Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3528 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kažkaip įdomiai čia viskas pas tave, į skype neatrašai... Acc parduodi arba keiti į milus, tai nafik milai jei toks verslas..? O toliau rašai, jog yra dar ir milų, su kuriais acc parduodi.. Na manau supratai ką aš norejau čia pasakyti. Labai apgaulingas skelbimas :(

P.s. nieko nesakau, tik toks įspūdis. Būtų malonu sužinoti kainą banku į až abiejų acc :))

Redaguota , nario n0l@G
(redaguota)

Kažkaip įdomiai čia viskas pas tave, į skype neatrašai... Acc parduodi arba keiti į milus, tai nafik milai jei toks verslas..? O toliau rašai, jog yra dar ir milų, su kuriais acc parduodi.. Na manau supratai ką aš norejau čia pasakyti. Labai apgaulingas skelbimas :(

P.s. nieko nesakau, tik toks įspūdis. Būtų malonu sužinoti kainą banku į až abiejų acc :))

Joa dabar kai pasakei pakeičiau iškart kai kuriau tema ir nebuvo nei tu milu 40 galvojau milais parduot bet veliau darašiau kad eurais tikrais ir pamiršau ištrint kad i milus mainau pataisiau dabar eurais parduodu tik. O jei tau apgaulingai atrodo tai niekas neverčia pirkt juk su tarpininkais einu.

Redaguota , nario vs^
(redaguota)

Tai va, spresit patys ar šis pardavėjas jums atrodo sąžiningas ar ne... 

Viskas iš pat pradžių atrodė įtartina, jog temoje buvo rašoma, jog tenkina acc mainymas į milus, vėliau rašė, jog į paskyrą dadeda 40m, kas labai yra nelogiška :D Na bet čia neblogiausais dalykas. Parašiau jam į až, prašiau foto, šiektiek informacijos, kainos.. užsinorėjo jis skype, aš ją jam ir daviau ( prieš tai gerokai keliom dienom atgal aš jam pats rašęs buvau į skype, net iš 2 paskyrų)

įrodymai iš paskyros p-o-f-k-a55 :

http://www.part.lt/perziura/215900a9991347c402c9a4127909ca31385.jpg

Atsakymo nebuvo.. vėliau rašiau iš kitos paskyros, dar vėliau rašiau į supergames komentarus (šioje temoje), poto až.. Viskas kažkaip iškarto skambėjo kvailai.

Až chat :

http://www.part.lt/perziura/0e7c9236dab8f7b6d3518442827aa30f218.jpg

http://www.part.lt/perziura/3b66856764b3e1d390d3b0201b249bc7528.jpg

Iš pradžių chat buvo normalus, aišku neilgai, vos paklausus apie pardavimo/pirkimo procesą, jis kaip nesavam kailyje pradėjo "prakaituoti" prie tos klaviatūros.. :D

Na skaitant chat suprasit...

[2015-09-25 13:13:08] Povilas Pofka: Sv, sarg paskyrą tebeturi?
[2015-09-25 18:11:58] Povilas Pofka: ?
[12:09:11] Bronius: klausau
[12:09:35] Povilas Pofka: Supergames až susirašėm
[12:09:41] Povilas Pofka: Prašiau ft
[12:09:45] Bronius: ai
[12:09:46] Bronius: tuoj
[12:09:49] Povilas Pofka: Ok
[12:09:56] Bronius: kokiu sakei?
[12:10:35] Povilas Pofka: Info saugumo, xp, verslo
[12:25:07] Bronius: sori turėjau išeit dabar gryžau einu padaryt
[12:25:16] Povilas Pofka: Viskas ok
[12:27:28] ***  ***
[12:27:37] Bronius: jei nerodys i imgur imesiu
[12:30:02] Povilas Pofka: Tavo banaks koks, ir tarkim jei pirksiu, kaip darysim, pirmas eisi? Aš turiu kaip matei supergames atsiliepimų šiek tiek. Sargo milus prekiavau, pirmas niekada nėjau, tik va gaila baną prasileidau dėka ožiukų toki nemenka :D
[12:30:24] Bronius: tai neik kas liepia tada kviest? :D
[12:30:30] Bronius: pardavėjas pirmas neina jei nežinojai
[12:30:52] Bronius: ieškok kas pirmas eis su savo atsiliepimais
[12:31:05] Bronius: bent 30turėtum kažka tada galvotume
[12:31:26] Bronius: + skype naujas durneli tu *Myliu SuperGames.lt* 1kontaktas rašo jis man dar
[12:31:29] Povilas Pofka: Nu jo, bet tu pats pagalvok, kur eurai ir kur paskyra, nu bendriau su banku čia nelabai ką ir pasišakosi, neblogai baudžia šeis laikais..
[12:31:39] Bronius: pisk vaikus ir scamink nerašes man
[12:31:59] Bronius: skype nauja sukures čiuvas
[12:32:03] Povilas Pofka: Tu nesinervuok p-o-f-k-a55 kvieka
[12:32:15] Povilas Pofka: Jei nori tų kontaktų
[12:32:27] Bronius: kad tu rašyt nrml nemoki
[12:32:42] Povilas Pofka: Nu gerai viskas aišku su tavim.
[12:32:45] Bronius: :D
[12:33:03] Bronius: su tavim aišku pasakiau kad naujas skype ir klaidas pradėjo net daryt čiuvas:D
[12:33:20] Bronius: galvoja prigavo *Myliu SuperGames.lt* ragas
[12:33:59] Povilas Pofka: Kur klaida? Aš tau skype kitą daviau, galim ten bendraut, šeip aš tavęs tik paklausiau, ko čia užsiputojei?
[12:34:24] Bronius: kviečia ir išsipisinėja "eini pirmas?" *Myliu SuperGames.lt* tokie debilai kai nepatinka nori iš pardavėjo prekės nesusimokėje kažkas nepatinka imam lukonic ir viskas
[12:35:20] Bronius: + kažkokiam su 7atsiliepimais nori kad duočiau pirmas:D
[12:36:01] Bronius: ir nei kainos nepasakei nieko kiek siulai iškart "eini pirmas?"
[12:36:21] Povilas Pofka: Jei tave mano klausimas įžeidė, tai labai atsiprašau, bet tikrai su nervų kamuoliu neketinu kažko bendro turėti sėkmės tau parduodant. Aš matai scaminu.. neprakaituok ir netuščiažodžiauk
[12:36:50] Bronius: tai aš su tarpininku einu jei tau tinka tai gerai jei ne tau viso gero.
[12:36:59] Povilas Pofka: Kainą kartais ne supergamea pats parašei?
[12:37:06] Bronius: parašiau kiek siulė
[12:37:11] Bronius: nes pats klausei.
[12:37:41] Povilas Pofka: Na tai taip, kam 6x klausti kainos, pasakei aš supratau. Ne lenkas esu.
[12:38:03] Bronius: nu tai gerai imi neimi?per tarpininka?
[12:38:12] Bronius: gana čia vapėt nesamones
[12:38:30] Bronius: agirdi neberašyk tu romanų
[12:38:30] Bronius: sakyk tik
[12:38:33] Povilas Pofka: Žiūrėk, draugiškas patarimas ateičiai, kai žmogus paklausia, nesiputok, juk tai tik klausimas, daugiau pasieksi..
[12:38:48] Bronius: tai aš taves paklausiau
[12:38:54] Bronius: IMI ,NEIMI?
[12:39:16] Bronius: vėl jis romanus rašo
[12:39:19] Bronius: fsio paka:D
[12:39:22] Povilas Pofka: Neimsiu vien dėl tokio tavo šakojimosi
[12:39:32] Povilas Pofka: Ne tu vienas parduodi ne aš vienas perku
[12:39:35] Bronius: neimsi nes pirmas neduodu
[12:39:41] Povilas Pofka: Sėkmės romantike..
[12:40:00] Povilas Pofka: Niekas to nesakė tai buvo tik klausimas
[12:40:01] Bronius: aha ir tau eik nauja skype kuris nes su tuo nepaeis jau
[12:41:25] Povilas Pofka: O tu per nervus net neįžvelgi jog pateikiau kitą skype :D

Na vienu žodžiu, pasipylė kaltinimai, įžeidinėjimai ir kitos nesamonės, vos uždavus klausimą, juk neliepiau aš jam eiti pirmam ar panašei, tiesiog tai buvo klausimas ar eis pirmas ar ne? Vėliau pareiškė, jog mano skype naujas ir mat aš čia scameris, pateikus kitą skype, jis jau nieko apart savo nervus nesuprato... P.S. kai prieš tai rašiau iš savo normalios skype jis neregavo.. :D
Redaguota , nario n0l@G
(redaguota)

Tai va, spresit patys ar šis pardavėjas jums atrodo sąžiningas ar ne... 

Viskas iš pat pradžių atrodė įtartina, jog temoje buvo rašoma, jog tenkina acc mainymas į milus, vėliau rašė, jog į paskyrą dadeda 40m, kas labai yra nelogiška :D Na bet čia neblogiausais dalykas. Parašiau jam į až, prašiau foto, šiektiek informacijos, kainos.. užsinorėjo jis skype, aš ją jam ir daviau ( prieš tai gerokai keliom dienom atgal aš jam pats rašęs buvau į skype, net iš 2 paskyrų)

įrodymai iš paskyros p-o-f-k-a55 :

http://www.part.lt/perziura/215900a9991347c402c9a4127909ca31385.jpg

Atsakymo nebuvo.. vėliau rašiau iš kitos paskyros, dar vėliau rašiau į supergames komentarus (šioje temoje), poto až.. Viskas kažkaip iškarto skambėjo kvailai.

Až chat :

http://www.part.lt/perziura/0e7c9236dab8f7b6d3518442827aa30f218.jpg

http://www.part.lt/perziura/3b66856764b3e1d390d3b0201b249bc7528.jpg

Iš pradžių chat buvo normalus, aišku neilgai, vos paklausus apie pardavimo/pirkimo procesą, jis kaip nesavam kailyje pradėjo "prakaituoti" prie tos klaviatūros.. :D

Na skaitant chat suprasit...

[2015-09-25 13:13:08] Povilas Pofka: Sv, sarg paskyrą tebeturi?
[2015-09-25 18:11:58] Povilas Pofka: ?
[12:09:11] Bronius: klausau
[12:09:35] Povilas Pofka: Supergames až susirašėm
[12:09:41] Povilas Pofka: Prašiau ft
[12:09:45] Bronius: ai
[12:09:46] Bronius: tuoj
[12:09:49] Povilas Pofka: Ok
[12:09:56] Bronius: kokiu sakei?
[12:10:35] Povilas Pofka: Info saugumo, xp, verslo
[12:25:07] Bronius: sori turėjau išeit dabar gryžau einu padaryt
[12:25:16] Povilas Pofka: Viskas ok
[12:27:28] ***  ***
[12:27:37] Bronius: jei nerodys i imgur imesiu
[12:30:02] Povilas Pofka: Tavo banaks koks, ir tarkim jei pirksiu, kaip darysim, pirmas eisi? Aš turiu kaip matei supergames atsiliepimų šiek tiek. Sargo milus prekiavau, pirmas niekada nėjau, tik va gaila baną prasileidau dėka ožiukų toki nemenka :D
[12:30:24] Bronius: tai neik kas liepia tada kviest? :D
[12:30:30] Bronius: pardavėjas pirmas neina jei nežinojai
[12:30:52] Bronius: ieškok kas pirmas eis su savo atsiliepimais
[12:31:05] Bronius: bent 30turėtum kažka tada galvotume
[12:31:26] Bronius: + skype naujas durneli tu *Myliu SuperGames.lt* 1kontaktas rašo jis man dar
[12:31:29] Povilas Pofka: Nu jo, bet tu pats pagalvok, kur eurai ir kur paskyra, nu bendriau su banku čia nelabai ką ir pasišakosi, neblogai baudžia šeis laikais..
[12:31:39] Bronius: pisk vaikus ir scamink nerašes man
[12:31:59] Bronius: skype nauja sukures čiuvas
[12:32:03] Povilas Pofka: Tu nesinervuok p-o-f-k-a55 kvieka
[12:32:15] Povilas Pofka: Jei nori tų kontaktų
[12:32:27] Bronius: kad tu rašyt nrml nemoki
[12:32:42] Povilas Pofka: Nu gerai viskas aišku su tavim.
[12:32:45] Bronius: :D
[12:33:03] Bronius: su tavim aišku pasakiau kad naujas skype ir klaidas pradėjo net daryt čiuvas:D
[12:33:20] Bronius: galvoja prigavo *Myliu SuperGames.lt* ragas
[12:33:59] Povilas Pofka: Kur klaida? Aš tau skype kitą daviau, galim ten bendraut, šeip aš tavęs tik paklausiau, ko čia užsiputojei?
[12:34:24] Bronius: kviečia ir išsipisinėja "eini pirmas?" *Myliu SuperGames.lt* tokie debilai kai nepatinka nori iš pardavėjo prekės nesusimokėje kažkas nepatinka imam lukonic ir viskas
[12:35:20] Bronius: + kažkokiam su 7atsiliepimais nori kad duočiau pirmas:D
[12:36:01] Bronius: ir nei kainos nepasakei nieko kiek siulai iškart "eini pirmas?"
[12:36:21] Povilas Pofka: Jei tave mano klausimas įžeidė, tai labai atsiprašau, bet tikrai su nervų kamuoliu neketinu kažko bendro turėti sėkmės tau parduodant. Aš matai scaminu.. neprakaituok ir netuščiažodžiauk
[12:36:50] Bronius: tai aš su tarpininku einu jei tau tinka tai gerai jei ne tau viso gero.
[12:36:59] Povilas Pofka: Kainą kartais ne supergamea pats parašei?
[12:37:06] Bronius: parašiau kiek siulė
[12:37:11] Bronius: nes pats klausei.
[12:37:41] Povilas Pofka: Na tai taip, kam 6x klausti kainos, pasakei aš supratau. Ne lenkas esu.
[12:38:03] Bronius: nu tai gerai imi neimi?per tarpininka?
[12:38:12] Bronius: gana čia vapėt nesamones
[12:38:30] Bronius: agirdi neberašyk tu romanų
[12:38:30] Bronius: sakyk tik
[12:38:33] Povilas Pofka: Žiūrėk, draugiškas patarimas ateičiai, kai žmogus paklausia, nesiputok, juk tai tik klausimas, daugiau pasieksi..
[12:38:48] Bronius: tai aš taves paklausiau
[12:38:54] Bronius: IMI ,NEIMI?
[12:39:16] Bronius: vėl jis romanus rašo
[12:39:19] Bronius: fsio paka:D
[12:39:22] Povilas Pofka: Neimsiu vien dėl tokio tavo šakojimosi
[12:39:32] Povilas Pofka: Ne tu vienas parduodi ne aš vienas perku
[12:39:35] Bronius: neimsi nes pirmas neduodu
[12:39:41] Povilas Pofka: Sėkmės romantike..
[12:40:00] Povilas Pofka: Niekas to nesakė tai buvo tik klausimas
[12:40:01] Bronius: aha ir tau eik nauja skype kuris nes su tuo nepaeis jau
[12:41:25] Povilas Pofka: O tu per nervus net neįžvelgi jog pateikiau kitą skype :D

Na vienu žodžiu, pasipylė kaltinimai, įžeidinėjimai ir kitos nesamonės, vos uždavus klausimą, juk neliepiau aš jam eiti pirmam ar panašei, tiesiog tai buvo klausimas ar eis pirmas ar ne? Vėliau pareiškė, jog mano skype naujas ir mat aš čia scameris, pateikus kitą skype, jis jau nieko apart savo nervus nesuprato... P.S. kai prieš tai rašiau iš savo normalios skype jis neregavo.. :D

ANE? :D tu vaikeli pats supratai ka parašei bent? ant galo dar rašiau pačio chat kur numetei matosi kad einam su lukonic tarpininku tai kodėl nejei? jeigu aš toks scameris nesiulyčiau tokio tarpininko man tu pasirodei scameris todėl ir užsipuoliau kaži ar pats neužsipultum kur skype foto nėra ir 1kontaktas ir pirmas klausimas tavo buvo "eini pirmas?" tu žinai kiek i diena tokiu prikolistu pakviečia? man tai tu scameris pasirodei nes nenorėjei eit su lukonic patikimiausiu žmogum sg , tai kame bėda?? jeigu sakai kad aš scameris ane...tai kodėl pats neini per tarpininka tada? iškart nori kad duočiau paskyra ir net nesiruoši imt tarpininku..

Manau bandei apkaltyt nebūtais dalykais bet neišėjo būtum rimtesnis būtume tarpininka paeme ir pardaves bučiau bet dabar užsišikai gaut paskyra nesiulei nei kainos iškart rašei "eini pirmas?" tai ką man tada manyt? + naujas skype dar manau kiekvienas neduotu tokiam žmogui paskyros :D čia durnam reikia būt.

Negavai paskyros tiksliau nepaėjo nupist tai neverk atėjes čia + numetei chata kuriam pats daugiau itarimu sukeli nei aš.

IŠKART RAŠAU DABAR KAD TOKIE GRYBAI NEKVIESKIT NES NESULAUKSIT PASKYROS KAI MATOSI NAUJAS SKYPE SU 1KONTAKTU IR IŠKART KLAUSIA AR "EINI PIRMAS?" NEPAKLAUSE NEI KAINOS NIEKO PASKYROS NEGAUSITE JEIGU NORITE KAD EIČIAU PIRMAS BENT 30ATSILIEPIMU TURĖKIT O NE 7 KAIP ŠITAS VERKSNYS, BŪTŲ RIMTESNIS TAI EITU SU TARPININKU O NE VERKTŲ FORUME KAD NEPAĖJO APGAUT.

Redaguota , nario vs^
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 4
(redaguota)

Aš puikiai suprantu ką rašau, patikėk tu manim, nesikabinėk čia prie to skype, pažiūrėk foto iš ko tau ir kiek kartų rašyta. Tai ko ten neprisikabini?? Kaip ir minėjau aš jau tau, kam kainos klausinėti tiek kartų??? Sg kaina, skype kaina.. netgi atsiprašiau, gal tikrai žeidžiantis klausimas mano buvo. Aisku nepirkai ir nepirksiu iš principo,ne tu vienas čia kažką parduodi.

Tiekto nėra čia ką su tavim ginčytis, iš ankstesnio komentaro kas norės susidarys tinkamą nuominę, manau pakankamai pasakiau ir parodžiau.. sėkmės ir nesinervuok :)

P.s. Tiesa, jei aš tau verksnys, vaikelis ar kuo bepavadinsi, tai gal susiskambinkim aa? O gal susitikim, pažiūrėsi į akis, pakalbėsim tada :D

Redaguota , nario n0l@G
(redaguota)

Aš puikiai suprantu ką rašau, patikėk tu manim, nesikabinėk čia prie to skype, pažiūrėk foto iš ko tau ir kiek kartų rašyta. Tai ko ten neprisikabini?? Kaip ir minėjau aš jau tau, kam kainos klausinėti tiek kartų??? Sg kaina, skype kaina.. netgi atsiprašiau, gal tikrai žeidžiantis klausimas mano buvo. Aisku nepirkai ir nepirksiu iš principo,ne tu vienas čia kažką parduodi.

Tiekto nėra čia ką su tavim ginčytis, iš ankstesnio komentaro kas norės susidarys tinkamą nuominę, manau pakankamai pasakiau ir parodžiau.. sėkmės ir nesinervuok :)

P.s. Tiesa, jei aš tau verksnys, vaikelis ar kuo bepavadinsi, tai gal susiskambinkim aa? O gal susitikim, pažiūrėsi į akis, pakalbėsim tada :D

Bet dabar tu logiškai pagalvok pakviečia žmogus ane su 1kontaktu klausia "eini pirmas?" ir dar parašo turiu 7atsiliepimus nu ok dar normalei veliau neina su tarpininkais ir prašo pirmas paskyros ar tau neitartina? jei ne tada geriau nebepirk nieko ir nebeparduok nes padebeseis skraidai matau o jei bandai čia apkaltint mane kad scameris ir t.t tai nevark nes žmoniu atsiras vistiek kas nupirks ir pardavimo nesugadinsi.

Jei dar kažka turi pasakyt paskambik i skype pašnekėsim .

Redaguota , nario vs^

Ne, žinok, atsiprašau, bet tu totalus debilas.... :D skaityk tu tą chatą pats.. aiškiai parašyta... Užduotas klausimas, koks tavo bankas? Ar jei sugalvočiau pirkti.. ar eitum pirmas ar ne.. parašiau jog turiu keleta, netgi pabrėžiu KELETA atsiliepimų.. ir neivienam mano sakinyje nėra parašyta DUOK PIRMAS MAN ACC..

(redaguota)

Ne, žinok, atsiprašau, bet tu totalus debilas.... :D skaityk tu tą chatą pats.. aiškiai parašyta... Užduotas klausimas, koks tavo bankas? Ar jei sugalvočiau pirkti.. ar eitum pirmas ar ne.. parašiau jog turiu keleta, netgi pabrėžiu KELETA atsiliepimų.. ir neivienam mano sakinyje nėra parašyta DUOK PIRMAS MAN ACC..

Nu tai gerai paskutinis klausimas kodėl neini su tarpininkais?kad isižeidei ir t.t gali nesvaikt net

Aišku klausimas liks neatsakytas tai vis dėl to scamint norėjei tada..

Redaguota , nario vs^
(redaguota)

Nu tai gerai paskutinis klausimas kodėl neini su tarpininkais?kad isižeidei ir t.t gali nesvaikt net

Aišku klausimas liks neatsakytas tai vis dėl to scamint norėjei tada..

Tu įsitikink savo mąstymu, apgalvok, o poto parašyk, kiek metų žaidžiu sargą, kiek žmonių mane pažysta, kiek vien sarge esu pirkęs/ pardavęs acc, milų, niekas nesiskundė, niekam iš pirmo klausimo įtarimai apie scaminimą nekilo. O atsirado ponas, kuris nepagrįstai išsišoko ir ėmė aiškinti, kaip tu ten vis sakei, jog aš elgčiausi taip pat. O tu pats pagalvok, norėtai turėti kažką bendro su tokiu, kaip tu, susireikšminusiu žmogumi, tu netgi neperskaitai ką tavo pašnekovas tau parašo.. :/

Netgi gavau baną sarge, už nelegalią veiklą, eik parašysi į skype sargo, tikrai gražiai paprašius pasakys už ką ir kodėl buvau nubauskas.. To pasekoje, ieškau tinkamo ir neprastesnio acc. 

02e7ddcc669467570a8a1b8bb05d764d48.png

P.S. ši paskyra taip pat buvo pirkta ir tikrai tas žmogus nebuvo apgautas.. 

Gana postinti, norėsi kažko paklausti, žinai kaip susisiekti ir be šios temos :)

Redaguota , nario n0l@G

Tu įsitikink savo mąstymu, apgalvok, o poto parašyk, kiek metų žaidžiu sargą, kiek žmonių mane pažysta, kiek vien sarge esu pirkęs/ pardavęs acc, milų, niekas nesiskundė, niekam iš pirmo klausimo įtarimai apie scaminimą nekilo. O atsirado ponas, kuris nepagrįstai išsišoko ir ėmė aiškinti, kaip tu ten vis sakei, jog aš elgčiausi taip pat. O tu pats pagalvok, norėtai turėti kažką bendro su tokiu, kaip tu, susireikšminusiu žmogumi, tu netgi neperskaitai ką tavo pašnekovas tau parašo.. :/

Netgi gavau baną sarge, už nelegalią veiklą, eik parašysi į skype sargo, tikrai gražiai paprašius pasakys už ką ir kodėl buvau nubauskas.. To pasekoje, ieškau tinkamo ir neprastesnio acc. 

02e7ddcc669467570a8a1b8bb05d764d48.png

P.S. ši paskyra taip pat buvo pirkta ir tikrai tas žmogus nebuvo apgautas.. 

Gana postinti, norėsi kažko paklausti, žinai kaip susisiekti ir be šios temos :)

Nu žinau toks žmogus aš per daug pasikarsčiavau atleisk bet manes scameriu nelaikyk nes toks nesu laisvai einu su tarpininku o kad tave tokiu pavadinau tai todėl kad per daug itarimu atsirado.

• Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3528 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...