Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3558 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Neklausyk ju, jokių būdų nesikreipk į psichiatra/psichologa, nes staigiai gausi paranoidines šizofrenijos diagnozę, ir taip pat greitai būsi sudaržovintas in to oblivion su neoroleptikais kurie taip sudirbs tavo smegenys ir organizma, kad maža nepasirodys. Taip pat nebegalėsi turėti vairavimo teisių, leidimo į ginklą, ir nebegalėsi dirbti daug darbų. Taip pat psychiatras vienu rankos mostu galės įkalinti durnyne, kur tau bandys remontuoti smegenis, smegenis išjungiančiais, kankinančiais, narkotikais/smegenu elektros šoku. Dabar viešoi vietoi tokias mintis skelbti labai pavojinga, taip pat kaip sovietu sajungoi kalbėti apie komunizma.

Eik Namo

• ,

Taip ir galvojau, kad temos autorius bus silpnas savanaudis, kuris nesugeba gyventi ir nepagalvoja apie kitus... Jei pasakytum kaip kas ten tau buvo, gal ir nebūtų absurdiškų komentarų.

Taip ir galvojau, kad temos autorius bus silpnas savanaudis, kuris nesugeba gyventi ir nepagalvoja apie kitus... Jei pasakytum kaip kas ten tau buvo, gal ir nebūtų absurdiškų komentarų.

(redaguota)

Temos autorius nori diskutuoti, bet kiekvieno išreikšta nuomonė ar pasiūlytas sprendimo būdas yra iškarto atmetami.

Tad aš niekaip nesuprantu, kam tada diskutuoti su tavimi, jei tu nesugebi išklausyti kitų ir, kad ir ką jie sako, tu viską atmeti.

Manau, kad tau jau niekas nepadės arba reikia daugiau nei psichologo pagalbos, nes tu net nesugebi priimti kitų nuomonių, jų apgalvoti.

Toks jausmas lyg visi kalbėtųsi su siena, kad ir ką sakai, atsakymas tas pats.Siūlau tau rimtai atsisėsti ir pagalvoti ir apsvarstyti visų pasiūlymus ir nuomones, nes kitu atveju nėra tikslo su tavimi diskutuoti, nes nemoki diskutuoti.

O tokie dalykai, kaip depresijos prasideda, kai praleidi labai daug laiko prie "ekrano".

Tu sakei, kad turi draugų, su jais būdavai ir panašiai, tai kur jie dabar, jeigu draugais vadinai.Tikriausiai iškeitei juos ir apskritai reikalingiausią žmonijai dalyką(bendravimą) į "ekraną", o atpratęs bendrauti nesugebi tvarkytis gyvenime ir susirasti naujų ar atgauti senus draugus.

Redaguota , nario DELA36
(redaguota)

Dieve svenciausias, net jeigu tu ir galvoji, kad esi kazkiek subrendes ir suvoki kazka, tai pasakysiu tiesiai sviesiai - nieko nesuvoki. As net nemanau, kad tu zinai ko pats nori, tikriausiai tik demesio. Taip, uzjauciu, sunku tokiais atvejais, bet tu net meluot pradejai cia, siame forume, kai niekas taves nepazista, isvis tikriausiai dauguma pirma karta si accounta mato. Meluodamas tu sau tik apsunkini situacija, o zmones norejo tau padet (ne visi zinoma, nes nekiekvienam tai aktualu). Net atsisakai psichologo pagalbos, nes ZINAI, kad situacija yra per daug ispusta kaip burbulas. As pvz net mokytis tyngiu, viska apskritai tyngiu daryti, nieko nemoku daryt, sioje situacijoje as tik matau tamsa. Tamsa, tokia pacia kaip siuksliu konteineryje. O tau, jeigu jau taip troksti mergina turet, nori meiles, rupestingumo, pradek gerai mokytis (jeigu dar nepradejai). Nenori mokytis? Eik i kokia sporto sale, uzsipumpuok raumenys. Tokie irgi geidziami tarp merginu (net jei ir proto nulis). Nesuzavesi viename aspekte, pasiseks kitame. Nesitikek, kad po tam tikru veiksmu, tau naudingu, jau antra diena visos merginos tau kabinsis ant kaklo. Yra vyru, kurie isvis vienisi budami 30-ies ir kazkaip dar tempia savo kruvi. Viskam savas laikas, ateis ir tavo akimirka, kai rasi gyvenimo laime. Atsiprasau, jeigu kazkokiu budu sugebejau izeist, bet manau, kad tokia tiesa.

Redaguota , nario xOzer
(redaguota)

O tokie dalykai, kaip depresijos prasideda, kai praleidi labai daug laiko prie "ekrano"

Iš kur tokios apgailėtinos žinios? Depresija bet kam ir bet kokiam amžiuje gali ištikti, čia jums jau tie ekranai vaidenasi gal, kad manot viskas čia nuo kompo :D Net sprtininkai, ir fiziškai aktyvus žmones patyria depresija.

O rimtuoliai kurie patarinėja reiškia čia savas mintis, kaip jam elgtis tai graudu gi, tollina jus totaliai :D

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

(redaguota)

Apie ką aš ir kalbu. Žmonės siūlo sprendimus, o tas vis vien tą patį šūdą rašo (nepadės, jūs nesuprantat, ne tame problema, nieko nepakeisi). Arba jis dalbajobas, arba jam ahuj*nai smegenis praplovė, arba tiesiog jam dėmesio trukumas. Manau beprasmiška čia rašinėtis su avinu.

Tu pats *Myliu SuperGames.lt* dalbajobas esi *Plaunu butelius*, ko tu čia lankaisi *Myliu SuperGames.lt* visas ... Ne į temą komentuoji .... (neatsiprašinėsiu už mano neetiškumą, nes ši persona jau gyliai į subinę ilindęs jau)

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. 1.1.

e6497709adf402257b3210e59aa33e6f396.jpg

Tu pats *Myliu SuperGames.lt* dalbajobas esi *Plaunu butelius*, ko tu čia lankaisi *Myliu SuperGames.lt* visas ... Ne į temą komentuoji .... (neatsiprašinėsiu už mano neetiškumą, nes ši persona jau gyliai į subinę ilindęs jau)

Tu tik nesprok, princese. Tau žmonės bando padėt, o tu čia išsisukinėji kaip šūdas. Jeigu tau pagalbos nereik, tai eik į kitą forumą, kur sėdi tokie patys bendraminčiai-suicidnikai kaip tu.

Tu tik nesprok, princese. Tau žmonės bando padėt, o tu čia išsisukinėji kaip šūdas. Jeigu tau pagalbos nereik, tai eik į kitą forumą, kur sėdi tokie patys bendraminčiai-suicidnikai kaip tu.

*Myliu SuperGames.lt* kokia tema buvo kad man pagalbos reikia ar kad padiskutuoti kaip jūs manot kas bus po mirties kaip tai isivaizduojate? SAKIAU 100 KARTU KAD AŠ NEIEŠKAU PAGALBOS ČIA NES PIRMA MAN JOS NEREIKIA, O ANTRA MANO PASTRAIPA BUVO TARP KITKO, TAI APIE KA ŠNEKI TU ČIA? caps lock net ijungiau kad pamatytum geriau ka rašau.

(redaguota)

*Myliu SuperGames.lt* kokia tema buvo kad man pagalbos reikia ar kad padiskutuoti kaip jūs manot kas bus po mirties kaip tai isivaizduojate? SAKIAU 100 KARTU KAD AŠ NEIEŠKAU PAGALBOS ČIA NES PIRMA MAN JOS NEREIKIA, O ANTRA MANO PASTRAIPA BUVO TARP KITKO, TAI APIE KA ŠNEKI TU ČIA? caps lock net ijungiau kad pamatytum geriau ka rašau.

Sakei, kad turi depresija, reiskia reikalinga pagalba. Isvis galejai tos savo antros pastraipos nerasyt, kad nesuktum zmonems smegenu, bet kazkodel vistiek ja ikisai.

Redaguota , nario xOzer

Sakei, kad turi depresija, reiskia reikalinga pagalba. Isvis galejai tos savo antros pastraipos nerasyt, kad nesuktum zmonems smegenu, bet kazkodel vistiek ja ikisai.

Pamačiau kad nereikėjo rašyt ... Vpš bet dar paminėjau kad antra tarp kitko o noriu padiskutuot tik apie pirma dalį. antra iterpiau kad neklaustumėt kodėl dabar galvoju apie tai kas bus po to ir panaš.

Va Jėzau... Žiūriu NBA rungtynes naktimis, belaukiant jų iškišu galvą pro langą, žiūriu į miestą, kasdien išgeriu stiklinę kefyro (sveika ir pigu), vakarais lauke pamėtyt į krepšį, pabūt su draugais, pažvengt, žiūriu filmus, pakapoju kažką prie PC... #Life

Tai taip taip žmogau, sutinku. Bet tas #Life labai trumpas ir laikinas, viskas laikina... Kaip manai kas bus po #life?

Tai taip taip žmogau, sutinku. Bet tas #Life labai trumpas ir laikinas, viskas laikina... Kaip manai kas bus po #life?

O iš kur tu gali žinoti, kad ateityje nebus amžino gyvenimo?

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

U joke man? U really expect it? Nieko nebus tik amžina tamsa mes net nesuprasim nieko nejausim...

Koks isvis skirtumas kas bus - tamsa ar sviesa, rojus ar pragaras? Sakai gi, kad nieko nejausim. Siuo sakiniu galima ir baigt tema. Pats kuri tema, nori diskusijos ir pats atsakai i savo klausima, taip uzdarant pokalbi.

Redaguota , nario xOzer
(redaguota)

U joke man? U really expect it? Nieko nebus tik amžina tamsa mes net nesuprasim nieko nejausim...

Aš nekalbu apie gyvenimą apie mirties, aš kalbu apie gyvenimo pratęsimą Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3558 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...