Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras visi supergames.lt lankytojai kadangi galvoju užsiimt normalei su youtube ir manau gal greitu metu susukt "SCARE PRANK" susijusį su killer clown tik dar tiksliai nežinau kada nes reik pasiruošt aprangomis ir viskuo kitu, o kad žinotumėt apie ką kalbu tai štai video.

https://www.youtube.com/watch?v=8xSNiPx791A

Taigi noriu jūsų nuomonės nors kelių žmonių kurie pasakytų ar verta į tai investuot savo pinigus ir laika, kad pakelčiau žmonėm nuotaika ar tiesiog negaišt laiko?

P.S vienas video nekursiu turiu toke kaip ir komanda kuri padėtų viska daryt kartu.

AČIŪ VISIEM UŽ NUOMONE :)

Redaguota , nario Barz

Turėtum neblogai pasistengti, kad susukti panašios kokybės bei įdomumo video, vis dėl to, Lietuvoje tokių video mažai bet vistiek stengtis reiktu, kol kas mano nuomonė būtų, kad tie video būtų kaip visokių vienuolikmečių vlogerių vlogai, kokybės 0. Bet negaliu šmeižti, nes nežinau kaip bus, taigi aš už, sėkmės.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Pakelt žmonėm nuotaika? Čia debilizmas yra. Labai tikiuosi, kad visi šitie „Prankistai“ vieną dieną užsiraus ant žmogaus, normaliai apsiginklavusio saviginos priemonėmis.

murder_prank_by_znoflats-d97umk4.png

Tikėkimės taip nebus, bet šaunamasis ginklas nėra naudojamas kol nėra grynai įsitikinta ar jem kyla pavojus, o jei jis turi ginkla jį išsitraukus net tada kai jem nekils pavojus, bet manau, kad tikrai nešaus kol prie jo neartėsi, o pats pamates, kad jis turi ginkla tiesiog pasakai, kad papokštavai ir atsiprašai ir toliau tesi filmavima.

Turėtum neblogai pasistengti, kad susukti panašios kokybės bei įdomumo video, vis dėl to, Lietuvoje tokių video mažai bet vistiek stengtis reiktu, kol kas mano nuomonė būtų, kad tie video būtų kaip visokių vienuolikmečių vlogerių vlogai, kokybės 0. Bet negaliu šmeižti, nes nežinau kaip bus, taigi aš už, sėkmės.

Nesu koks vaikas kurem 11metų todėl noriu apsirūpint gera kokybe gerais kostiumais ir įdomiu pateikimu todėl galvoju pradėt filmuot video pavasarį nes dabar kaip jau ir išleidau visas lėšas ant sporto ir neliko ant pilnų kostiumų, o dabar tik greitu metų užsisakysiu kauke, o full costume nusipirksiu kai bus lėšų :)

(redaguota)

Tikėkimės taip nebus, bet šaunamasis ginklas nėra naudojamas kol nėra grynai įsitikinta ar jem kyla pavojus, o jei jis turi ginkla jį išsitraukus net tada kai jem nekils pavojus, bet manau, kad tikrai nešaus kol prie jo neartėsi, o pats pamates, kad jis turi ginkla tiesiog pasakai, kad papokštavai ir atsiprašai ir toliau tesi filmavima.

Taip. Taipogi ir normalus žudikas/plešikas gali prie tavęs artėti, pamatęs, kad turi kuo gintis, pradėti juoktis, rodyti į artimiausią kampą, kad ten yra kamera ir viskas yra YouTube pokštas, tada prie tavęs prieiti, paplekšnoti per petį, padurti ir apvogti/išdulkinti.

Tokiom nesąmonėm neturėtų būt juokaujama, nes paskui taip ir atsiranda kvailos aukos. Bet žinoma, kas man darbo, daryk jeigu nori, bet žiūrėk, kad blogai nesbaigtų.

Redaguota , nario .lukonic`

Taip. Taipogi ir normalus žudikas/plešikas gali prie tavęs artėti, pamatęs, kad turi kuo gintis, pradėti juoktis, rodyti į artimiausią kampą, kad ten yra kamera ir viskas yra YouTube pokštas, tada prie tavęs prieiti, paplekšnoti per petį, padurti ir apvogti/išdulkinti.

Tokiom nesąmonėm neturėtų būt juokaujama, nes paskui taip ir atsiranda kvailos aukos. Bet žinoma, kas man darbo, daryk jeigu nori, bet žiūrėk, kad blogai nesbaigtų.

Labai mažai šansų, kad taip įvyks, bet visko gali būt, bet reik tikėtis geriausio.

Debilizmas o ne prank tie scary prankai, tik tokiem nieko nemastantiem pacukams, kurie mėgsta iš kitų pažvengti...Va BigDawsTV man patinka geriausias prankeris iš visų, bent jau man vien dėl to ne taip kaip dauguma tokiu, gerbia kita žmogų.... 

O tokių kaip vitalyzdtv tai tik išsipisinėjimas iš žmonių, ir šiaip tie jo dauguma pranku yra fake ir surežisuota...

Eik Namo

Debilizmas o ne prank tie scary prankai, tik tokiem nieko nemastantiem pacukams, kurie mėgsta iš kitų pažvengti...Va BigDawsTV man patinka geriausias prankeris iš visų, bent jau man vien dėl to ne taip kaip dauguma tokiu, gerbia kita žmogų.... 

O tokių kaip vitalyzdtv tai tik išsipisinėjimas iš žmonių, ir šiaip tie jo dauguma pranku yra fake ir surežisuota...

https://www.youtube.com/user/DmPranksProductions

3,7Mln sub sako visai ką kita

(redaguota)

https://www.youtube.com/user/DmPranksProductions

3,7Mln sub sako visai ką kita

aš tai neesu tarp tų 3mln, žmonėm patinka žiūrėti dėl pramogos, bet isivaizduok eini vakare po darbo iš kurio tave atleido, ir tave su benzopjuklu pradėda debilas iš galo vaikitis? dvigubas stresas...  gali lygoninei baigtis.... Tie pranksteriai į tai nežiūri ir nekreipia dėmesio jiems sarbu peržiūūros ir pinigai...

Islamas ikelia į liveleaks kaip galvas pjauną, ten taip pat milijonai peržiūrų buna

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

aš tai neesu tarp tų 3mln, žmonėm patinka žiūrėti dėl pramogos, bet isivaizduok eini vakare po darbo iš kurio tave atleido, ir tave su benzopjuklu pradėda debilas iš galo vaikitis? dvigubas stresas...  gali lygoninei baigtis.... Tie pranksteriai į tai nežiūri ir nekreipia dėmesio jiems sarbu peržiūūros ir pinigai

Jau vien man juoka sukėlė pagalvojus kaip tai juokingai atrodytų :D. Manau visada šiekt tiek adrenalino yra sveika.

Visuotinė degradacija. Visai, kaip ir Nicki Minaj - anaconda, turi pusę milijardo peržiūrų, IcejjFish - 42 milijonus ir t.t. Pavyzdžius galima vardinti ir vardinti.

Matyt daugumai patinka, kad žiūri :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...