Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mane sudomino nepilnamečių kolonija. Kaip supratau čia kažkokia kaip stovykla, bet egzotiškose šalyse. Ieškojau informacijos internete kaip įstoti į koloniją, bet nelabai radau. Kiek supratau, tai galima tik per konkursus ir atrankas patekti. Gal kas esatę buvę ir galite pasakyti ar galima patekti be tų atrankų ir konkursų sumokant pinigus? Taip pat kas buvo kolonijoje būtų įdomu, jeigu pasidalintumėt įspūdžiais ir pasakytumėt ar verta ten dalyvauti.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Aš turėjau 3 įskaitas ir nieko, reikia padaryti tokį usiklatimą, kuris butų jau pagal įstatymus baudžiamas nepilnametis, tada jis siunčiamas į koloniją.

Tai ten už chuliganiškus nk negausi, bet už ko nors rimčiau tai jau gauni :) Nesiskaito tos įskaitos kur metus galioja

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

Kaip tu kliedi aš negaliu. Nori patekt mat 12-metis į neegzistuojančią kolonijos stovyklą. Nebežaisk to sampo, sūneli

Aš nelošiu SAMP'O. Man ne 12 metų, tik seniau vaidinau Sauliaus Jūrevičiaus veikėją. Nu aš gal netinkamai pasakiau, kad kolonija, bet man močiutė visą laiką kartodavo, kad keliausiu į nepilnamečių koloniją, ten bus tropikos saloje ir t.t. Dėl šios priežasties mane sudomino.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Aš nelošiu SAMP'O. Man ne 12 metų, tik seniau vaidinau Sauliaus Jūrevičiaus veikėją. Nu aš gal netinkamai pasakiau, kad kolonija, bet man močiutė visą laiką kartodavo, kad keliausiu į nepilnamečių koloniją, ten bus tropikos saloje ir t.t. Dėl šios priežasties mane sudomino.

Apipiso tave močiutė, tu galvoji jei ji egzistuotų, ji tau tai pasakotų?

(redaguota)

Apipiso tave močiutė, tu galvoji jei ji egzistuotų, ji tau tai pasakotų?

O kodėl negalėtų pasakoti? Čia tas pats kaip pasakoti apie keliones. O kodėl tu manai, kad mano močiutė dabar neegzistuoja? Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...