Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3719 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pradėjau tokį paprastą dizainą piešti, bet esu sustojęs. Gal kas kokių įdėjų turite, ką galėčiau įterpti, pats turiu keletą minčių, bet gal jūsų pasiūlymai man labiau patiks. :)

86d1425b64f1ffcf510dde90a6a707de416.png

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Tą žalią galėjai pakeisti į tamsesnę spalvą, nes susilieja su bg ir nesimato... Header'is galėtų būt įdomesnis, o ne "logotipas" iš render'io ir bebas font'ų, jeigu neklystų, o šiaip idėja ir jos pritaikymas geras.

Nežinau, kur ta čia tau žalia liejasi, jeigu būčiau ėmęs tamsesnęs žalią, būtų nekaip atrodę, jau prieš darant buvau atsirinkęs spalvas kurias panaudosiu. Dėl headerio įdomumo galbūt ir galėjau daryti kažką įdomesnio, bet kadangi kliento piniginė "kandžiojosi", tai padariau papraščiausią, bet manau ne blogiausią variantą. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3719 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...