Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man graudu yra, kaip dauguma rašo, kad dėl depresijos norintis pakalbėti žmogus atėjo į netinkamą forumą, tačiau visi džiaugiasi ir visiems labai gerai įvairios JubanGrybo ir kitų trollių temos. 

Temos autoriui, suprantu tą jausmą, kai dašunta, kad vieną dieną mirsi ir viskas baigsis amžinam. Visiška tamsa milijardams metų. Atrodo, pasidaro baisu, bet tuo pačiu, kam bijoti to, kas neišvengiama? Labai liūdna, kad puikiai matosi depresija. Siūlau kapstytis, ieškot išeičių, nežmoniškai baisus dalykas.

O ka jeigu sis autorius irgi trollis? Gal net tas pats JubanGrybas?

O ka jeigu sis autorius irgi trollis? Gal net tas pats JubanGrybas?

Ne, jis nėra trolis, tuo labiau, nėra JubanGrybas. Bet koks skirtumas? Omeny turiu, kad bandoma pakalbėti liūdnesne, rimtesne tema, ir staigi visi surimtėja, kad čia netinkamas forumas, tačiau trolių tema su straipsniu ištrauktu iš vikipedijos apie šūdmuses visiems labai patiko.

(redaguota)

Ne, jis nėra trolis, tuo labiau, nėra JubanGrybas. Bet koks skirtumas? Omeny turiu, kad bandoma pakalbėti liūdnesne, rimtesne tema, ir staigi visi surimtėja, kad čia netinkamas forumas, tačiau trolių tema su straipsniu ištrauktu iš vikipedijos apie šūdmuses visiems labai patiko.

"Netinkamas forumas" nezinau ar as cia teisybe parasiau, bet, paziurek, niekas beveik nieko rimto ir neraso. Pamate, parase ir isejo. Ir siaip sudetinga suprast ta zmogu, kurio nei realybej nematei nei pazisti, nei ka.

Redaguota , nario xOzer

Graudi tema, daug kas susimąsto kam tas gyvenimas, kad vistiek teks mirt? Bet mano nuomonę tai ką padarysi per visą gyvenimą liks ateičiai, todėl reikia mėgautis visais gyvenimo malonumais kol gali ir kol dar jaunas. Beje, iš kur jūs žinot kas bus po mirties? Gal jūs gyvensite gimdami iš naujo tik neatsimindami apie praeitą gyvenimą ar pagal Bibliją džiaugsimės amžinu gyvenimu ar kentėsim pragare? Niekas to nežino, todėl gyvenk kol gali ir džiaukis kiekviena diena lyg tai būt paskutinė.

Džiaukis, kad yra gyvenimas, nes pagalvok kas būtų jei niekas neegzistuorų.

PEACE

Man graudu yra, kaip dauguma rašo, kad dėl depresijos norintis pakalbėti žmogus atėjo į netinkamą forumą, tačiau visi džiaugiasi ir visiems labai gerai įvairios JubanGrybo ir kitų trollių temos. 

Temos autoriui, suprantu tą jausmą, kai dašunta, kad vieną dieną mirsi ir viskas baigsis amžinam. Visiška tamsa milijardams metų. Atrodo, pasidaro baisu, bet tuo pačiu, kam bijoti to, kas neišvengiama? Labai liūdna, kad puikiai matosi depresija. Siūlau kapstytis, ieškot išeičių, nežmoniškai baisus dalykas.

Tu vienintelis mane supranti ir pataikei į temą :)

e6497709adf402257b3210e59aa33e6f396.jpg

Ok "rimtuoliai" galim pakalbėt rimtai, problema tame, kad vien pagalvojus apie visa šį "š" ir "neišvengiamą amžinają tamsą" ištiko mane baimės priepolis ir "išgriuvau". Ir nuo tada mastau kam gyvent jei vistiek viskas baigsis ar greičiau ar lėčiau tai lygu 0. O nėra prasmės dėl, ok vienam pamelavau, nebeslėpsiu - dėl merginos, bet tik nereikia vel tu jūsų nesamonių, nes ji vienintelė ir nepaprasta... Bent jau man ir iki tol man buvo gerai taip kaip buvo (kad ir nelabai kaip). Čia atvirai.

e6497709adf402257b3210e59aa33e6f396.jpg

Ok "rimtuoliai" galim pakalbėt rimtai, problema tame, kad vien pagalvojus apie visa šį "š" ir "neišvengiamą amžinają tamsą" ištiko mane baimės priepolis ir "išgriuvau". Ir nuo tada mastau kam gyvent jei vistiek viskas baigsis ar greičiau ar lėčiau tai lygu 0. O nėra prasmės dėl, ok vienam pamelavau, nebeslėpsiu - dėl merginos, bet tik nereikia vel tu jūsų nesamonių, nes ji vienintelė ir nepaprasta... Bent jau man ir iki tol man buvo gerai taip kaip buvo (kad ir nelabai kaip). Čia atvirai.

Kiek tau metų?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...