Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3390 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki Gerb. forumo lankytojai. Šiandiena prisiminiau paskyra, su kuria nežaidžiu. Tai dabar noriu jums ją parduoti. :)

Paskyros informacija:

Vardas_Pavardė - Slapta
Patirties taškai - 930k
Pinigai - (uždirbta 2mln)
Vip statusas - Galioja 19 dienų
Verslas - 2167/min
Transportas - NRG
Bendra xp - http://www.part.lt/perziura/e64c89891ba928a2465b1d3126bcdcda569.png

Papildomos nuotraukos:

http://imgur.com/a/YPUSD

Paskyra bus parduoda su visu El.paštu. 

Kaina: 10euru, banku (swed) ! Norintys rašote į AŽ, nereikalauju beprasmių pranešimų.

Turintiems asmenims, gerų atsiliepimų galiu eiti ir pirmas.

Redaguota , nario D'Krasavica

lol kam slepi varda jeigu zaidejas pirks turesi duot v_P , man rodos scameris kadangi net v_P nesako o cia su juo nezinia visi sako o tu cia kaskaip itartinas asmuo kam slept varda parduodant acc...

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41

Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

lol kam slepi varda jeigu zaidejas pirks turesi duot v_P , man rodos scameris kadangi net v_P nesako o cia su juo nezinia visi sako o tu cia kaskaip itartinas asmuo kam slept varda parduodant acc...

Matau esi naujokas ir nesupranti, jeigu parodysiu V_P Admin_Bumeris pamatys ir užblokuos paskyra. :) O tu labai greitai susidarei blogą nuomone, nepažinodamas manęs :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3390 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...