Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3888 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

In English: This clan was created in 2015 on the 7th of October. It was created because, we want achieve something in this game, that is our Dream. The players in this clan are from Lithuania and Norway. How did we think of creating this clan? One player from this clan gave the idea to his friends to create a clan, the idea was Excellent! We need players to join this clan. Do you want to join us? Message me on Steam: ProDovis. And we going to ask you few questions, why do you want to join, what do you want to achieve and etc. We also play Clan Matches against other Clans.

(štai tau geresnė angliška versija, tiesiog negražu man žiūrėt buvo į tavo. Ir beto, nenaudok aplamai daug kartų "clan", aš to nekeičiau, nes aprašymas tavo, tiesiog sutvarkiau kelias klaidas, tai prašom)

"we want achieve something in this game"

dar vienas anglistas atėjo.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

GLOBAL Nova :D Man nėra žaidėjai, aš galiu drąsiai eiti 1 vs 5, tik pasakyk, kur ir kada :D

9a1b699c58c89e5d396a90dfde89e82b446.jpg

Koks tu kietas tai aina na*ui, kur tik galimybę turi ten postini savo ranką. Gyvenime kažką nueik pasiek, o ne ant su*isto žaidimo.  :mucha:  :mucha:

O šiaip negi jausiesi kietas jeigu ir laimėsi 1v5 prieš GOLD NOVA? Pažiūrėk į rankų lenteles ir palygink savo ranką su gold nova. Apgailėtinas esi, daugiau kitaip tavęs turbūt negaliu apibūdint.

❤️

Koks tu kietas tai aina na*ui, kur tik galimybę turi ten postini savo ranką. Gyvenime kažką nueik pasiek, o ne ant su*isto žaidimo.  :mucha:  :mucha:

O šiaip negi jausiesi kietas jeigu ir laimėsi 1v5 prieš GOLD NOVA? Pažiūrėk į rankų lenteles ir palygink savo ranką su gold nova. Apgailėtinas esi, daugiau kitaip tavęs turbūt negaliu apibūdint.

tapati norejau parasyti

globala pasiekies ciuvaks, ir atsisaudo, kas is to kad tu globalas, gatvej tave visi lauzo tai zaidime nori kazka aplauzyti?

Rizikuoji su juo. Aš bandžiau daug kartų ginčytis ir kiekvieną kartą pasijutau jog netenku smegenų ląstelių. Jis per daug kvailas, o tą kvailumą apsupęs naivumu... #nohate 

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Botai buvot ir botai būsit :DD Negavau jokio pakvietimo į Steam vis dar- išvada- botai :DD O kad čia ant manęs stumiat- man konkrečiai dzin :D Manęs realiai nei 1 iš jūsų pacukai nepažįstat, tad botinkit :DD

Bičiuk, py*dink nuo kompo, prasmirdęs sėdi turbūt prie savo to CS visą dieną ir naktį, pažiūrėk ar prie kėdės nepridžiūvęs. 

❤️

(redaguota)

Botai buvot ir botai būsit :DD Negavau jokio pakvietimo į Steam vis dar- išvada- botai :DD O kad čia ant manęs stumiat- man konkrečiai dzin :D Manęs realiai nei 1 iš jūsų pacukai nepažįstat, tad botinkit :DD

Per daug pasitiki savimi, mm gode, matchmakinge nusauni 20, tai cia ahujelini, kitur nueitum, ar su komanda reiktu lost, sedetum pasimetes. Beje, niekas taves nepazista, nes su tokiu dunduku niekas nenori net bendrauti. Redaguota , nario worstas

nulipk nuo pc -> cs'o

eik gal pasportuok nusiramink bšk, eik pasivaikščiok nes tau jau per daug pasitikėjimo savimi suteikė cs'as

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3888 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...