Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3572 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.

Norėčiau sužinoti iš kur būtų geriausia atsisiųsti Minecraft louncher ?

Dar norėčiau sužinoti kuo skiriasi Minecraft Louncher pavyzdžiui atsisiunčiau 1 Minecraft Louncher iš CraftMc.LT čia Minecraft kažkokio serverio forumas. Ir jis visiškai keistas,

Tada atsisiunčiau iš JustMc.LT forumo tik ten kažkoks jau naujas forumas. Ir iš ten atsisiunčiau ten išvis kitoks louncher .

Norėčiau sužinoti kuo jie skiriasi ? ir kuo apskritai skiriasi Louncheriai kodėl jie visi skirtingi ?

Ar yra čytų ant Minecraft veikiančių? 1.8.8 versijai ? kaip X-Ray ir kitokių atsimenu

Atsilyginu reputacija teigiama.

Redaguota , nario saras1
  • ,
(redaguota)

Aišku, laukiu dar ir tavo ir kitų atsakymų :).

Norėčiau dar paklausti X-Ray čytas yra koks dar ? Seniai žaidžiau bet atsimenu kažka is N raides ir kaskokius cytus iš H raidės..

Gal sakau žinai juos ? ir gal dar kokių nors žinai ?

Na o šiaip čytai įsikelia per .minecraft ir versions jo ?

Radau kažkokius čytus 1.8.x vadinasi jie veiks ir ant 1.8.8 ir kitų versijų ?

P.S - Uždėjau žalia :) iRisk dar atsakyk man ačiū.

Redaguota , nario saras1

Aišku, laukiu dar ir tavo ir kitų atsakymų :).

Norėčiau dar paklausti X-Ray čytas yra koks dar ? Seniai žaidžiau bet atsimenu kažka is N raides ir kaskokius cytus iš H raidės..

Gal sakau žinai juos ? ir gal dar kokių nors žinai ?

P.S - Uždėjau žalia :) iRisk dar atsakyk man ačiū.

Atsisiųsk Huzuni ir bus visi čytai viename.

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Uzdejau rep zalia . na o ziurek

Taip i versions, veiks taip ant 1.8.8

Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}

Nieko tie laučheriai nesiskyria.. Čytų pilną yra internete.

Nusišneki, yra out-dated ir naujį launcheriai. Pavydžiui buvau iš mcprison.lt atsisiuntęs launcherį ir su juo negalėjau įsirašyti Optifine kas kart crashino o problema buvo tai kad jis buvo out-dated. Tada atsisiunčiau TeamExtreme launcherį ir su juo viskas ok.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Uždėjau žalia. 

O klausyk R1sk dabar atsisiunčiau Minecraft iš JustMc.lt forumo bet kaip ten paspaudziu kaskoks naujas.

Ir ten atsisiunciau buvo jau 1 serveris pridetas angliskas kaskoks ir kaip paleidziu Louncger to serverio reklama yra kodel ?

Nu tai justmc, taip padarė :D

Nusišneki, yra out-dated ir naujį launcheriai. Pavydžiui buvau iš mcprison.lt atsisiuntęs launcherį ir su juo negalėjau įsirašyti Optifine kas kart crashino o problema buvo tai kad jis buvo out-dated. Tada atsisiunčiau TeamExtreme launcherį ir su juo viskas ok.

Nu tai mes apie tokius nešnekam.

O tai blogai cia kad neina yraistryti optifine ? kur neina tai patys blogiausi Louncher?

Nieko cia blogo :D Aš ir nlb tikių, kad jam nėjo įsirašyti tesiog nemokėjo :D

ziurek as siunciau Louncher is mcx.lt ...... << kas cia per srw ?

Ten geras Louncheris tas? 

Nu nzn nenaudoju tokių, gal nori, kad orginalu parduočiau už 6e paskyrą?

ziurek as siunciau Louncher is mcx.lt ...... << kas cia per srw ? cia Minecraft kaskoks 

Ten geras Louncheris tas? 

Girdi tau gal už tave ir kompiuteriu pažaist? Nueini į google ir ieškais tu čytu ir kaip jos įsikelti jeigu tavo IQ net neišneša tokio dalyko.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3572 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...