Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki zmones negaliu padekit nervai ima! pastovus lagas pastarosiom dienom skambinau ir teo nieko sako nera  , bet lagas tai nezmoniskas pvz lola zaidzia pakyla ping 1000-1500 ir jis taip nukrenta minutei ir vel pakyla kokia 15-30min , Skenavau kompa , pravalia , viska meginau perkroviau modema perkisau usb  , ir vistiek ta pati nesamone .... nzn padekit !

Palik modemą išjungtą nakčiai.

Ar taip gali būti kad po kažkiek laiko modemas "perkaista" ir prasideda tokios nesamonės? Nes pas manes visiškai taspats su wi-fi. Iš pradžių nelagino nieko, o dabar atrodo lyg susilpnėjęs ryšis, ir būna ping'as šokinėja nuo įprastinės padėties (60) iki 200++. Atrodo lyg nutrūktų ryšis, nes būna kai pakyla iki 1000++ ir nusileidžia tik po kelių sekundžių.

graphic.png

Bandyk perrašyti Windows, man irgi panašiai buvo, lošiu CS:GO, ping'as užykla, perdiegus OS susitvarkė man.

Hmm manau rmt gali but cia es pries kelias dienas pries ta laga buvau atsisiuntes kazkokius failus 0x000000b kakzokius banziau tvarkyt ir keliau failus ten i system aplankala ... bandziau atkurti pc bet neina raso nera isaugotu duomenu . o windows ir nenoriu perasyt kazka kkita patarkit..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...