Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3925 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai reikia įsikelti į kokį USB arba CD per tam skirta programą ir perkrovus pc nueiti į multiboot ar bios ir ten nustatyti, kad paleistu pirma CD ar USB ir tada tik atsidaro instaliavimas. Tada formatuoji diską (taip ištrindamas senus win) ir įrašai į ta patį naujus.

Redaguota , nario ViNAS
Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Tai reikia įsikelti į kokį USB arba CD per tam skirta programą ir perkrovus pc nueiti į multiboot ar bios ir ten nustatyti, kad paleistu pirma CD ar USB ir tada tik atsidaro instaliavimas. Tada formatuoji diską (taip ištrindamas senus win) ir įrašai į ta patį naujus.

Bet man instaliavimas ir per pc atsidarė prie tų diskų :I

Įsirašyk tą install'ą per RUFUS į tuščią USB. Tada susirandi interneto tvarkykles ir jas įsirašai į kitą USB. Po to eini į BIOS, ir nustatai, kad pradžioj boot'intų USB. Perkrauni konpiuterį vėl ir pamatai, kad instaliacija užskrauna. Žodžiu, pažiūrėk YT, kad susidarytum bendrą vaizdą, kaip sudiegt.

Įsirašyk tą install'ą per RUFUS į tuščią USB. Tada susirandi interneto tvarkykles ir jas įsirašai į kitą USB. Po to eini į BIOS, ir nustatai, kad pradžioj boot'intų USB. Perkrauni konpiuterį vėl ir pamatai, kad instaliacija užskrauna. Žodžiu, pažiūrėk YT, kad susidarytum bendrą vaizdą, kaip sudiegt.

Interneto tvarkykles?  :blink:  Bet pas mane flešiukas tai kai jį ideju jo tvarkyklės isirašo, manau čia laidiniam reikia interneto tvarkyklių, ne?

(redaguota)

Interneto tvarkykles? :blink: Bet pas mane flešiukas tai kai jį ideju jo tvarkyklės isirašo, manau čia laidiniam reikia interneto tvarkyklių, ne?

Kartais prireikia internetui, einančiam per Ethernet arba per WLAN. Tau gal tada neprireiks, jei tavo modemas - USB raktas. Redaguota , nario Tautedorus

Interneto tvarkykles?  :blink:  Bet pas mane flešiukas tai kai jį ideju jo tvarkyklės isirašo, manau čia laidiniam reikia interneto tvarkyklių, ne?

Jis kalba apie tai, kad kai įrašysi gali nebūti interneto, nes tvarkyklės neįsirašė arba blogai įsirašė, tai tiesiog susirask internete jas. Įrašyk pc pavadinimą ir ten tarkim jei naudoji wi-fi tai dar jį prirašai. Tarkim Samsung wdqwod wireless network draiver

Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep
(redaguota)

Jis kalba apie tai, kad kai įrašysi gali nebūti interneto, nes tvarkyklės neįsirašė arba blogai įsirašė, tai tiesiog susirask internete jas. Įrašyk pc pavadinimą ir ten tarkim jei naudoji wi-fi tai dar jį prirašai. Tarkim Samsung wdqwod wireless network draiver

Bet o jei pas mane flešiukas kurį įkišus, jo tvarkyklės patys įsirašo ir įsijungia internetas?

Redaguota , nario Maquex

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3925 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...