Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3936 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėčiau jūsų patarimo, šiuo metu dairausi naujo telefono bei ausinių, abu naudosiu viskam, telefona fotografavimui kažkiek, žaidimams, naršymui. Ausines muzikos klausymui, kažkiek gal ir žaidimam. Šiuo metu nusižiūrėjęs LG G Flex 2 telefoną ir Razer Kraken Pro Neon ausines. Jei turite geresnių pasiūlymų tai būtų malonu jei parašytumėte į komentarus Ausinės būtų gerai iki 80Eurų, o telefonas iki 500Eurų, norėčiau argumentuotu pasiūlymų, už man tikusius duosiu porą F Eurų

Rekomenduoju SteelSeries Siberia V2 ausines, pats turiu, esu patenkintas.

Bet ar jos geresnės už Razer Kraken Pro Neon? Esu klausės Razer Kraken Pro Gaming tai garsas tiesiog NEREALUS buvo, tai dabar taip labiau į razerius ir žiūriu.

Nerealus aparatas, turbūt nieko geriau nerastum - Sony Z3: http://www.1a.lt/telefonai/mobilieji_telefonai/sony_d6653_xperia_z3_black

Taip, kas jame man nelabai patinka tai Android versija 4.4... Man leis atsinaujinti versiją? Ir nepradės strigt telefonas? Beje žiūriu į kiek didesnį ekraną, jog naršyt būtų patogu, nes gana dažnai išvažiuoju ir internete būnu labai dažnai.

(redaguota)

Bet ar jos geresnės už Razer Kraken Pro Neon? Esu klausės Razer Kraken Pro Gaming tai garsas tiesiog NEREALUS buvo, tai dabar taip labiau į razerius ir žiūriu.

Taip, geresnės. Tikiu, kad esi klausęs, bet manau, jog žiūri į Razer dėl dar vienos priežasties, jos yra brangesnės. Manau, todėl ir "verta" pirkti Razer gaminius, bet realiai pagalvojus, moki tik už vardą, o SteelSeries gaminiai yra mažiau populiaresni, tačiau kokybė žymiai geresnė.

Redaguota , nario fiftenng.

Taip, geresnės. Tikiu, kad esi klausęs, bet manau, jog žiūri į Razer dėl dar vienos priežasties, jos yra brangesnės. Manau, todėl ir "verta" pirkti Razer gaminius, bet realiai pagalvojus, moki tik už vardą, o SteelSeries gaminiai yra mažiau populiaresni, tačiau kokybė žymiai geresnė.

Ne noriu kuo pigiau prasisukt, tiesiog tų steelseries nesu bandęs, o razer bandžiau ir nieko geresnio nesu klausęs, tai todėl ir žiūriu į tai. Gal dar telefoną pasiūlysi kokį? Ar apie šitą kažką žinai gero?

Taip, kas jame man nelabai patinka tai Android versija 4.4... Man leis atsinaujinti versiją? Ir nepradės strigt telefonas? Beje žiūriu į kiek didesnį ekraną, jog naršyt būtų patogu, nes gana dažnai išvažiuoju ir internete būnu labai dažnai.

Jeigu pirkti Android įrenginį, tai tik Google Nexus, pvž: LG Google Nexus 5, + gauni visus atnaujinimus realiu laiku. :) 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Jeigu pirkti Android įrenginį, tai tik Google Nexus, pvž: LG Google Nexus 5, + gauni visus atnaujinimus realiu laiku. :)

Galėtum argumentuoti? Tik dėl atnaujinimų ar dar kažko verta pirkti jį? Nes lyginant su LG G Flex 2 tai ekranas mažesnis(na gal ir užtektų tokio) Kameros Mpixelių taip pat mažiau. Sd kortelės nepalaiko, kadangi laikau gan daug muzikos ir kitų failų tad 8GB vietos man šiuo metu neužtenka(dabartinis telefonas s4mini) Žnoma ten 16GB tačiau rasiu kuo užkišti vistiek :D Filmavimo kokybė taip pat prastesnė, na o G Flexas dar ir pigesnis?

(redaguota)

Ne noriu kuo pigiau prasisukt, tiesiog tų steelseries nesu bandęs, o razer bandžiau ir nieko geresnio nesu klausęs, tai todėl ir žiūriu į tai. Gal dar telefoną pasiūlysi kokį? Ar apie šitą kažką žinai gero?

Aš taip pat dabar naudoju Steelseries Siberia V2, tikrai patogios ausinės, tačiau pagal tavo poreikius nemanau ar atitiks, kadangi šios ausinės labiau skirtos gaming'ui, muzikai klausytis aišku irgi tinka, bet atkuriamas garsas bent jau man neatrodo didelis, kartais tikrai norisi daugiau. O Razer ausinės kiek girdėjau labiau pritaikytos muzikos klausymui.

O antra, tai jeigu daug keliauji, tau Steelseries Siberia V2 forma/išvaizda ( net nežinau kaip pasakyt ) nelabai tiks ( pasižiūrėk pats kaip jos atrodo ). Razer ausinės paprastesnės.

Tad iš savo pusės, nors ir pats naudoju Steelseries Siberia V2, siūlau imti Razer.

_________________________________________________________________________________________________________

O telefoną tai siūlau Sony Xperia Z2. Pats turiu, ir nematau prasmės pirkti brangesnio, kadangi manau, kad jis tikrai yra su dideliu ekranu ir geromis specifikacijomis ( 2.3GHz CPU, 3Gb ram ). Atsparus vandeniui, dulkėms. Puikus dizainas, bet aišku kiekvienam pagal savo skonį.

Aišku, jei neturi kur dėt pinigų, imk Z3 modelį (Šiek tiek geresnis), kurį pasiūlė prieš tai komentavęs žmogus.

Redaguota , nario V.12 Viedralis

graphic.png

Galėtum argumentuoti? Tik dėl atnaujinimų ar dar kažko verta pirkti jį? Nes lyginant su LG G Flex 2 tai ekranas mažesnis(na gal ir užtektų tokio) Kameros Mpixelių taip pat mažiau. Sd kortelės nepalaiko, kadangi laikau gan daug muzikos ir kitų failų tad 8GB vietos man šiuo metu neužtenka(dabartinis telefonas s4mini) Žnoma ten 16GB tačiau rasiu kuo užkišti vistiek :D Filmavimo kokybė taip pat prastesnė, na o G Flexas dar ir pigesnis?

Cia tau patare ziuret i nexus linija o ne vien i nexus 5. Yra dar ir nexus 6 dar ir naujasis nexus 5x i tavo biudzeta telpa. Verta del to kad jie isleidziami ir priziurimi tiesiogiai Google. Google taip pat yra tie kurie isleidzia androida. Naujausia oficialu android roma gali parsisiust ta pacia diena kai jis iseina. Visus androido bugu ir saugumo atnaujinimus gauni labai greit. Juolab kad dabar google prizadejo kad su saugumu susijusius naujinimus ir bug fix gausi ta pati menesi. Naujausios android versijos buna testuojamos butent ant nexus prietaisu tai gali ir developer preview parsisiust dar kai nauja android versija net neisleista i AOSP. Ant nexus prietaisu android gerai optimizuotas, nera jokio skino, ar UI overflow kaip samsung touchwiz ar kiti, nera jokiu bloatware apsu (tik google apsai yra bet jie kaip ir naudijami). Nexus prietaisu bootloader lengai atrakinamas todel lenga juos flashint su kitais romais. Beto google nexus prietaisu turi labai gera kainos/kokybe santyki todel labai daug developeriu juos renkasi todel ir custom romu pasirinkimas labai didelis. Pats turejau nexus 4, dabar turiu nexus 5 ir du nexus 7 (2013) . visi isskyrus nexus 4 jau gavo Marshmallow 6.0 atnaujinimus.

Klausimas:

Kas tau iš tos naujos android versijos? Naršyklė kitaip veiks, muzika garsiau gros? Skambučiai pigesni bus?

OGI NIEKO TIK TLF DAUGIAU RESURSŲ VALGYS KAI NEDAŠUNTA JUMS... O visos programėlės dar 4.0.0 daugumai užtenka, ką snapchatas 5.0 naujausia versija, bet kitos puikiai ir 4.4.4 išveža ir senesnius.

Kadangi taip nori atsinaujint galėsi atsinaujinti.

Kad jau nori didelio tlf tai imk NEXUS 6 nelaggins, didelis kaip tabas o ir tavo atnaujinimai pirmi ateis į šitą.

..P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3936 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...