Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3557 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Nepilnamečių kolonija yra antri namai kurioje yra: Grotos ir mokyklą. Gauk 3 zajavus. Nueik maxej langus išdažyk. surinksi 3-4 įskaitas ir į koloniją porai metu gausi :D

Nebespank, daugiau nesamonių esu padaręs, nk dar nebuvo, tik teismai, baudos ir viskas. Koloniją gauni kai turi 20 nusiskundimų. 

Nu aš jau supratau kas yra ta kolonija. Nu man sako, kad jeigu egzistuotų nu stovykla egzotiškose šalyse man nepasakotų, o aš užginčinau, kad nebūtų priežasties nepasakoti.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Nu aš jau supratau kas yra ta kolonija. Nu man sako, kad jeigu egzistuotų nu stovykla egzotiškose šalyse man nepasakotų, o aš užginčinau, kad nebūtų priežasties nepasakoti.

Tai ble ... Tavo močiutė gal hitleris buvo ? Nes matai ukrainoj genocidas buvo :) Ten irgi egzotiką buvo dafiga žmonių užsilenkė. Matyt per daug egzotikos :) 

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

Tai ble ... Tavo močiutė gal hitleris buvo ? Nes matai ukrainoj genocidas buvo :) Ten irgi egzotiką buvo dafiga žmonių užsilenkė. Matyt per daug egzotikos :)

Nu tai gal ji vadina tik stovyklą kolonija, nes nu sena yra

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Aš tai tikiu tad tavo močiutė egzistuoja. Ji ble ne Dievas, kad męs jos nematytume, bet sakytume jis prie mūsų.

Iš kur tu ištraukei, kad mano močiutė yra vyras? :DD

Nu tai priklauso ką padarė, jeigu tavo tas pažystamas, koks debilas, tai ir išveža tokius

Kolonija tas pats kaip kalėjimas, ten tik sėdi iki 18 metų :)

O tau reiktų varyti į Karo stovykla

Yra turistinės stovyklos, visokios grupės renkamos išvaryt paturistaut į užsienį su atsakingais žmonėmis. Ten išmoko viską ką reikia žinot turistaudamas, keliauji po visokias įdomias ir aktualias vietas ,susipažysti su kultūrą ir panašiai. Esu vienoje būvęs. 

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

Yra turistinės stovyklos, visokios grupės renkamos išvaryt paturistaut į užsienį su atsakingais žmonėmis. Ten išmoko viską ką reikia žinot turistaudamas, keliauji po visokias įdomias ir aktualias vietas ,susipažysti su kultūrą ir panašiai. Esu vienoje būvęs. 

Nu tai pričio čia kolonija :D Čia šiaip stovyklinės grupuotės.

Aš nelošiu SAMP'O. Man ne 12 metų, tik seniau vaidinau Sauliaus Jūrevičiaus veikėją. Nu aš gal netinkamai pasakiau, kad kolonija, bet man močiutė visą laiką kartodavo, kad keliausiu į nepilnamečių koloniją, ten bus tropikos saloje ir t.t. Dėl šios priežasties mane sudomino.

Tu tas Jūrevčius? :woot:  Vsio, jasna su tavim viskas  :song:

Tai ką žinau, tas parašė kad ieško egzotinių stovyklų kaip nepilnamečių koloniją. Jam stobal 12-13metų :D

Aš niekada taip nesakiau. Aš sakiau, kad mano močiutė stovyklą vadina kolonija.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3557 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...