėlis apsireiškia, važiuok pas savo kekšės, pavartok alkoholio, apipi* ant kapeikų tave ir laimingas būsi, kad tuščios kišenės, nebėra už ką nusipirkti pigiausio vynelio. 

baiges tik 8 klases ir ka man *Myliu SuperGames.lt* ka tu nori man pridurt? man mergos geriau nei kažkoks cs go nori tai tu ir žaisk ta cs go kuris neidomus vapšie nulis pats prasčiausias žaidimas *Myliu SuperGames.lt* ant tokio noreit žaiskit kas man darbo

Redaguota , nario edvinas148

baiges tik 8 klases ir ka man *Myliu SuperGames.lt* ka tu nori man pridurt? man mergos geriau nei kažkoks cs go nori tai tu ir žaisk ta cs go kuris neidomus vapšie nulis pats prasčiausias žaidimas *Myliu SuperGames.lt* ant tokio noreit žaiskit kas man darbo

ką pridurt? nieko nebe pridursi, pats žinai, kad dirbsi užsienyje 18-ioliką valandų per dieną ir džiaugsiesi, kad moka centus, o grįžęs į lietuva juos išmėtysi ant merginų kurios duoda už pinigus. nei vieną merginą nežino, kad esi baigęs tik 8 klasės, tai turbūt ir šalia tavęs yra tą vieną be dantų mergina, bet niekis, sužinos, kad esi baigęs tik 8 klasės, tai ir jos šalia neturėsi.

(redaguota)

abejoju, kad tu išvis bent vieną mergą turėjai kai tau taip jos svarbios :D

p.s prieš kiek čia laiko dar prašei, kad kažkas atsiūstu tau csgo giftą :DDDD

Redaguota , nario Dr.Arnas

Nolaiferiai jus jei jums cs go geriau nei gerimai bei mergos eina šikti taip prašau cs go gift bet ne sau o sugerovui + buvo eksmenetas ar kažkas duotu, 16mečiai esat tai tylekit aiškina kaip man gyventi py.darai  ne kitaip   :crazy: gaila jusu

prie ko čia py**rai, jei aiškinam kaip gyventi? įdomus dalykas dar vienas, kaip tu gauni pinigų ant savo jobano alkoholinio gėrimo? bobutės apgaudinėji? nes su tokių išsilavinimų nemanau, kad kažkur priima dirbti. 

čia vos ne visi šešiolikiniai yra baigę daugiau klasių nei tu, vafli. mums labiau gaila tavęs, dėl tavo tokio graudaus gyvenimo, gyvenime verčiasi su laisvo elgesio merginomis, kurioms moki pinigus, kurie yra gauti tikrai nelegaliai, kuris gyvenime neturės padorios merginos, su kurią sukurtu šeimą, nes su tokių gyvenimo būdų, kur yra svarbiau alkoholis, nei kokį žaidimą pažaisti, nenusigėrus, meh... manau merginoms labiau patinka tie kurie laiką leidžia prie kompiuterio (nesvarbu ką darant), o ne kurie kilnoja stikliuką kaip darai tu.

lauksiu tavo tokių vaizdo įrašų, kuriuose pagrindinis veikėjas būsi tu

(redaguota)

eik tu n_a.x.ui py.dare sup.oistas ką tu čia nori man to pasakyti  d.ur.n.eli esi ir busi o man nafik dur.niau ant taves gaid.y,  bando mokyti kaip gyventi kažkoks  snarglis aš gyvenu taip kaip noriu paprasta gyvenima o tu maroze pusk n_a.x.ui  su savo cs go eik tuojau šaudyk i sienas vaikeze tu kuw.a dejau ant tav.es ir ant visu čia cs go fanatiku  narvuojat taip kurw ir norisi tave pakart su kokiu lygintuvu, išvis eik tu dalbajobe toli toli tokius kaip tu py.darus banint iš čia geda darai *Myliu SuperGames.lt* profesorius mat atsirado ko bagti ir ko ne pasol kuw.a b_l_e.t. k.u.rr.w.a .et. n. x negaliu kaip sunervbinai užsipišk nafik d.ebile l_o_p.as 24/7 nolaiferis tu supist.as bijai net savo šešelio taip b LET gal nieko ir nepasiekau gyvenime ir nepasieksiu bet aš niekada kažko gyvenime nesiekau tiesiog gyvenu savo malonumui ir p.i.s.a man prota tau ką mergų gaila? ar kad pats taip nori bet negali gyventi kas tau yra blem? taip kiekviena diena valgiau čipsus atsigerdamas ir ką ? man p.x fsio parašau ką norėjau pašol n_x ir tiek

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. 1.1.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3926 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...