Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3574 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

Taigi turiu samp serveri, bet kažkaip ten tuščia :D

Noriu pasiuliti rimtiems žmonėms usimti juo ir pakelti bet iki 30 on, ce jau mano 2 servas pirma buvo 50 on rekordas. Hostas 3 min nupirktas, reiktu sukurti veba ir pareklaminti. Kas usimtu rimtai suteikciau visas teises prie priejimu, buta sav 2, jaskau ir adminu, vipu direktoriu, na vienu zodziu reike valdzios :) jei kas susidomes parasykit i skype : Rolkiz11 

• ,

Nebekurk tu tokiu temų, ir net aš už pinigus pas tave neičiau. Nes pas tave serveris, tikiu jog nesamonė. Tiesiog geriau tos kelius euriukus, investuok į koki projektą už privilegijas kaip sarg,lmg,lasventuras. O ne leisk pinigus veltui.

Suprantam, bet sunkiai. Nors gali be ą-ž rašyt, o su a-z bet nereikia žodžių tokių kaip atciranda, reike, priejimu ir t.t.

Tiesiog nemalonu skaityt :/

Eik i mokykla vaikus mokint rasyt o ne mane, rastiskai kai rasau ranka rasau kaip priklauso, su pc, nepriprates prie tu migtuku ir nerasau su jais, nes rasau ilgai, be to man *Myliu SuperGames.lt* kaip noriu taip rasau, gali praslyst LT kalbos mokytojau :D

my+eyes.jpg

po šito teksto šifravimo

aš net už pinigus pas jį neičiau, tik laiko švaistymas

Pzda vien mokytojau, *Myliu SuperGames.lt* urodai kaskokie,*Myliu SuperGames.lt*, nepatinka net nerasykit praeikit ir fsio, kas jum dar ce negerai? :D 

Eik i mokykla vaikus mokint rasyt o ne mane, rastiskai kai rasau ranka rasau kaip priklauso, su pc, nepriprates prie tu migtuku ir nerasau su jais, nes rasau ilgai, be to man *Myliu SuperGames.lt* kaip noriu taip rasau, gali praslyst LT kalbos mokytojau :D

Pzda vien mokytojau, *Myliu SuperGames.lt* urodai kaskokie,*Myliu SuperGames.lt*, nepatinka net nerasykit praeikit ir fsio, kas jum dar ce negerai? :D

niekas tau nesako rašyti lietuviškom raidėm tipo su ąčęėįšųūž, bet bent jau parašyk lietuviškai nes pvz aš čia kol perskaičiau užtrukau pora minučių su tavo žodžiais kaip "ce"  "pasiuliti" "usimti" "veba" "reike" "jaskau", p.s man pačiam išeina iš lietuvių tik 6, bet aš bent jau stengiuosi ne atrodyti kaip devynmetis vaikas ir rašyti tokia kalba

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3574 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...